نوشته شده توسط : xmovies

یك دستگاه اتوبوس ایرانی بامداد روز (جمعه ) در نزدیكی شهر ارزروم در شرق تركیه واژگون شد كه در این حادثه ، چهار نفر كشته و 24 نفر زخمی شدند.

براساس این گزارش، این اتوبوس كه از استانبول عازم ایران بود در منطقه پاسینلر در دره ای نزدیك شهر ارزروم سقوط كرد.

بی احتیاطی راننده و لغزندگی جاده باعث واژگون شدن اتوبوس حامل مسافرانی ایرانی در نزدیكی شهر ارزروم تركیه اعلام شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا ، ' مینا عباسیون ' ، ' منصور سحری ' الهام سحری ' و ' خدیجه نیم كار' چهار تن از مسافران این اتوبوس بودند كه جان خود را از دست دادند.

سخنگوی كنسولگری ایران در ارزروم پیش از این از وخیم بودن وضعیت جسمانی سه تن از مسافران اتوبوس ایرانی ، خبر داده بود.

وی گفت : 24 تن از مسافران اتوبوس ایرانی كه بامداد دیروز در نزدیكی شهر ارزروم دچار حادثه شدند، هم اكنون در بیمارستان های این شهر بستری هستند كه حال سه تن از آنان وخیم اعلام شده است.

سخنگوی كنسولگری كشورمان در ارزروم اظهارداشت : این سه تن در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ارزروم و تحت نظر پزشكان قرار دارند.

او وضعیت دیگر مصدومان این تصادم را مطلوب توصیف كرد و گفت : این مصدومان به صورت سرپایی مداوا شده اند و امروز از بیمارستان ها ترخیص و زمینه بازگشت آنان به ایران فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به كشته شدن چهار تن از مسافران این اتوبوس كه از استانبول عازم ایران بود، تصریح كرد: هماهنگی های لازم با پزشك قانونی شهر ارزروم به عمل آمده و به زودی، فوت شدگان به ایران منتقل خواهند شد.

او در ادامه اظهارداشت: كاركنان كنسولگری ایران در ارزروم پس از اطلاع از وقوع این حادثه در محل این تصادم رانندگی حاضر شده و زمینه انتقال مصدومان را به بیمارستان های این شهر فراهم كردند.

سخنگوی كنسولگری ایران در ارزروم با اشاره به شرایط نامساعد جوی در ایام فروردین و تعطیلات نوروزی در شرق تركیه اظهارداشت: با توجه به شرایط بد آب هوایی و نامناسب بودن رفت و آمد در جاده ها در شرق تركیه ، بیشترین تصادفات در این ایام رخ می دهد.

خاورم ** 230



:: برچسب‌ها: آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ، این اثر سینمایی كه روایتی اجتماعی دارد از 25 اسفندماه سال 90 در 11سینمای تهران و شهرستان ها به اكران عمومی درآمده است.

فیلم سینمایی انتهای خیابان هشتم كه تهیه كنندگی آنرا سید جمال ساداتیان برعهده دارد در گروه سینمایی عصر جدید به اكران عمومی رسیده است.

در این فیلم سینمایی كه موضوعی اجتماعی دارد حامد بهداد، ترانه علیدوستی، صابر ابر، محمدرضا غفاری، مهدی ماهانی، بیتا بیگی، خسرو شهراز، احسان عیوض‌نژاد، اولدوز منصور، رضا دهقانی‌سامانی، محمد همایون‌پور، الهه حصاری به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان 'انتهای خیابان هشتم' آمده است: 'نیلوفر و خانواده‌اش باید ظرف سه روز مبلغ سنگینی را جور كنند، اما هرچه زمان می‌گذرد، نیلوفر متوجه می‌شود كه سرنوشت دیگری پیش روی اوست. در این بین اتفاقاتی می‌افتد و... '

امینی پیش از این فیلم سینمایی 'هفت دقیقه تا پاییز' را كارگردانی كرده است.

