نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقام های وزارت دفاع و ستاد مشترك ارتش كره جنوبی می گویند همسایه شمالی این كشور، بخش اصلی از موشك یاد شده را روز یكشنبه به ساختمانی در روستای 'تونگ چانگ ری' در استان پیونگان شمالی منتقل كرده است.

ایستگاه پرتاب 'تونگ چانگ ری' در 50 كیلومتری شهر مرزی داندونگ (متعلق به چین) قرار دارد و كارشناسان، آن را ایستگاهی جدید و پیشرفته تر از نمونه های پیشین در كره شمالی می دانند.

بر اساس نظر این كارشناسان، 'تونگ چانگ ری' به كره شمالی امكان خواهد داد كه موشك هایش را بدون نیاز به گذر از آسمان كشورهای دیگر، از كرانه های غربی خود پرتاب كند.

كره شمالی می گوید برنامه پرتاب ماهواره این كشور كه قرار است اواخر فروردین و همزمان با جشن تولد رهبر سابق این كشور انجام شود، در خدمت پژوهش های علمی خواهد بود.

آمریكا، ژاپن، كره جنوبی و چند كشور دیگر خواستار لغو پرتاب ماهواره از سوی پیونگ یانگ شده و آن را در راستای نقض ممنوعیت آزمایش های موشكی از سوی كره شمالی ارزیابی كرده اند.

مترجمام**9163** 1506



:: برچسب‌ها: بارسلونا , کریسمس , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش سایت گل، رئال مادرید شنبه شب در دیداری تماشایی تیم ایالت باسك را با نتیجه پر گل پنج بر یك در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شكست داد.

گل های این دیدار را 'گونزالو هیگواین' ( دقیقه شش )،' كریستیانو رونالدو' ( دقایق 33 و 56 ) و 'كریم بنزما' ( دقایق 41 و 49) به ثمر رساندند.

نه تنها ' آیتور كارانكا' دستیار مورینیو كه در غیاب سرمربی پرتغالی روی نیمكت رئال نشسته بود و هدایت این تیم را به عهده داشت در نشست خبری پس از بازی حاضر نشد بلكه هیچكدام از بازیكنان رئال مادرید هم در دسترس خبرنگاران نبودند.

با این پیروزی فاصله شش امتیازی رئال مادرید و بارسلونا در صدر جدول حفظ شد ولی به نظر می رسد كه رئال مادرید همچنان از حادثه ای كه در دیدار قبل برابر ویارئال رخ داد و به اخراج دو بازیكن و نیز محرومیت سرمربی این تیم انجامید آزرده است.

در شرایطی كه په په و اوزیل محروم بودند، واران و كاكا جای آنها را در تیم گرفتند و هیگواین و بنزما نیز در خط حمله رئال مادرید قرار گرفتند.

1553



:: برچسب‌ها: تایوان , لندن , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'جهانبخش سلطانی' روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: مرحومه یزدانیان از هنرمندان صمیمی، مردمی و با صفای سینما و تلویزیون ایران بود و نه تنها این هنرمند بلكه هر هنرمندی كه دل و ایمانش با عشق پیوند یابد نمی میرد، زیرا این افراد هنر متعهدانه و هنر ایمانی خود را با زحمات و تلاش شبانه روزی به مردم انتقال داده و برای كمك به مردم و آرمان های آنان، كمر خدمت بسته بودند و در نتیجه افرادی مانند خانم یزدانیان همیشه در قلب مردم جا دارند.

وی ضمن تسلیت به خانواده پوراحمد، آن مرحومه را بازیگری توانا در پرداخت شخصیت 'بی بی' دانست و گفت: مرحومه یزدانیان یك انسان بسیار مهربان و سنتی بود و در تمام ارتباطات و همچنین در رفتار اجتماعی و حتی در دستور زبان خود همیشه فرهنگ سنتی را رعایت می كرد و در عین حال یك بازیگر روان، آرام، دلنشین و ساده بود.

سلطانی كه در سریال 'سرنخ' نقش پسر آن مرحومه را بازی می كرد، افزود: در مواقعی كه برای ساخت فیلم 'قصه های مجید' به اتفاق مرحومه یزدانیان با اتوبوس به تهران می رفتیم، آن مرحومه به اندازه چهار نفر تنقلات و خوراكی مانند پسته، تخمه، كشك و نان خانگی می آورد تا همه استفاده كنند و این مساله نهایت مهربانی و سادگی او را نشان می داد.

پروین دخت یزدانیان جمعه شب در 89 سالگی به علت بیماری درگذشت و پیكر آن مرحومه امروز(یكشنبه) در اصفهان تشییع و پس از انتقال به زادگاهش در شهر نجف آباد اصفهان به خاك سپرده می شود.

حضور یزدانیان مقابل دوربین از سال 1370 با مجموعه 'قصه‌های مجید' آغاز شد و ایفای نقش او در سینما از سال 1371 با 'صبح روز بعد' و 'شرم' كه هر سه به كارگردانی پسرش - كیومرث پوراحمد - بود، ادامه یافت.

یزدانیان همچنین ایفای نقش در فیلم‌های 'نان و شعر'، 'خواهران غریب'و ''شب یلدا'' به كارگردانی كیومرث پوراحمد و 'مهریه بی‌بی' به كارگردانی اصغر هاشمی را در كارنامه هنری خود دارد.

