نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، 'محمد عباسی' شامگاه چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اضافه كرد: مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه امروز (چهارشنبه) با پیشنهاد فوریت طرح حضور بازنشستگان در فدراسیون های ورزشی مخالفت كرد، هرچند برنامه ما این بود كه هرگاه نیاز باشد از ظرفیت های افراد با تجربه كشور استفاده كنیم.

در نشست اخیر مجمع عمومی فدراسیون فوتبال، 'علی كفاشیان' به مدت 4 سال به ریاست این فدراسیون انتخاب شد اما این موضوع، واكنش های مختلفی را در برداشت و حتی سازمان بازرسی كل كشور، این انتخاب را مغایر قانون دانست.

1589



:: برچسب‌ها: سبز , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، در حساس ترین مسابقه دور نهم، 'اولگ كرنی یف' از روسیه و 'احسان قائم مقامی' از ایران در میز یك مقابل هم به تساوی رسیدند تا با این نتیجه، استاد بزرگ روسیه با 5/7 امتیاز و با اختلاف پوئن شكنی همچنان در صدر جدول این مسابقه ها قرار داشته باشد.

در دیگر دیدار مهم این رقابت ها نیز در میز دوم، 'لوان پانتسولیا' از گرجستان با برتری مقابل 'پوریا درینی' از ایران با هفت و نیم امتیاز از رده چهارم به دوم صعود كرد.

رده بندی نفرات سوم تا پانزدهم این مسابقه ها تا پایان دور نهم

به ترتیب پوئن شكنی به شكل زیر است:

3 - گایوز نیكولادزه از گرجستان با 5/7 امتیاز

4 - احسان قائم مقامی از ایران با 7 امتیاز

5 - شوتا آزالادزه از گرجستان با 7 امتیاز

6 - دیوید بنیدزه از گرجستان با 7 امتیاز

7 - سارهان قلی اف از جمهوری آذربایجان با 7 امتیاز

8 - پوریا درینی از ایران با 5/6 امتیاز

9 - اصغر گلی زاده از ایران با 5/6 امتیاز

10 - لوكا پائیشیدزه از گرجستان با 5/6 امتیاز

11 - همایون توفیقی از ایران با 5/6 امتیاز

12 - امیر كوثری نیا از ایران با 5/6 امتیاز

13 - مرتضی عسكری از ایران با 5/6 امتیاز

14 - امید نوروزی از ایران با 5/6 امتیاز

15 - آتوسا پوركاشیان از ایران با 5/6 امتیاز

رقابت های دور دهم این مسابقه ها نیز از عصر امروز (چهارشنبه) پیگیری می شود.

در مهم ترین دیدار دور دهم، اولگ كورنی یف از روسیه با پانتسولیا از گرجستان در میز یك به مصاف هم می روند، در میز دو نیز احسان قائم مقامی به دیدار نیكولادزه از گرجستان می رود.

با مشخص شدن نتیجه این دو بازی، تا حدود زیادی تكلیف نفرات اول تا سوم این مسابقه ها روشن خواهد شد.

143 شطرنج باز داخلی و خارجی در مسابقه های بین المللی شطرنج آزاد (اوپن) سردار آزاگان یادواره مرحوم حجت الاسلام 'سیدعلی اكبر ابوترابی' در شهر قزوین حاضر هستند كه 12 ورزشكار از این تعداد را شطرنج بازان خارجی از كشورهای روسیه، گرجستان، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، تركمنستان، پاكستان و آلمان تشكیل می دهند.

تیم های ملی شطرنج مردان و زنان كشورمان نیز در این مسابقه ها حضور دارند.

این رقابت ها كه از روز پنجشنبه هفته گذشته در 11 دور به روش سوییسی آغاز شده است، عصر فردا (پنجشنبه) با معرفی قهرمان و نفرات برتر در سالن پینگ پنگ مجموعه ورزشی غدیر شهر قزوین به پایان می رسد.