فراهنگ**1983** 1568



:: برچسب‌ها: زرد , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'غلامرضا معصومی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این 40 دستگاه اتوبوس آمبولانس طوری تجهیز شده است كه به عنوان درمانگاه نیز از آنها استفاده شود.

وی خاطر نشان كرد: اتوبوس آمبولانس ها به ویژه برای انتقال انبوه مصدومان در شرایط بحرانی كاربرد دارد.

رییس مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی كشور در ادامه به پایگاه های امدادی اورژانس در طرح امداد نوروزی اشاره كرد و گفت: امسال دو هزار و هشت پایگاه امدادی اورژانس برای امداد نوروزی فعالیت دارند.

معصومی افزود: این پایگاه ها شامل یك هزار و 200 پایگاه جاده ای، 800 پایگاه شهری، هفت پایگاه امداد هوایی و یك پایگاه امداد دریایی - واقع در جزیره هرمز - است.

اجتمام ** 9185 ** 1788 *



:: برچسب‌ها: کانادا , دوچرخه , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، رقابت‌های كشتی گزینشی المپیك در وزن 120 كیلوگرم كشتی آزاد روز شنبه در شهر آستانه قزاقستان برگزار شد.

بر این اساس، پرویز هادی در دور نخست به دلیل حاضر نشدن اراد خولوف از تاجیكستان به پیروزی رسید، هادی در دور دوم ژائو دنگ از چین را در دو تایم و با نتایج 1- صفر و 4- صفر شكست داد.

هادی در مرحله نیمه نهایی با نتایج صفر- 1 و صفر- 2 مغلوب آرتور تایمازوف قهرمان نامدازالمپیك و جهان از ازبكستان شد و شانس كسب سهمیه المپیك را از دست داد. هادی در دیدار رده‌بندی با ضربه فنی عبدالمالك از عراق را شكست داد و صاحب مدال برنز شد.

در این وزن آرتور تایمازوف ازبكستانی قهرمان المپیك و مرید موتالیموف قزاقستانی دارنده مدال برنز المپیك با كسب سهمیه المپیك 2012 لندن دیدار فینال را برگزار می كنند.

1346/1594



:: برچسب‌ها: چشم انداز , فیلم , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش روز شنبه ایرنا، هفته نامه نوول ابسرواتور طی مطلبی در این زمینه نوشت: اعضا 'بریكس' در پایان نشست خود درهند اعلام كردند كه برای حل بحران در سوریه و موضوع هسته ای ایران باید از طریق دیالوگ عمل شود.

به نوشته این نشریه، رهبران كشورهای یاد شده با در نظر گرفتن منافع اقتصادی خود همچنین خواستار ایجاد بانك توسعه جدیدی شدند تا به این ترتیب توازنی با وزنه موسسات مالی غرب برقرار سازند.

'مانموهان سینگ' نخست وزیرهند در این مورد در جریان قرائت بیانیه پایانی چهارمین نشست این گروه گفت: ما در این مورد كه تنها از طریق دیالوگ می توان به راه حلی در سوریه و ایران دست یافت، با هم توافق داریم.

نوول اوبسرواتور می نویسد: گروه بریكس كه 40 درصد جمعیت جهان را شامل می شود، می كوشد به رغم تفاوت ها و منافع مختلفشان، نیروهای فزاینده اقتصادی خود را به حوزه نفوذ در صحنه بین المللی مبدل سازد.

'دیمیتری مدودوف' رییس جمهوری روسیه نیز دراین باره گفت: برنامه آینده گروه بریكس تغییرگام به گام این نشست به یك قدرت و سازمانی قوی است.

'هوجین تائو' نیز افزود: از نظر او تفاوت های این گروه فرصتی برای بهره برداری از نیروهای یكدیگر است.

به نوشته این نشریه، بیانیه دهلی كه پنج كشور یاد شده بر آن توافق كرده اند، نگرانی عمیق خود را نسبت به شرایط حاضر در سوریه ابراز كرده و خواستار پایان دادن سریع به خشونت ها و نقض حقوق بشر در این كشور شده اند.