فراهنگ ** 1003 ** 1071



:: برچسب‌ها: آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 395
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش روز یكشنبه ایرنا، 'محمد عباسی' در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی دولت گفت: ساماندهی امور جوانان از برنامه های مهمی است كه در سال جدید دنبال خواهیم كرد. این امر را در قالب تشكل های امور جوانان مانند سمن ها و NGO ها و حمایت از افرادی كه به صورت انفرادی اقدامات موثری در زمینه جوانان انجام می دهند به عنوان الگو گزینی برای جوانان دنبال می كنیم.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره حضرت علی اكبر(ع) با استفاده از تجربیات گذشته و با حضور دستگاه های ذیربط ، معنوی سازی میادین ورزشی، انسجام تمام فدراسیون ها و هیاتهای ورزشی از دیگر برنامه هایی است كه در سال جدید اجرایی می شود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان كرد: در رشته فوتبال به سمت حرفه ای شدن و استانداردهای بین المللی پیش خواهیم رفت و امیدواریم در همان قالب راهبردهایی كه پیش از این اعلام شده است آن را اجرایی كنیم.

عباسی گفت: توجه به زیر ساخت های ورزشی نیز از جمله مسائلی است كه امسال به صورت پرشتاب دنبال می شود.

وی در پایان تاكید كرد: این موفقیت كه زنان كشورهای اسلامی با حجاب بتوانند در میادین ورزشی حاضر شوند، یكی از مواردی است كه حضور زنان را با رعایت ارزش های اسلامی در جامعه ما می تواند تقویت كند و موضوع ورزش زنان نیز در سال جدید به صورت جدی پیگیری می شود.

2024/1647



:: برچسب‌ها: عروسی , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

سید 'دادوش هاشمی' با یادآوری نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام 'تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی' اظهار داشت: با نامگذاری امسال، این نتیجه حاصل خواهد شد كه سال 1391 برای ایران اسلامی، تداوم تلاش و همت مضاعف و سال جهاد اقتصادی است كه با همت تمامی اقشار مختلف جامعه در راستای عدم وابستگی محض به كالاهای خارجی و خود كفایی در زمینه تولید كالاهای ایرانی به بار خواهد نشست.

هاشمی در ادامه با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای طبیعی موجود در استان، تصریح كرد: استان كرمانشاه با وجود داشتن منابع عظیم و فراوان در زمینه های مختلف آبی، سدسازی و منابعی از این قبیل قطعا خواهد توانست زمینه های رشد و توسعه را با جدیت دنبال كند و شاخصه های تولید ملی را نیز بارور و به ثمر برساند.

استاندار كرمانشاه افزایش بودجه سال 91 استان را نسبت به سال قبل، مثال زدنی و بی نظیر عنوان كرد و گفت: به یاری خداوند متعال گام های توسعه در استان روز به روز بلندتر و افزونتر خواهد شد.

هاشمی در پایان، گفت: در سال گذشته نیز 100 درصد بودجه عمرانی استان تخصیص یافت و این اقدام مهم در تاریخ اعتبارات عمرانی استان كرمانشاه بی سابقه بوده است.

571



:: برچسب‌ها: سگ , قرمز , دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، این باشگاه در بیانیه ای اعلام كرد این اتفاق یك عمل مجرمانه شخصی بوده و با اخلاق ورزشی و ملی امارات منافات دارد.

در این بیانیه آمده است: چگونگی رخداد این اتفاق توسط پلیس در دست تحقیق و بررسی است.

این باشگاه اعلام كرد: هم اكنون حال تمام مصدومین تیم كویت رضایت بخش است و و هیچ كدام از اعضای تیم دچار مصدومیت شدید و خطرناك نشده اند.

تعدادی از ورزشكاران كویتی در حاشیه مسابقات جت اسكی امارات در دبی توسط یكی از ورزشكاران اماراتی و همراهان وی مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

مدیرعامل باشگاه جت اسكی كویت اعلام كرده بود تعدادی از ورزشكاران هیات اعزامی كویت به امارات در درگیری با ورزشكاران اماراتی مصدوم شده اند.

'خالد الفودری' افزود: ورزشكاران كویتی در واكنش به این اقدام از این مسابقات كنار كشیده و در آینده نیز تیم كویت در هیچ یك از مسابقات امارات شركت نخواهد كرد.

الفودری اظهار داشت: در این حمله 'عبدالعزیز ابو ربیع' از ناحیه كتف، 'یوسف عبدالرزاق' و 'عبدالعزیز العمر' از ناحیه سر مصدوم شده اند و 'یوسف الوزان' نیز دچار شكستگی بینی شده است.

632/1647



:: برچسب‌ها: موزه , سنگ , هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

منطقه شرق آسیا در سال 1390 شاهد تحولات مهمی بود كه هر كدام خود به تنهایی نقطه عطفی در روندهای آینده كشورهای این منطقه به شمار می آیند. همچنین رویدادهایی در شرق آسیا به وقوع پیوست كه در نوع خود تحولات قابل توجهی در بستر روندهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی كشورهای منطقه محسوب می شود.

** مرگ رهبر پیونگ یانگ؛ مهمترین تحول شبه جزیره كره

..................................................................................

اعلان خبر در گذشت 'كیم جونگ ایل' رهبر كره شمالی، در روز 26 آذرماه مهمترین رویداد سال جاری شبه جزیره كره به شمار می رود. در شرایطی كه ایل با وقوف به شرایط جسمی و بیماری خود از حدود یك سال پیش، برای انتقال بی درد سر قدرت به جانشین خود تمهیدات لازم را اندیشیده بود، اما با توجه به ختم شدن همه چیز به رهبر اقتدارگرای كره طی 17 سال حكومت وی در پیونگ یانگ، كره ای ها تا چند روز در شوك اعلان خبر مرگ ایل به سر می بردند.

بر خلاف گمانه زنی های برخی رسانه ها، مقامات و نیز صاحب نظران غربی در زمینه آغاز بحران حاكمیتی در كره شمالی پس از مرگ ایل، 'كیم جونگ اون' كوچكترین پسر رهبر كره به عنوان جانشین از پیش برگزیده شده، زمام امور را در دست گرفت و ارتش و حزب كمونیست وفاداری خود را به او اعلام كردند.