7392/ 614/ 1644

1589



:: برچسب‌ها: سفید , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
انتخابات مجلس نهم

وزارت کشور ایران در اقدامی بی سابقه، تا ۲۳ اسفند ۱۳۹۰، تعداد رسمی شرکت کنندگان در انتخابات ۱۱ روز قبل را منتشر نکرده است

با گذشت ۱۱ روز از انتخابات مجلس نهم، هنوز سایت وزارت کشور ایران تعداد نهایی شرکت کنندگان در انتخابات و ارقام تفکیک شده تعداد واجدان شرایط در حوزه های انتخاباتی مختلف را منتشر نکرده است.

این تاخیر، خلاف رویه معمول در انتخابات گذشته مجلس و ریاست جمهوری در ایران است.

حتی پس از انتخابات مناقشه برانگیز خرداد ۱۳۸۸ نیز، بلافاصله بعد از انتخابات روایت دولت از تعداد رای دهندگان، و مدتی بعد، تعداد رای دهندگان صندوق ها و حوزه های مختلف منتشر شد.

در پی برگزاری انتخابات مجلس نهم، اگر چه برخی مقام های محلی یا رسانه ها، اطلاعاتی را در مورد میزان مشارکت در حوزه های انتخابی مختلف مطرح کرده اند، اما آنچه تا کنون به عنوان نتایج انتخابات در پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر شده، تعداد آرای کاندیدها در مناطق مختلف، بدون اشاره به تعداد واجدان شرایط در هر حوزه است.

این تأخیر نامتعارف، در شرایطی صورت می گیرد که اطلاعات جسته و گریخته ای که تا کنون از نحوه برگزاری انتخابات منتشر شده، ابهام هایی را در مورد میزان مشارکت در رأی گیری ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ایجاد کرده است.

میزان مشارکت سراسری

"بر مبنای جداول جمعیتی منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، تعداد افراد ۱۸ سال و بالاتر در ایران در سال ۱۳۸۸، بیش از ۵۱ میلیون نفر بود. با مبنا قرار دادن این آمار، تعداد واجدان شرایط رای دادن در ایران در سال ۱۳۹۰، بیش از ۵۲ میلیون نفر است. این تعداد، با فرض شرکت بیش از۲۶ میلیون هزار نفر در پای صندوق های رای، به معنی مشارکت تقریبا ۵۰ درصدی در انتخابات مجلس نهم است"

گذشته از اطلاعات غیر رسمی منتشر شده از سوی مخالفان و منتقدان حکومت ایران در مورد میزان مشارکت در این انتخابات، احتمالا مهم ترین ابهام در این مورد، در پی گزارش وزیر کشور در همین زمینه در روز ۱۳ اسفند مطرح شد.

وزارت کشور ایران، قبل و بعد از برگزاری انتخابات تعداد واجدان شرایط شرکت در آن را ۴۸ میلیون و ۲۸۸ هزار نفر عنوان کرده بود.

یک روز بعد از برگزاری انتخابات مجلس نهم، پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور در خبری با تیتر"آخرین نتایج حماسه حضور"، به نقل از مصطفی محمد نجار وزیر کشور اعلام کرد که "کل آرای ماخوذه" در انتخابات ۲۶ میلیون و ۴۷۲ هزار نفر و میزان مشارکت حدود ۶۴,۲ درصد بوده است.

منتقدان حکومت ایران، از اظهارات وزیر کشور نتیجه گرفتند که حتی بر مبنای آمار وزارت کشور نیز، درصد شرکت در انتخابات با ادعای مشارکت ۶۴ درصدی اختلاف زیادی دارد.

آنچه مورد استناد این منتقدان قرار داشت آن بود که شرکت ۲۶ میلیون از ۴۸ میلیون واجد شرایط در انتخابات، به معنی مشارکتی کمتر از ۵۵ درصد در انتخابات مجلس نهم است، که با ادعای ۶۴ درصدی حکومت ایران تفاوت زیادی دارد.

در واکنش به این انتقادات، سایت وزارت کشور خبر اظهارات آقای نجار در مورد نتایج نهایی انتخابات را حذف کرد و سپس وزیر کشور گفت که رقم ۲۶ میلیونی شرکت در انتخابات، آمار نهایی شرکت کنندگان در انتخابات نبوده است. وی افزود که در زمانی که صحبت می کند، تعداد شرکت کنندگان در انتخابات به بیش از ۲۹ میلیون نفر رسیده است؛ رقمی که حتی با مبنا قرار دادن آن، میزان مشارکت در انتخابات از ۶۰ درصد فراتر نمی رفت.