این بیانیه همچنین حمایت قاطع خود را از طرح پیشنهادی 'كوفی عنان' نماینده ویژه سازمان ملل متحد ابراز می كند.

بنا به نوشته همین نشریه، روسیه و چین كه دو متحد جدی دمشق می باشند و تاكنون از حق وتوی خود در شورای امنیت استفاده كرده اند، مخالفت خود را با اعمال خشونت و هرگونه مداخله خارجی برای حل نبرد در سوریه یا بحران ایران، ابراز كردند.

رهبران كشورهای عضو گروه یاد شده در پایان نشست خود خواستار پرهیز از تند شدن بحران در ایران شدند و معتقدند كه تبعات ویرانگر چنین اقدامی در راستای منافع هیچ كس نخواهد بود.

دراین بیانیه آمده است: ایران نقش مهمی در توسعه صلح آمیز و رفاه منطقه ای كه دارای اهمیت اقتصادی و سیاسی است بازی می كند و ما می خواهیم كه ایران به عنوان یك عضو مسوول جامعه بین المللی به نقش خود عمل كند.

كشورهای عضو گروه بریكس بدون از یاد بردن منافع خود از طرح ایجاد بانكی با هدف تامین اعتبار طرح های زیرساختی و توسعه ای با هدف حمایت كردند.

نوول اوبسرواتور همچنین می افزاید: وزیران امور مالی پنج كشور مزبور قرار است به بررسی امكان تاسیس این بانك كه قرار است به عنوان موسسه ای مشابه بانك جهانی و بانك توسعه آسیا باشد، بپردازند. ابعاد این نهاد مشترك كه نخستین تشكیلات تاسیسی این گروه خواهد بود و احتمالا نام 'بانك جنوب جنوب' یا 'بریكس بانك' را خواهد داشت، هنوز نامعلوم است.

به گفته ' ژاكوب زوما ' رییس جمهوری افریقایی جنوبی ایده ایجاد این بانك با استقبال سران دیگر كشورهای افریقایی روبرو شده است. او گفت: چنین بانكی امكان بالقوه زیادی برای كمك به ما در اشتغال زایی خواهد داشت.

گروه بریكس كه رو به سوی كشورهای توسعه یافته نموده است همچنین نگرانی خود را از افزایش نقدینگی در سیستم های مالی جهان ناشی از سیاست های تهاجمی بانك های مركزی كشورهای غربی ابراز كرده است.

اگر چه مبادلات تجاری این گروه در حال توسعه شدید می باشد (در سال گذشته این مبادلات با 230 میلیارد دلار افزایشی معادل 28 درصد از خود نشان داد)، آناند شاراما وزیر بازرگانی هند اعلام كرد كه گروه بیش از پیش از توان خود به ویژه برای كمك به اقتصاد جهانی بهره برداری خواهد نمود.

اروپام **1495/1594



:: برچسب‌ها: زمستان , سیاه و سفید , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا پرناب موكرجی روز شنبه در سخنرانی در اختتامیه كنفرانسی درباره توسعه همكاری، صلح و امنیت در آسیای مركزی كه از سوی مركز تحقیقات توسعه روستایی و صنعتی (CRRID) در چندیگر هند برگزار شد تاكید كرد: هیچ كشوری به تنهایی زندگی نمی كند و نیازهای اولیه گردهم آمدن یك منطقه، اتصال و ارتباطات نزدیك است.

وی افزود: اقدام در راستای رسیدن به صلح برای كشورهای آسیای مركزی و جنوبی حیاتی است و می تواند توسعه اقتصادی منطقه را متحول سازد.