هر چند كیم جونگ اون در اولین اعلان مواضع خود در خصوص سیاست های آینده دولت پیونگ یانگ، احتمال هر گونه تغییر جدی در راهبردها و رویكردهای كره شمالی را رد كرد، اما برخی ناظران معتقدند كه دستكم تا زمان تجمیع اقتدار در دستان رهبر جدید، نخبگان حاكم سیاسی و نظامی از جایگاه و قدرت خود برای تاثیرگذاری بر تحولات آینده كشور حداكثر استفاده را خواهند برد. این موضوع سبب خواهد شد تا الیگارشی نخبگان مذكور به دلیل تنوع نسبی نظرات و مواضع، میزانی كنترل شده از تغییرات محسوس را در سیاست های كره شمالی به وجود آورد.

بر این اساس انتظار می رود كه پی گیری مذاكرات هسته ای شش جانبه پیرامون مساله هسته ای پیونگ یانگ كه در زمان حیات ایل تعلیق شده بود، بار دیگر در دستور كار سیاسی كره شمالی قرار گیرد. همچنین حساسیت ها و واكنش های شدید و بحران زای پیونگ یانگ به فعالیت های مشترك نظامی سئول و واشنگتن نظیر رزمایش های متعدد به شكل محسوسی كاهش یابد و جنبه تبلیغاتی و رسانه ای تهدیدات رهبر جدید نسبت به شعله افروزی جنگی تمام عیار در شبه جزیره و حتی سراسر منطقه شرق آسیا برمولفه های واقعی چنین تهدیداتی پیشی گیرد.

سال 1390 را می توان سال پی گیری برنامه های گسترده و مشترك نظامی كره جنوبی با آمریكا دانست. دو كشور در اوایل اسفند ماه 1390 در سواحل غربی كره یك رزمایش مشترك دریایی با هدف افزایش توان نظامی برگزار كردند. این رزمایش نظامی كه در نزدیكی آب‌های مورد مناقشه دو كره برگزار شد به شدت از جانب كره شمالی محكوم شد و باعث آماده باش كامل نیروهای نظامی دو كشور و همچنین حضور رهبر كره شمالی در نواحی مرزی این كشور به منظور نظارت بر آماده باش كامل ارتش شده بود.

كره جنوبی و آمریكا در سال 1390 رزمایش های متعددی را برگزار كردند كه از جمله مهمترین آن ها می توان به رزمایش بزرگ هوایی اوایل خرداد ماه و رزمایش سالانه 10 روزه در اواسط مرداد ماه اشاره كرد.

روابط كره جنوبی و آمریكا علاوه بر همكاری های مشترك نظامی و امنیتی در محوری چون تعاملات اقتصادی نیز شاهد نقطه عطفی چون تصویب پیمان تجارت آزاد سئول – واشنگتن بود. بر اساس توافقنامه مزبور كه در اواسط آذرماه به رغم مخالف گسترده احزاب و گروه های مخالف و شمار قابل توجهی از شهروندان كره جنوبی در پارلمان این كشور به تصویب رسید آمریكایی ها توانستند به موقعیت برتری در صادرات كالاهای آمریكایی به كره جنوبی به ویژه در صنایع ماشین سازی دست یابند و در عوض امتیاز متقابلی را به طرف تجاری واگذار نكنند.

همچنین در این سال كره جنوبی در كنار دیگر قدرت های اقتصادی شرق آسیا از جمله ژاپن هدف فشارهای گسترده آمریكا و كشورهای غربی قرار گرفت تا تعاملات اقتصادی خود را با جمهوری اسلامی ایران به شدت محدود نماید.

** رقابت های انتخاباتی سال گذشته در شرق آسیا

.........................................................

سال 1390 را می توان سال رقابت های انتخاباتی در كشورهای جنوب شرقی آسیا دانست. در این پیوند می توان به انتخابات پارلمانی تایلند و تایوان و انتخابات ریاست جمهوری سنگاپور اشاره كرد.

هر چند در جریان انتخابات پارلمانی اواخر دی ماه تایوان، حزب حاكم 'كومین تانگ' توانست با پیروزی بر رقبای سیاسی، حضور خود را در قدرت تمدید كرده و نگرانی های پكن را در خصوص ابهام در سرنوشت تحولات آینده این كشور بر طرف نماید، اما در تایلند مخالفان توانستند بر حزب حاكم غلبه كنند.

پنج سال پس از كودتایی كه منجر به سقوط دولت و فرار 'تاكسین شیناوات' شد، در تیرماه سال 1390' ینگلوك شیناواترا' خواهر نخست وزیر بركنار شده توانست با رهبری جریان های اپوزسیون، حزب حاكم مورد حمایت نظامیان را در انتخابات شكست دهد.

در مالزی و میانمار نیز فضای سیاسی سال گذشته متاثر از انتخابات اصلی و میان دوره ای پارلمان این دو كشور بود. به موازات اوج گرفتن رقابت های چهره هایی چون 'انور ابراهیم' و رهبران احزاب اسلام گرا با نخبگان حزب حاكم 'آمنو'، موافقت دولت مورد حمایت نظامیان با خارج شدن 'آنگ سان سوچی' رهبر مخالفان میانمار از حصر 15 ساله سیاسی و آغاز فعالیت های دوباره سیاسی نقطه عطفی در تحولات این كشور آسیای جنوب شرقی به شمار می رود.

** ژاپن هم چنان درست به گریبان با پیامدهای سونامی

...............................................................