"جمعیت واجد شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، دست کم ۶ میلیون نفر است. از سوی دیگر، وزارت کشور ایران تعداد رای دهندگان در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر را ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرده است. قبول این عدد، به معنی مشارکت ۳۸ درصدی مردم در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر خواهد بود"

اما توضیح جدید وزیر کشور منجر به ایجاد ابهامات جدیدتری شد. چون در مصاحبه ۱۳ اسفند مصطفی محمدنجار، نشانه ای وجود داشت که نشان می داد اظهارات او در مورد شرکت ۲۶ میلیون نفر در انتخابات، به معنی اعلام تعداد نهایی رای دهندگان ایرانی است. این نشانه، اعلام عدد مشارکت در انتخابات در جریان همان مصاحبه بود (۶۴,۲ درصد به گفته او)، عددی که تنها بعد از مشخص شدن آمار نهایی رای دهندگان می‌تواند تعیین شود.

گذشته از ابهامات مطرح در مورد تعداد شرکت کنندگان در انتخابات، تعداد واجدان شرایط اعلام شده توسط وزارت کشور هم، در معرض تردید عده ای از ناظران قرار گرفت. در همین ارتباط، بعضی از منتقدان حکومت ایران رقم حدودا ۴۸ میلیونی واجدان شرایط را پایین تر از تعداد واقعی افراد ۱۸ ساله و بالاتر - که در انتخابات حق رای دارند - دانستند.

این منتقدان، بر مبنای نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵ و با لحاظ کردن نرخ رشد ۱,۳۱ درصد (مندرج در گزارش سال ۱۳۸۹ دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی) تعداد افراد ۱۸ سال و بالاتر را در سال ۱۳۹۰ بین ۵۱ تا ۵۳ میلیون تخمین زدند.

بحث آماری در باره تعداد افراد این محدوده سنی نیاز به فرصت جداگانه ای دارد. اما به طور کلی سوابق انتخابات گذشته ایران نشان می دهد که اختلاف بر سر تعداد واجدان شرایط رای دادن، تاکنون در موارد متعدد خبرساز شده است. در آخرین انتخابات قبل از رای گیری مجلس نهم، این اختلاف به دلیلی ویژه مورد توجه رسانه ها قرار گرفت: آمار ۴۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری وزارت کشور در مورد واجدان شرایط رای دادن، با اطلاعات منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران حدود ۵ میلیون نفر اختلاف داشت.

"سایت خبرآنلاین یک روز بعد از انتخابات ۱۲ اسفند تایید کرد که 'نتایج به دست آمده از شمارش آرا با برخی از نظرسنجی ها که معمولا از اعتبار بالای آنها یاد می شد اختلاف دارد'، و این اختلاف را نشان دهنده 'تغییر رفتار ناگهانی' رای دهندگان در ۲-۳ روز پایانی رقابت ها دانست"

در همین ارتباط، در اول اردیبهشت ۱۳۸۸ روزنامه اعتماد ملی تیتر یک خود را به گزارشی اختصاص داد که نشان می داد بر مبنای جداول جمعیتی منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، تعداد افراد ۱۸ سال و بالاتر در ایران در آن سال، ۵۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است.

در صورت صحت آمار فوق، تعداد واجدان شرایط رای دادن در ایران در سال ۱۳۹۰، بر مبنای رشد جمعیت۱,۳۱ درصد حدود ۵۲ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر است. این تعداد، با فرض شرکت ۲۶ میلیون و ۴۷۲ هزار نفر در پای صندوق های رای، به معنی مشارکت ۵۰.۸ درصدی در انتخابات مجلس نهم است.

به هر ترتیب، واضح است که از نظر حکومت ایران، آمار رسمی وزارت کشور مبنای محاسبه میزان مشارکت در انتخابات است و نه ارقام منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران.