موكرجی با اشاره به پیشرفته بودن هند در زمینه های آموزش، اقتصاد پیشرفته و فناوری ادامه داد: به وجود آوردن جامعه ای باز و آزاد و دارای ارتباطات متقابل در منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وزیر دارایی هند ضمن تاكید بر ارتقای ارتباط در منطقه بمنظور گردهم آوردن و روابط بهتر میان كشورهای مركز و جنوب آسیا، پیشنهاد داد كه دولت هند صندوقی برای ارتقای همكاری فنی میان هند و كشورهای آسیای مركزی بوجود آورد.

وی با اشاره به موانع سیاسی كه بر سر راه اتحاد كشورهای آسیای مركزی وجود دارد اظهار داشت: با قول پاكستان مبنی بر اینكه ویژه ترین شرایط را برای هند قایل شود، روابط اقتصادی با افغانستان و آسیای مركزی نیز تقویت خواهد شد.

وزیر دارایی هند پیشنهاد خرید گاز طبیعی از تركمنستان از طریق افغانستان و پاكستان را مطرح كرد و گفت: امكان آوردن انرژی نیز از آسیای مركزی به كشورهای جنوبی آسیا وجود دارد.

آساق ** 589**



:: برچسب‌ها: روز , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش روز شنبه ایرنا، منابع رسمی در پكن اعلام كردند ارزش این خرید نزدیك به پنج میلیارد و 160 میلیون دلار اعلام شده است.

این خرید باعث می شود تا ظرفیت تولید این شركت چینی تا سال 2015 میلادی 21 هزار و 300 بشكه دیگر در روز افزایش یابد.

ساینوپك بزرگترین پالایش كننده نفت در چین است.

این شركت در تلاش است تا با خرید سهام شركت های خارجی ظرفیت تولید و پالایش خود را در پنج سال آینده افزایش دهد.

شركت پرتغالی دارای میادین نفت و گاز در كشور برزیل است.

چین یكی از بزرگترین مصرف كنندگان انرژی در جهان است.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا به نقل از شبكه لرزه نگاری چهارمحال و بختیاری وابسته به موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران، این زمین لرزه در عرض شمالی 32.57 و طول شرقی 49.71 رخ داده است.

تا كنون هیچ خسارت مالی و جانی از این حادثه گزارش نشده است.

شهر چلگرد مركز شهرستان كوهرنگ در فاصله 85 كیلومتری شهركرد، مركز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

547/



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا از مالزی، دولت جدید میانمار كه از سال 2010 قدرت را در این كشور به دست گرفت، تغییرات سیاسی وسیعی را در كشوری كه بیش از 60 سال به وسیله نظامیان اداره شده بود، آغاز كرد.

از جمله مهمترین این اقدامات آزادی 'آنگ سان سوچی' رهبر مخالفان بود كه بیش از دو دهه در حصر خانگی قرار داشت. وی كه جایزه صلح نوبل را نیز از آن خود كرده است پس از آزادی حزب خود را دوباره به راه انداخت و فعالیت های سیاسی اش را از سر گرفت و برای انتخابات پارلمانی نیز نامزد شد.

دولت میانمار همچنین در ادامه اصلاحات گسترده سیاسی و با هدف جلب نظر منتقدان از ناظران بین المللی نیز دعوت كرده است تا بر این انتخابات نظارت داشته باشند. ناظرانی از آمریكا، كانادا، استرالیا ، مالزی و اتحادیه كشورهای جنوب شرق آسیا، آ.سه.آن بر انتخابات فردا نظارت خواهند كرد.

این نخستین بار است كه میانمار به ناظران خارجی اجازه می دهد بر انتخابات در این كشور نظارت كنند. چنین درخواستی از سوی دولت های غربی برای نظارت بر انتخابات سال 2010از سوی دولت میانمار رد شده بود.

آنگ سان سوچی كه حزب سیاسی خود را تشكیل داده و قصد شركت در انتخابات را نیز دارد، بار دیگر در اظهاراتی انتخابات فردا را غیر عادلانه دانسته است. وی در اظهاراتی گفته كه با توجه به اتفاقات چند ماه اخیر در كشور نمی توان انتخابات فردا را كاملا آزاد و عادلانه تلقی كرد.