وقوع سونامی و زلزله در 21 اسفند ماه 1389 به عنوان بزرگترین حادثه طبیعی در پنجاه سال اخیر ژاپن دارای پیامدهای قابل توجهی بود كه در سال 1390 به عنوان یكی از مهمترین مولفه تاثیر گذار بر تحولات سیاسی و حتی اقتصادی- امنیتی این كشور پدیدار گشت.

مهمترین این پیامدها بحران ناشی از آسیب های وارد شده بر تاسیسات هسته ای 'فوكوشیما' بود كه به عنوان عنصری كلیدی در ادعاهای منتقدان دولت 'نائوتوكان' نخست وزیر وقت ژاپن، دلیلی بر بی كفایتی مدیریتی كان قلمداد می شد.

بحران هسته ای ژاپن در كنار چالش های بی شمار ناشی از ركود شدید اقتصادی نائوتوكان را به ناچار مجبور به كناره گیری كرد تا 'یوشیهیكو نودا' وزیر اقتصاد كابینه سقوط كرده، جانشین وی در سمت نخست وزیری و رهبری حزب دموكرات شود.

موضوع دیگری كه در تحولات سال گذشته ژاپن شایان ذكر است موضوع خروج نظامیان آمریكایی از پایگاه های مجموعه جزایر 'فوكوشیما' است. پس از گفتگوهای مقامات آمریكایی و ژاپنی بر سر بازنگری پیمان استقرار نیروهای آمریكایی در خاك ژاپن، تفاهم نامه ای بین دو طرف در 15 بهمن ماه به امضا رسید تا بر اساس آن نزدیك به پنج هزار تفنگدار آمریكایی به پایگاه های ارتش آمریكا در خلیج گوام واقع در اقیانوس آرام انتقال یابند.

** تشدید رقابت های راهبردی آمریكا و چین

..................................................

در جریان بازنگری دكترین نظامی ایالات متحده آمریكا در اواسط دی ماه، اشاره مستقیم به تهدیدات فزاینده افزایش قدرت نظامی چین برای هژمونی امنیتی آمریكا در منطقه شرق آسیا موجب شد تا هماوردی نظامی- راهبردی پكن و واشنگتن نمود رسمی یابد.

در راستای این دكترین، واشنگتن فعالیت های دیپلماتیك خود را در راستای تحكیم پایه های سیطره نظامی بر شرق آسیا به میزان چشمگیری وسعت داد و رایزنی های خود را با دولت های منطقه برای تمدید ماموریت یگان های نظامی و در اختیار گرفتن پایگاه های جدید با جدیت بیشتری ادامه داد.

واشنگتن با استفاده از شكاف های موجود در تعاملات و رقابت های نظامی- امنیتی و سیاسی دولت های منطقه با پكن توانست تا حدی در مسیر تحدید قدرت فزاینده چین پیش رود.

به دنبال توافق آمریكا و فیلیپین در جریان مذاكرات روز هفتم بهمن ماه برای توسعه حضور نظامی آمریكا در فیلیپین و اعزام هواپیماهای جاسوسی به این كشور، واشنگتن نشان داد كه به دنبال پوشاندن جامه عمل بر تن مولفه های سیاست محدود سازی چین است. این در حالی بود كه پارلمان فیلیپین در سال 1369 با تصویب قانونی به برچیدن پایگاه های نظامی دایمی آمریكا از این كشور رای داده و اجازه حضور دوره ای و موقت سربازان آمریكایی را در فیلیپین تنها محدود به برگزاری مانورهای مشترك بود.

به رغم مخالفت های مردمی با تصمیم مذكور دولت مانیل، آمریكایی ها در اواسط اسفند ماه تصمیم خود در زمینه تاسیس یك پایگاه نظامی دریایی جدیددر جزیره فیلیپینی 'پالاوان' را آشكار كردند.

همچنین علاوه بر توافقات واشنگتن با مقامات استرالیایی برای افزایش یگان ها و تجهیزات نظامی در این كشور در سال گذشته، آمریكایی ها نشان دادند كه سیاست افزایش پایگاه های نظامی را در سراسر منطقه شرق آسیا را دنبال می كنند و قصد دارند در كشورهایی چون سنگاپور نیز نسبت به تاسیس پایگاه نظامی اقدام كنند.

گفتنی است كه هماوردی آمریكا با چین تنها محدود به عرصه های نظامی و امنیتی نبود. جزیره 'بالی' اندونزی در سال گذشته به دلیل میزبانی نوزدهمین نشست سران كشورهای عضو سازمان همكاری های اقتصادی جنوب شرق آسیا 'آ.سه.آن' وشركای گفتمانی آن از جمله چین وكره جنوبی ،ژاپن و هند وآمریكا ، در كانون خبری جهان قرار گرفت . بویژه آنكه برای نخستین بار رییس جمهوری ازآمریكا نیز به این نشست دعوت شده بود .

اگرچه اوباما با اظهارات تفرقه آمیز خود در این نشست ، تلاش كرد كه كشورهای عضو آ.سه .آن را به رویارویی با چین سوق دهد اما واشنگتن نتوانست به اهداف خود در این زمینه دست یابد. نمود این ناكامی واگذاری ریاست دوره ای آ.سه.آن به میانمار بود كه از ابتدا مخالفت های مداخله جویانه آمریكا را برانگیخت.

افزایش چشمگیر بودجه نظامی چین به رقم قابل ملاحظه بیش از صد میلیارد دلار كه در اجلاس سالانه كنگره خلق چین اعلام شد، پاسخ چین به اقدامات واشنگتن برای محدود سازی دامنه قدرت نظامی- امنیتی چین در شرق آسیا بود كه در كنار افزایش توان سایبری، اتمی و موشكی و همچنین تجهیزات دفاع دریایی و هوایی بر نگرانی های آمریكا در منطقه افزود.