درصد مشارکت در پایتخت

در کنار نرخ کلی مشارکت در انتخابات مجلس نهم، میزان مشارکت در پایتخت نیز، که به ادعای وزارت کشور ۴۸ درصد بوده، به طور ویژه مورد توجه ناظران سیاسی کشور قرار گرفت.

در همین زمینه، مرتضی تمدن استاندار تهران تعداد واجدین شرایط استان تهران را حدود ۵ میلیون نفر اعلام کرد و صفر علی براتلو رئیس ستاد انتخابات استان تهران، در اظهار نظری متفاوت از وجود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار واجد شرایط رای دادن در سطح استان خبر داد.

"در مصاحبه ۱۳ اسفند مصطفی محمدنجار، نشانه ای وجود داشت که نشان می داد اظهارات او در مورد شرکت ۲۶ میلیون نفر در انتخابات، به معنی اعلام تعداد نهایی رای دهندگان ایرانی است. این نشانه، اعلام عدد مشارکت در انتخابات در جریان همان مصاحبه بود، عددی که تنها بعد از مشخص شدن آمار نهایی رای دهندگان می‌تواند تعیین شود"

اظهارات مرتضی تمدن، واکنش سایت محافظه کار بازتاب را به دنبال داشت که یادآوری می کرد بر اساس آمار وزارت کشور، تعداد واجدین شرایط استان تهران در سال ۱۳۸۸ حدود ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده است. این سایت می افزود که بعد از جدا شدن شهرستان کرج از استان تهران و تشکیل استان البرز در سال ۱۳۸۹، تعداد واجدان شرایط استان جدید در انتخابات ۱۳۹۰، حدود یک میلیون و ۳۴۵ هزار نفر اعلام شده است. بازتاب نوشت با جمع کردن این عدد با رقم ادعایی استاندار برای "استان تهران"، تعداد واجدان شرایط در انتخابات اخیر در دو استان تهران و البرز معادل ۶ میلیون و ۳۴۵ هزار نفر می شود. این به معنی کاهش حدود ۲.۵ میلیون نفری در مجموع تعداد واجدان شرایط دو استان از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ بود که - با توجه به ثابت ماندن سن رای دادن در دو انتخابات اخیر- قابل توجیه نبود.

در پی بالاگرفتن انتقاد به آمار مشارکت اعلام شده از سوی استانداری، وزارت کشور با انتشار بیانیه ای اظهار داشت که منظور استاندار، شهر و نه "استان تهران" بوده است. البته شواهدی وجود داشت که اثبات می کرد هم استاندار و هم رئیس ستاد انتخابات استان تهران، ادعای مشارکت ۵ میلیونی یا بیشتر را در مورد "استان تهران" به کار برده اند. اما ارقام بیان شده توسط آنان، واقعا به تعداد واجدان شرایط شهر تهران نزدیک بود و نه استان تهران. چرا که مطابق آمار رسمی، جمعیت تهران در سال ۱۳۹۰ حدود ۸,۵ میلیون نفر تخمین زده می شود که می توان تخمین زد در میان آنها حدود ۵,۵ میلیون نفر بالای ۱۸ سال دارند (طبق اعلام وزارت کشور، حدود ۴۸ میلیون نفر از جمعیت ۷۵ میلیونی ایران در سال ۱۳۹۰ در سن رای دادن قرار دارند که نسبت این دو عدد -۶۴ به ۱۰۰ - می تواند به عنوان نسبت تقریبی افراد ۱۸ ساله و بزرگتر در کل جمعیت ایران تلقی شود).

در عین حال، آمار استانداری در مورد وجود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در تهران، تناقضات جدیدی را ایجاد می کرد. چرا که در انتخابات مجلس، شهرستان های تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در کنار یکدیگر یک حوزه انتخابیه به نام "تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر" را تشکیل می دهند. این در حالی است که اگرچه در مورد جمعیت سه شهرستان چسبیده به تهران اعداد متفاوتی منتشر شده، اما مجموع جمعیت آنها قطعا بالای عدد ۱ میلیون است، که به این ترتیب تعداد واجدان شرایط در این سه شهرستان بالای ۶۰۰ هزار نفر خواهد بود.