رهبر مخالفان دولت میانمار در عین حال گفته است: اگرچه انتخابات را دموكراتیك نمی داند اما به علت احترام به خواست مردم در ادامه این رقابت حضور خواهد داشت. وی خاطرنشان كرده كه انتخابات باعث افزایش آگاهی سیاسی ملتی شده است كه بیش از 6 دهه تحت سلطه نظامیان بوده اند.

برخی تحلیلگران اظهارات آنگ سان سوچی رهبر مخالفان دولت میانمار را پیامی برای غربی ها و زمینه سازی ادامه فشارها بر دولت میانمار برای انجام اقدامات اصلاحی بیشتر می دانند. چنانچه این انتخابات با حضور رهبر مخالفان وبدون هرگونه انتقادی به روند برگزاری آن فارغ از نتیجه آن برگزار شود، دولت های غربی دیگر بهانه ای برای ادامه تحریم و فشار بر میانمار نخواهند داشت.

در حال حاضر میانمار از سوی كشورهای اروپایی و آمریكا تحت تحریم قرار دارد. گر چه اواخر سال گذشته میلادی در سفر وزیران خارجه آمریكا، انگلیس و فرانسه به این كشور اعلام شد، در صورتی كه تغییرات بیشتری در نظام سیاسی این كشور اعمال شود، تحریم های لغو خواهد شد اما این وعده ای بود كه علی رغم تغییرات اعمال شده از سوی دولت میانمار، تحقق نیافت.

تحلیلگران همچنین بر این عقیده هستند كه دولت میانمار نیز علاقمند به پیروزی آنگ سان سوچی و شمار دیگری از نامزدهای حزب وی در انتخابات فردا و راهیابی آنان به پارلمان است. حضور این افراد در پارلمانی كه اكثریت نمایندگان آن را همچنان افرادی كه وابسته به ارتش و احزاب نظامی هستند، تشكیل می دهد اعتبار اصلاحات سیاسی دولت را تضمین و زمینه ساز برداشتن تحریم های این كشور خواهد شد.

میانمار در دو سال گذشته و در پی آغاز تغییرات گسترده سیاسی صحنه رفت و آمد مكرر مقامات غربی بوده است. دولت هایی كه در 50 سال گذشته این كشور را تحت تحریم های اقتصادی قرار داده بودند با رفت و آمد به این كشور وعده برداشتن تحریم های این كشور را داده اند اگرچه تاكنون هیچیك از این وعده ها عملی نشده و برداشتن تحریم ها به انجام اصلاحات بیشتر موكول شده است.

آمریكا با برداشتن گام های بلندتر در تحمیل خواسته های خود به دولت میانمار اعلام كرده كه دولت این كشور مشغول مراودات هسته ای نظامی با كره شمالی است و شرط واشنگتن برای برداشتن تحریم های میانمار قطع روابط این كشور با پیونگ یانگ است كه البته این موضوع از سوی مقامات دولت میانمار رد شد.

سفر چند ماه پیش هیلاری كلینتون وزیر خارجه آمریكا كه اولین مقام رسمی آمریكایی بود كه پس از نیم قرن به این كشور سفر می كرد، بازتاب وسیعی در منطقه شرق آسیا داشت. با توجه به سیاست های اعلام شده اوباما مبنی بر استراتژی آمریكا برای حضور بیشتر و موثرتر در منطقه شرق آسیا ناظران سیاسی منطقه تلاش برای تاثیر گذاری بر روند تحولات سیاسی میانمار را تلاشی از سوی آمریكا برای مقابله با نفوذ روبه گسترش چین در این منطقه ارزیابی می كنند.

دولت میانمار روابط خوب و سازنده ای با پكن دارد و به دلیل قرار گرفتن در همسایگی چین از حمایت های دولت این كشور برخوردار است و آمریكا نیز از نزدیك شدن به میانمار سیاست مهاردوگانه میانمار و چین را دنبال می كند.