** شرق آسیا همچنان شاهد كاهش رشد اقتصادی كشورهای منطقه

...........................................................................

پس از آن كه برای اولین بار طی دهه گذشته 'ون جیابائو' نخست وزیر چین در اجلاس سالانه كنگره خلق اعلام كرد كه رشد اقتصادی این كشور به نرخی تك رقمی تنزل كرده است، آشكار شد كه حتی غول اقتصادی آسیا نیز از پیامد های نامطلوب بحران جهانی اقتصاد بركنار نمانده است.

آمار های موجود در سال گذشته نشان از كاهش عمومی سطح رشد اقتصادی در كشورهای منطقه دارد. بر اساس آمار معتبر نهاد های اقتصادی بین المللی و منطقه ای، چین با تولید ناخالص داخلی 3/11 تریلیون دلاری دارای رشد اقتصادی متوسط 5/9 درصدی بوده است. كره جنوبی به عنوان سومین قدرت اقتصادی منطقه با ساختار اقتصادی كه تولید داخلی آن حدود 5/1 تریلیون دلار در سال 2011 بوده، رشدی معادل 9/3 درصد داشته است.

رشد اقتصادی كشورهایی مانند سنگاپور، تایوان، هنگ كنگ، تایلند، مالزی و فیلیپین نیز به ترتیب نزدیك به 3/5، 1/5، 6، 5/1، 2/5، 7/4 درصد برآورد شده است كه نشان دهنده دو نكته اساسی است. نخست اینكه رشد اقتصادی اغلب كشورهای منطقه نسبت به سال میلادی گذشته كاهشی محسوس را نشان می دهد و دوم اینكه ساختارهای اقتصادی منطقه ای كه با چین روابط تجاری- اقتصادی نزدیك تری داشته اند بیشتر از آثار و پیامدهای نامطلوب بحران بین المللی در امان مانده اند.

واما شدید ترین افت اقتصادی منطقه را در سال 1390 ژاپن به نام خود ثبت كرد. بر اساس آمار اقتصادی اعلان شده در پایان سال میلادی 2011 مشخص شد كه رشد اقتصادی ژاپن به رقم منفی نیم درصد (5/0-%) رسیده است.

ارقام ارایه شده به وسیله وزارت دارایی ژاپن در سال 2011 میلادی نیز نشان می دهد كه به ازای رشد 12 درصدی واردات این كشور، صادرات ژاپن شاهد كاهشی سه درصدی به نسبت سال گذشته و برای نخستین بار طی سه دهه اخیر تراز تجاری این كشور منفی بوده است.

در نقطه مقابل ژاپن، كشوری چون اندونزی با بالاترین میزان رشد اقتصادی معادل 4/6 درصد در منطقه، در سال میلادی 2011 توانست اهداف پیش بینی شده اقتصادی خود در این سال را محقق كند و با توجه به رشد اقتصادی مناسب، برخی از چشم اندازهای اقتصادی خود را در سال آینده را ارتقا دهد.

در زمینه عوامل تاثیر گذار بر كاهش نرخ رشد اقتصادهای ملی منطقه شرق آسیا، كارشناسان مسائل اقتصادی بین المللی، علاوه بر تسری پیامدهای زیانبار بحران جهانی به منطقه شرق آسیا، حوادث طبیعی سال گذشته همچون سیل ویرانگر تایلند و تداوم آثار نامطلوب سونامی عظیم ژاپن را نیز مولفه های تاثیر گذاری معرفی كرده اند.

به هر ترتیب بررسی رخدادهای سال گذشته منطقه شرق آسیا و رصد روند این تحولات ناظر بر این واقعیت است كه تقابل ها و هماوردی های راهبردی در منطقه به سوی دو قطبی شدن آشكاری پیش می رود. از یك سو چین به هدفی جز افزایش قدرت ملی خود در همه سطوح و زمینه ها نخواهد اندیشید و از سوی دیگر واشنگتن از هیچ تلاشی برای محدود سازی این قدرت یابی فزاینده فروگذار نخواهد كرد.

طی سال های اخیر سطح تقابلات بیشتر به هماوردی با متحدان امنیتی- نظامی آمریكا در شرق آسیا محدود می شد، اما رشد قدرت چین و افزایش تعاملات و همگرایی های اقتصادی با شركای منطقه ای، ضمن كاهش بحران های منطقه ای، سطح فرامنطقه ای هماوردی چین و آمریكا را آشكارتر ساخت.

از سوی دیگر به موازات افزایش چالش های اقتصادی كشورهای منطقه، روند تحولات منطقه نشان می دهد كه دغدغه های دموكراتیك در نزد ملت های شرق آسیا در حال رشد است. عقب نشینی های سیاسی چند دولت مورد حمایت نظامیان در برابر خواست مخالفان نمودی از این روند قلمداد می شود.

صرف نظر از رخداد های پیش بینی نشده و با توجه به بررسی آنچه در سال گذشته در آسیای شرقی روی داد می توان انتظار داشت كه سال 1391 نیز برای منطقه شرق آسیا آبستن رویدادهای مهم و تاثیر گذاری در روندهای كلان منطقه ای باشد.

تحقیق**م.م.ك**



:: برچسب‌ها: توکیو , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

** آسیای مركزی و قفقاز؛ روندهای انتخاباتی و مخالفت های سیاسی- اجتماعی

.................................................................................................

آسیای مركزی و قفقاز در سال 1390 همچنان كه در سال های گذشته نیز بر این منطقه گذشته است، شاهد تداوم درگیری ها و رقابت های سیاسی نهادهای و فعالان مذهبی و قومی و همچنین فعالیت گروه های مخالف دولت های حاكم بوده است.