به این ترتیب، جمعیت واجد شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه "تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر"، با در نظر گرفتن ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برای تهران و حداقل ۶۰۰ هزار نفر برای ری، شمیرانات و اسلامشهر، دست کم ۶ میلیون نفر خواهد بود.

"به کدام دلایل سیاسی یا جامعه شناختی ویژه ای ممکن است دلبستگی مردم شهری چون رشت به شرکت در نخستین رای گیری پس از انتخابات مناقشه برانگیز ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، چنان افزایش یافته باشد که ۲,۶ برابر بیش از انتخابات مجلس قبل به پای صندوق های رای بروند؟"

از سوی دیگر، وزارت کشور ایران تعداد رای دهندگان در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر را ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرده است. قبول این عدد، به معنی مشارکت ۳۸ درصدی مردم در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر خواهد بود - و نه ۴۸ درصد، آن طور که در آمار وزارت کشور آمده است.

این در حالی است که بسیاری از منتقدان حکومت، در وجود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رأی دهنده در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر هم تردید جدی دارند.

این میزان مشارکت، حتی با برآوردهای برخی مدافعان حکومت قبل از انتخابات مجلس نیز تفاوت زیادی دارد. مثلا، با برآورد اعلام شده از سوی محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس هشتم، که در جمع اعضای جامعه اسلامی مهندسین در بهمن ماه، گفت که نظرسنجی ها حکایت از مشارکت ۱۸ درصدی مردم تهران در انتخابات ۱۲ اسفند دارند.

در همین ارتباط، سایت خبرآنلاین نزدیک به علی لاریجانی رئیس مجلس هشتم، یک روز بعد از انتخابات ۱۲ اسفند تایید کرد که "نتایج به دست آمده از شمارش آرا با برخی از نظرسنجی ها که معمولا از اعتبار بالای آنها یاد می شد اختلاف دارد"، و این اختلاف را نشان دهنده "تغییر رفتار ناگهانی رای دهندگان در ۲-۳ روز پایانی رقابت ها" دانست.

به لحاظ تحلیلی، عده ای از ناظران این پرسش را مطرح کرده اند که چرا باید درصد مشارکت ۳۰ درصدی تهرانی ها در انتخابات مجلس هشتم به مشارکت ۴۸ درصدی مورد تاکید وزارت کشور در انتخابات مجلس نهم رسیده باشد؟

این سوال به ویژه از این جهت مهم به نظر می رسد که انتخابات مجلس نهم، دو سال بعد از ریاست جمهوری خرداد ۱۳۸۸ انجام شده است. انتخاباتی که در آن، حتی مطابق آمار حکومتی اکثریت مردم ایران به کاندیدایی رای دادند که حکومت را به تقلب گسترده علیه خود متهم کرد. سه روز بعد از رأی گیری نیز، مردم پایتخت در حمایت از این ادعا تظاهراتی را برگزار کردند که به گفته شهردار تهران، ۳ میلیون نفر در آن شرکت داشتند.

از سوی دیگر، انتخابات مجلس نهم اولین انتخاباتی بوده که اکثریت قریب به اتفاق اصلاح طلبان شرکت در آن را بیهوده دانسته اند. حتی اگر فرض شود که اصلاح طلبان اقلیت بسیار کوچکی در میان ۳۰ درصد رأی دهنده ایرانی در انتخابات مجلس هشتم بوده اند، این سوال مطرح است که به چه دلایلی در غیاب آنها، رای دهندگان تهرانی باید به جای کمتر شدن به شدت بیشتر شده باشند؟

"برخی ناظران دلیل عدم انتشار آمار رسمی مشارکت در حوزه های انتخاباتی کشور را پرهیز از بهانه دادن به منتقدان حکومت - همچون دو سال پیش - دانسته اند. در پی انتشار آمار تفکیکی حوزه ها در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، مشخص شد که میزان مشارکت در ۱۲۶ حوزه از ۳۶۸ حوزه انتخابی کشور بین ۹۵ تا ۱۲۷ درصد شده است. در آن انتخابات، ۱۹۲ بخش دارای مشارکت بین ۱۰۰ تا ۲۱۱ درصد بودند، و در ۶۰ شهرستان تعداد رای های شمارش شده از واجدین شرایط رای دادن فراتر رفت"

ظاهرا پاسخ حکومت ایران به این قبیل ابهامات، آن است که مردم تهران و دیگر شهرهای کشور به خاطر مخالفت با اعتراضات خیابانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم و افزایش تاکیدات رهبر جمهوری اسلامی بر اهمیت شرکت در انتخابات مجلس نهم، بیشتر از همیشه در انتخابات شرکت کرده اند.