آساق**335



:: برچسب‌ها: مکزیک , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و جانفشانی های ملت ایران در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید و با پیروزی این انقلاب زمینه مهم ترین همه پرسی تاریخ ایران زمین، جهت تعیین نوع حكومت، فراهم شد.

دوازدهم فروردین سال 1358، ملت ایران با حضوری سبز دگر بار، به پای صندوق های رای آمدند و در انتخاباتی آزاد به نظام جمهوری اسلامی رای 'آری' دادند و بر مبنای آرای اكثریت قریب به اتفاق مردم یعنی 2/98 درصد؛ نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد.

جمهوری اسلامی شكل نوینی از نظام های حكومتی است كه تلاش دارد با الهام از قوانین و تعالیم نجات بخش اسلام الگوی زندگی جدیدی را در عرصه اجتماعی و سیاسی به بشر امروزی ارائه دهد. از نظام جمهوری به حكومت مردم بر مردم تعبیر می شود و جمهوریت در نظام حكومتی نشان دهنده نقش مردم در تشكیل و استمرار آن است به طوری كه مردم با حضور در صحنه‌های مختلف علاوه بر مشاركت در تعیین سرنوشت خود خواسته‌های خود را نیز از حكومت مطالبه می‌كنند.

در زمان تعیین نظام سیاسی كشور پس از سقوط نظام شاهنشاهی 'جمهوری دمكراتیك '،' جمهوری'، 'حكومت اسلامی ' و ... از جمله نظام هایی بود كه پیشنهاد شد، ولی امام (ره) ازهمان ابتدا تاكید فراوانی بر استقرار نظام جمهوری اسلامی داشته و بر'جمهوری اسلامی' نه یك كلمه كمتر و نه یك كلمه بیشتر، تاكید فرمودند.

مردم در راهپیمایی ها شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را سردادند و بر همین اساس اصول جمهوریت و اسلامیت دو اصل جدایی ناپذیر در نظام حكومتی ایران محسوب شد، چرا كه برای تثبیت، استمرار و تداوم آن جانبازی ها و فداكاری های بسیاری صورت گرفته بود.

' آزادی ' به عنوان یك بعد از نظام جمهوری اسلامی؛ كلمه ای است كه در اسلام 'متعالی' معنی می شود، به گونه ای كه مردم طبق قانون برای تعالی و كمال خود از حق انتخاب و آزادی بیان برخوردارند و كسی نمی تواند این حق را از آنها سلب كند.

' استقلال ' بعد دیگری از نظام جمهوری اسلامی ایران است كه با استقرار آن ملت ایران از وابستگی به شرق و غرب رهایی یافته و از آن پس در عرصه بین الملل با حفظ اصول اعتقادی به دفاع از حقوق خویش می پردازد.

امام خمینی( ره) دیده بان همیشه بیدار انقلاب در تاریخ 12 فروردین 1358 پس از تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی در پیامی رادیو تلویزیونی فرمودند:' ...خداوند تعالی بر ما منت نهاد و رژیم استكبار را با دست توانای خود كه قدرت مستضعفین است در هم پیچید و ملت عظیم ما را ائمه و پیشوای ملتهای مستضعف نمود و با برقراری جمهوری اسلامی، وراثت حقه را بدانان ارزانی داشت. من در این روز مبارك، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام می كنم...'

همچنین در فرازی از پیام خود فرمودند:' ... من به دنیا اعلام می كنم كه در تاریخ ایران چنین رفراندومی سابقه ندارد كه سرتاسر مملكت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق ها هجوم آورده و رأی مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه به زباله دان تاریخ دفن كنند...'

امروز 33 سال از تثبیت نظام مردم سالار جمهوری اسلامی كه از دین پویای اسلام، نشات گرفته است، می گذرد، نظامی كه با رای حداكثری ملت ایران استقرار یافت و علی رغم توطئه ها و تحریم های دشمنان با استقامت مردم و درایت ولایت، گام در مسیر پیشرفت نهاد.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()