با وجود فروكاسته شدن از دامنه بحران قومی و نژادی در جمهوری قرقیزستان، اعلام نتیجه تحقیق بین الملل مبنی بر مسوولیت مستقیم دولت قرقیزستان در درگیری ها قومی علیه اقلیت ازبك موسوم به 'حوادث اوش' در جنوب این كشور، فضای بحرانی را تا حدی به قرقیزستان بازگرداند. هر چند كه دولت قرقیزستان مشاركت در درگیری ها و خشونتهای قومی خرداد ماه سال 1389 این كشور را رد كرد و حوادث مذكور را نتیجه سیاست های دولت ساقط شده 'باقی اف' دانست.

در سال گذشته كشور تاجیكستان نیز صحنه بروز چالش های مربوط به فعالیت های مذهبی بود. پس از اعلان ممنوعیت فعالیت های سیاسی گروه های مذهبی و همچنین حضور جوانان كمتر از 18 سال در اماكن مذهبی از سوی وزارت دادگستری تاجیكستان، مخالفت های گروه ها و چهره های مذهبی به اوج خود طی چند سال اخیر رسید. از سوی دیگر برخی سازمان های بین المللی و احزاب مخالف نیز این رفتارها و مواضع دولت حاكم را مغایر با معیار های بین المللی، قانون اساسی و ارزش های دینی تاجیكستان دانستند. علاوه بر آنچه ذكر شد مجلس عالی تاجیكستان نیز لایحه ای را تصویب كرد كه بر اساس آن، افرادی كه مدرسه غیر قانونی دینی دراین كشور احداث كنند، زندانی خواهند شد.

علاوه بر تاجیكستان، جمهوری آذربایجان نیز صحنه ادامه مخالفت گروه ها و چهره های مذهبی با كنش گری های سكولاریستی و حتی دین ستیزانه دولت 'الهام علی اف' بود. در این پیوند یكی از مهمترین رویدادهای جمهوری آذربایجان در سال گذشته انتقاد نهادهای بین المللی از وضعیت حقوق بشر و آزادی بیان و رسانه ها در این كشور بوده است.

دستگیری 20 تن از چهره های مذهبی و روحانیون شیعی در اواخر بهمن ماه نمونه ای از موج تقابل دولت علی اف با گروه های سیاسی شیعی بوده است.

با وجود ثبات سیاسی در تركمنستان، سال گذشته اظهار نظر رهبر اپوزسیون 'نور محمد خاناموف' در خصوص تردید در وعده های سیاسی 'قربان قلی بردی محمد اف' رییس جمهور كنونی این كشور تا حدی بر فضای سیاسی تركمنستان تاثیر گذار بود. در این پیوند وعده های رییس جمهور بر موافقت دولت با مشاركت سیاسی مخالفان و شركت آزاد و فعال رقبای سیاسی دولت در انتخابات سال 1391 اشعار داشته است.

روز 25 آذر ماه سال گذشته جشنهای بیستمین سالگرد استقلال قزاقستان به اعلام نارضایتی كارگران شهر 'ژان اوزن' و درگیری نیروهای پلیس با آنها منتهی شد، درگیری هایی كه محافل وابسته به دولت تلفات ناشی از آن را 17 نفر اعلام كردند.

نارضایتی كارگران بخش صنعت نفت در قزاقستان از شرایط كار، از مدتها قبل در محافل سیاسی و اقتصادی این كشور مطرح بود، اما متاثر از شرایط امنیتی دوران اتحاد شوروی كه همچنان بر این جمهوری حاكم است، ابراز این نارضایتی ها رسانه ای نشد .

بروز برخی نارضایتی ها از شیوه حكومتی 'نور سلطان نظربایف' رییس جمهور قزاقستان، طی بیست سالی كه از استقلال این كشور می گذرد در كنار نارضایتی از برگزاری انتخابات زود هنگام پارلمانی و خلف وعده رییس جمهوری در این باره، در كنار التهابات انباشته از موضوع تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری فروردین ماه قزاقستان از علل و عوامل بروز نارضایتی در قزاقستان –به عنوان جزیره ثبات آسیای مركزی- شمرده می شود .

در سال 1390 در دو كشور قرقیزستان و قزاقستان انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. انتخابات جمهوری قزاقستان همان گونه كه اشاره شد در 15 فروردین ماه به تمدید دوره ریاست جمهوری نظربایف انجامید. در این رابطه كمیسیون مركزی انتخابات قزاقستان اعلام كرد كه در جریان انتخابات این كشور نظربایف با كسب 5/95 درصد آرای انتخابات ریاست جمهوری، بار دیگر به عنوان رییس جمهور قزاقستان انتخاب شده است. ناظران سیاسی انتخاب مجدد نظربایف به عنوان رخدادی قابل پیش بینی را تحولی ارزیابی كرده اند كه موجب تثبیت رفتارهای خارجی این كشور در جهت ایجاد موازنه بین غرب و مسكو در منطقه خواهد شد.

در آبان ماه 1390 در قرقیزستان نیز 'الماس بیك آتامبایف' توانست با كسب نزدیك به 5/64 درصد آرا بر رقبای خود پیشی گرفته و زمام امور این كشور را در چهار سال آینده در اختیار گیرد. تحلیل گران رویدادهای آسیای مركزی، پیروزی آتانبایف به عنوان یكی از نخبگان سیاسی نزدیك به روسیه را عاملی در نزدیكی بیش از پیش بیشكك- مسكو و واگرایی بیشتر قرقیزستان از غرب معرفی كرده اند.

** تلاش آمریكا و غرب برای حفظ و تثبیت پایه های نفوذ در آسیای مركزی و قفقاز

..............................................................................................

سال 1390 مقامات آمریكایی همچنان در پی توسعه نفوذ در منطقه راهبردی آسیای مركزی و قفقاز، سعی كردند تا تعاملات سیاسی- اقتصادی و امنیتی خود را همچون سال های گذشته با دولت های منطقه به پیش برند.