آمار مشارکت شهرستان ها

به ادعای رسانه های وابسته به جناح محافظه کار، غیر از پایتخت، در سایر مناطق ایران هم نرخ مشارکت در انتخابات افزایش شدیدی نسبت به انتخابات مجلس هشتم داشته است.

به عنوان نمونه مطابق آمار منتشر شده در سایت خبرآنلاین، با مقایسه تعداد شرکت کنندگان در انتخابات مجلس هشتم و نهم، معلوم می شود که تعداد رای دهندگان در اهواز از ۳۰۴ هزار به ۴۵۷ هزار (بیش از ۱,۵ برابر)، در ارومیه از ۲۴۲ هزار به ۳۹۰ هزار (بیش از ۱,۶ برابر) و در رشت از ۹۶ هزار به ۲۵۵ هزار نفر (بیش از ۲,۶ برابر) رسیده است.

چند درصد از این افزایش ها، قاعدتا ناشی از افزایش جمعیت این شهرهاست. اما در مقیاس کلی تر، در مورد این تغییرات نیز، پرسش هایی مشابه با ابهامات مطرح در مورد تهران وجود دارند. مثلا اینکه به کدام دلایل سیاسی یا جامعه شناختی ویژه ای ممکن است دلبستگی مردم شهری چون رشت به شرکت در نخستین رای گیری پس از انتخابات مناقشه برانگیز ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، چنان افزایش یافته باشد که ۲,۶ برابر بیش از انتخابات مجلس قبل به پای صندوق های رای بروند؟

این در حالی است که در انتخابات اخیر هم، همچون گذشته، برخی مسئولان محلی از وجود مشارکت ۱۰۰ درصدی و بالاتر در مناطق مختلف ایران خبر داده اند.

این پدیده در رای گیری های انجام شده در ایران، بی سابقه نیست. توضیح عمومی دست اندرکاران برگزاری انتخابات در مورد آن، این است که ممکن است مردم برخی از مناطق، در روز رای دادن در مناطق دیگری از کشور باشند و به این ترتیب، آمار مشارکت در این مناطق را بسیار بالا ببرند.

"به نظر می رسد که استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان تهران، ادعای مشارکت ۵ میلیونی یا بیشتر را - همان طور که می‌گفتند - در مورد 'شهر تهران' و نه 'استان تهران' به کار برده اند. مطابق آمار رسمی، جمعیت تهران در سال ۱۳۹۰ حدود ۸,۵ نفر تخمین زده می شود که می توان تخمین زد در میان آنها، حدود ۵,۵ میلیون نفر بالای ۱۸ سال دارند"

به عقیده کارشناسان آمار اگر حوزه های دارای مشارکت غیر طبیعی درصدی بسیار کوچک را در میان کل حوزه های کشور تشکیل بدهند، این توضیح به لحاظ ریاضی می تواند درست باشد. اما اگر تعداد این حوزه ها زیاد یا خیلی زیاد باشد، در آن صورت پذیرش طبیعی بودن این پدیده دشوار خواهد بود.

به عنوان نمونه در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، طبق آمار رسمی دولت میزان مشارکت در ۱۲۶ حوزه از ۳۶۸ حوزه انتخابی کشور بین ۹۵ تا ۱۲۷ درصد بود. در آن انتخابات، ۱۹۲ "بخش" (در تقسیمات کشوری ایران، هر بخش، مجموعه ای از چند ده یا احتمالا یک شهر مجاور آنهاست) دارای مشارکت بین ۱۰۰ تا ۲۱۱ درصد بودند، و در ۶۰ "شهرستان" (هر شهرستان شامل یک شهر و احیانا چند روستای مجاور آن است) تعداد رای های شمارش شده بیش از واجدین شرایط رای دادن بود.