اعلان زمان و تدوین استراتژی های خروج نیروها و تجهیزات آمریكایی از افغانستان در سال گذشته، بعد روابط امنیتی و توافقات ترانزیتی واشنگتن با دولت های منطقه را پررنگ تر از گذشته كرد. در این پیوند مقامات آمریكایی به موازات پیشبرد سیاست حفظ جای پاهای سیاسی و نظامی خود در منطقه، تلاش ویژه ای را برای زمینه سازی خروج از افغانستان از طریق امكانات ارتباطاتی كشورهای آسیای مركزی در دستور كار خود قرار دادند.

علاوه بر واشنگتن، انگلیس نیز در جهت زمینه سازی خروج از افغانستان، در اواخر سال گذشته مقامات دیپلماتیك و امنیتی خود را به منطقه گسیل داشت. سفر همزمان وزیر دفاع و وزیر نیروهای مسلح انگلیس به كشورهای قزاقستان، قرقیزستان، ازبكستان، تركمنستان و تاجیكستان و انعقاد موافقت نامه های همكاری های امنیتی و ترانزیتی در آخرین ماه از سال گذشته نمودی از تلاش های لندن برای زمینه سازی خروج كم هزینه و كم دردسر از باتلاق جنگ افغانستان بوده است.

با نگاهی به بودجه سال 2012 آمریكا، نكته قابل تاملی كه در زمینه روابط غرب به ویژه آمریكا با كشورهای آسیای مركزی به چشم می خورد كاهش كمك های مالی آمریكا به دولت های منطقه بوده است.

كاهش چهار درصدی كمك‌های مالی ایالات متحده در بخش توسعه دموكراسی و انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی و نیز كاهش هشت درصدی میزان كمك‌های دفاعی و نظامی به كشورهای منطقه آسیای مركزی و قفقاز، یكی از تحولات مهم این منطقه در سال‌های اخیر به شمار می‌رود. هرچند عواملی چون وجود بحران اقتصادی، اولویت تحولات افغانستان، عراق و پاكستان در اتخاذ این رویكرد از سوی ایالات متحده دخیل بوده‌اند، اما این تحول را می‌توان نشانه‌ای از نتایج بهبود مناسبات كلان مسكو- واشنگتن در طی دوران ریاست جمهوری 'دیمیتری مدودیف' در روسیه دانست.

** انتخابات روسیه؛ مهمترین رخداد سیاسی این كشور در سال 1390

...............................................................................

با وجود تداوم رقابت های سیاسی بین رهبران روسیه كه در بركناری 'یوری لوژكف' شهردار مسكو در مهرماه 1389 به اوج خود رسید، سرانجام دیمیتری مدودیف و ولادیمیر پوتین در چارچوب توافقات درون حزبی، به این نتیجه رسیدند كه از میان خود یكی را به عنوان نامزد مورد حمایت حزب 'روسیه واحد' به كارزار انتخاباتی روانه سازند.

در این پیوند مهمترین تحول سیاسی روسیه در سال 1390 را می توان انتخابات ریاست جمهوری این كشور دانست. در جریان رقابت های انتخاباتی، پوتین بار دیگر توانست با كسب نزدیك به 64 درصد آرا پس از چهار سال به كرملین در سمت ریاست جمهوری بازگردد.

هر چند در دوران ریاست جمهوری مدودیف راهبردهای و كنشگری های داخلی و خارجی روسیه زاویه چندانی نسبت به سیاست های دوران رهبری پوتین پیدا نكرد، اما بهبود روابط مسكو با غرب و حل برخی چالش های موجود در این روابط از دید برخی ناظران از دستاوردهای دوران ریاست جمهوری مدودیف به شمار می رود.

با پیروزی مجدد پوتین، انعكاس گسترده اخبار مخالفت ها و تظاهرات اعتراض آمیز گروه های اپوزسیون و ناكام در انتخابات كه طی یك پروسه جهت دار تبلیغاتی، مدعی وقوع تقلب گسترده در انتخابات سیزدهم اسفند بودند، نمایی از نگرانی های كشورهای غربی از بازگشت پوتین به كرملین را نمودار می سازد.

** آسیای مركزی و قفقاز بستر تحولات جدید در آینده نزدیك

........................................................................

علاوه بر رخدادهایی كه بدان اشاره شد، بررسی بستر وقوع تحولات سال گذشته نشان داد كه بایستی به انتظار وقوع چالش ها و رخدادهای تعیین كننده تازه ای نشست كه می تواند چهره روندهای آتی آسیای مركزی و قفقاز را از خود متاثر سازد.

تداوم اختلافات روسیه با همسایه جنوبی اش یعنی گرجستان از جمله كانون های بحران زا در سیر تحولات منطقه خواهد بود. پس از واكنش گرجستان به انتخابات آبان ماه 'اوستیای جنوبی' برای تعیین رییس این جمهوری خودخوانده و مورد حمایت روسیه، مسكو در پاسخ به كنشگری های گرجستان، اقدامات تفلیس برای كشیدن پای ناتو به تحولات منطقه قفقاز را مساله ای حساسیت برانگیز توصیف كرد.

'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه، كه در نشست شورای ناتو و روسیه در بروكسل شركت داشت ، هشدار داد كه در صورت پیوستن رسمی گرجستان به ناتو ، ممكن است جنگ سال 1387 روسیه با گرجستان بار دیگر تكرار شود . در این رابطه از دید رهبران كرملین، اقداماتی نظیر موافقتنامه تعمیق همكاری ها بین تفلیس و سازمان ناتو كه در 18 اسفند ماه به امضا رسید در زمره اقدامات حساسیت برانگیز و چالش زا از سوی گرجستان ارزیابی شده است.

علاوه بر این، تلاش های ارمنستان برای گسترش همكاری های نظامی و امنیتی با روسیه كه در تصویب موافقتنامه پیمان نظامی مسكو و ایروان به اوج خود رسید، به موازات تكاپوی دیپلماتیك ارمنستان برای بهره برداری بیشینه از موضوع نسل كشی ارامنه در تقابل با رقبای منطقه ای، نشان داد كه بحران ارمنی- آذری بر سر منطقه 'قره باغ' همچنان به عنوان كانون مهمی در بحران های ژئوپلیتیك قفقاز و آسیای مركزی خودنمایی می كند.

علاوه بر آنچه بیان شد، پیروزی پوتین در انتخابات به احتمال زیاد رقابت های مسكو و غرب در منطقه آسیای مركزی و قفقاز را به نسبت سال های گذشته شدت خواهد بخشید و بنابر این بایستی به انتظار اصطكاك بیشتر اهداف و منافع این دو قدرت متعارض در منطقه مذكور نشست.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: بریتانیا , مکزیک , خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، شمارش آرای نمایندگان پارلمان مصر كه در رای گیری برای انتخاب 100 عضو مجلس مؤسسان قانون اساسی این كشور شركت كرده بودند ادامه دارد.

اعضای پارلمان مصر در جلسه ویژه ای كه روز گذشته برگزار شد برای انتخاب 50 نماینده از مجالس نمایندگان و شورا و 50 عضو دیگر از شخصیت های خارج از پارلمان مصر برای عضویت در مجلس مؤسسان قانون اساسی رای دادند.

برخی از نمایندگان پارلمان مصر گفتند به نظر نمی رسد نتایج شمارش آرای نمایندگان حاوی رویداد غیر منتظره ای باشد. این بدان معناست كه اسلام گرایان كه كنترل مجلس نمایندگان و مجلس شورای مصر را در جریان انتخابات اخیر این مجالس در دست گرفتند، اكثریت اعضای مجلس مؤسسان را هم تشكیل خواهند داد.

مجلس مؤسسان مصر باید قانون اساسی جدید این كشور را تدوین كند. سپس این قانون به همه پرسی گذاشته می شود. در صورتی كه روند تدوین و همه پرسی قانون اساسی مصر با موفقیت طی شود و انتخابات ریاست جمهوری این كشور هم تا ماه ژوئن برگزار شود، نظامیان حاكم بر مصر باید در پایان ماه ژوئن قدرت را به غیر نظامیان تحویل دهند.

حزب آزادی و عدالت 'شاخه سیاسی اخوان المسلمین' و حزب سلفی 'النور' اكثریت كرسی های پارلمان مصر را در دست دارند.همین امر موجب شده است برخی از نمایندگان سایر احزاب و گروه ها نسبت به چگونگی انتخاب اعضای مجلس مؤسسان معترض باشند زیرا به گفته آنان این مجلس هم در نهایت تحت كنترل اسلام گرایان خواهد بود. این در حالی است كه احزاب اكثریت پارلمان از حق طبیعی خود برای برخورداری از یك سهمیه تاثیرگذار در مجلس مؤسسان متناسب با میزان حمایت مردمی از این احزاب حمایت می كنند.

مترجمام 1491 **1446 **



:: برچسب‌ها: عشق , سنگ , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش روز یكشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه اینترنتی خبرگزاری نفتی پلاتس، بخش اعظم تولید نفت ونزوئلا در سال میلادی گذشته از كمربند اورینوكو به میزان یك میلیون و 158 هزار بشكه در روز بوده است.

براساس این گزارش، میانگین تولید نفت از منطقه شرقی ونزوئلا یك میلیون بشكه در روز و از منطقه غربی این كشور 832 هزار بشكه در روز بوده است.

پلاتس افزود: ارقام تولید نفت شركت دولتی نفت ونزوئلا با دیگر منابع اطلاعاتی و تحلیل های نفتی كه بر تولید كمتر نفت از سوی این كشور اصرار دارند،مطابقت ندارد. پلاتس درماه نوامبر 2011 ، میانگین تولید نفت این كشور را دو میلیون و 310 هزار بشكه در روز برآورد كرده بود.

شركت دولتی نفت ونزوئلا میانگین تولید گاز این كشور در سال 2011 میلادی را شش میلیارد و 813 میلیون فوت مكعب در روز اعلام كرد.

براساس گزارش این شركت ، در سال 2011 میلادی تعداد 19 هزار و 743 حلقه چاه در ونزوئلا فعال بوده است.

پلاتس افزود: شركت دولتی نفت ونزوئلا در سال 2011 میلادی به طور میانگین دو میلیون و 472 هزار بشكه در روز نفت و فرآورده های نفتی به بازارهای بین المللی صادر كرد كه یك میلیون و 67 هزار بشكه آن به امریكا ، 639 هزار بشكه به آسیا ، 620 هزار بشكه به امریكای لاتین و منطقه كارائیب و 148 هزار بشكه در روز به اروپا بوده است.

شركت دولتی نفت ونزوئلا در سال 2011 میلادی 127 میلیارد و 880 میلیون دلار درآمد و 122 میلیارد و 990 میلیون دلار هزینه داشته است. بخشی از هزینه های این شركت خرید 40 میلیارد و 20 میلیون دلار نفت و فرآورده بوده است.

به گزارش پلاتس، هزینه خرید نفت این شركت سه میلیارد و 170 میلیون دلار و یا سه درصد نسبت به سال 2010 میلادی افزایش داشت كه علت آن افزایش بهای نفت و فرآورده در بازار جهانی بوده است.

اقتصام**1561



:: برچسب‌ها: ایتالیا , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 317
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()