بر مبنای همین نتایج بود که آمار رسمی وزارت کشور در مورد مشارکت انتخاباتی در مناطق مختلف ایران، عملا به مهم ترین مدرک مخالفان دولت برای اثبات تخلفات انتخاباتی در سال ۱۳۸۸ تبدیل شد.

در انتخابات مجلس نهم، هنوز وزارت کشور ایران آمار مشابهی را منتشر نکرده است تا بتوان در مورد تعداد و پراکندگی حوزه های دارای مشارکت بسیار بالا تصویر دقیق تری را داشت.

در حقیقت، ابهامات مورد اشاره در این گزارش در مورد نتایج انتخابات اخیر، عمدتا بر مبنای اطلاعاتی هستند که تا امروز از سوی وزارت کشور منتشر شده و در صورت تغییر این اطلاعات در آینده، ممکن است نوع ابهامات قابل طرح نیز تغییر کند.

احتمال تغییر در اطلاعات منتشر شده از سوی دستگاه متولی برگزاری انتخابات در ایران، به ویژه از آنجا موضوعیت می یابد که مسئولان وزارت کشور، متهم هستند که در مواردی مهم آمار مرتبط با انتخابات اخیر را تغییر داده اند.

این مسئولان، اتهام تناقض گویی در زمینه هایی چون تعداد رای دهندگان کل کشور را رد می کنند و تاکید دارند که رسانه ها برای اطلاع یافتن از نتایج درست انتخابات، باید جدیدترین توضیحات آنان را ملاک قرار دهند.

اما همین مسئولان، تا این لحظه در مورد برخی از اطلاعات ناهمخوان منتشر شده از سوی دستگاه های متولی انتخابات، اساسا توضیحی نداده اند. به عنوان مثال، وزیر کشور ایران از سویی میزان مشارکت در انتخابات را ۶۴ درصد اعلام کرده و از سوی دیگر، حضور مردم در انتخابات مجلس نهم را ۱۱ درصد بیشتر از انتخابات مجلس هشتم دانسته است.

"مسئولان دولتی، پیشتر نرخ مشارکت در مجلس هشتم را ۵۱ درصد اعلام کرده بودند. وزارت کشور، هم اکنون در سایت خود عددی متفاوت یعنی ۵۵ درصد را به عنوان نرخ مشارکت مردم در انتخابات مجلس هشتم اعلام کرده است. اما با افزودن هیچ یک از این دو عدد به ۱۱ درصد افزایش مشارکت ادعایی در انتخابات مجلس نهم، عدد ۶۴ - میزان مشارکت اعلام شده - به دست نمی آید"

این در حالی است که مسئولان دولتی، پیشتر نرخ مشارکت در مجلس هشتم را ۵۱ درصد اعلام کرده بودند که با افزودن ۱۱ به آن، ۶۴ به دست نمی آید (هنوز هم با جستجو در گوگل، می توان به مطالب بسیاری در نشریات رسمی داخل کشور دست یافت که نرخ مشارکت در رای گیری مجلس هشتم را به نقل از مسئولان دولتی ۵۱ درصد ذکر کرده اند). وزارت کشور، هم اکنون در سایت خود عددی متفاوت یعنی ۵۵ درصد را به عنوان نرخ مشارکت مردم در انتخابات مجلس هشتم اعلام کرده که باز هم با افزودن ۱۱ به آن، عدد ۶۴ به دست نمی آید.

ولی علی رغم تمام این تناقض ها، تاکنون هیچ گونه اظهار نظری از جانب مسئولان ارشد وزارت کشور منتشر نشده که نشان دهنده توضیح آنها در مورد چگونگی تناسب ادعای "۱۱ درصد افزایش مشارکت رای دهندگان" نسبت به انتخابات قبلی مجلس باشد.

در نهایت، ظاهرا هنوز ابهامات زیادی وجود دارد که برگزاری کنندگان انتخابات مجلس نهم، برای دفاع از روایت خود از این انتخابات، ناگزیر از توضیح در مورد آنها هستند. ابهاماتی که تا ۲۳ اسفند ۱۳۹۰، هنوز اطلاعات مشخصی در مورد آنها منتشر نشده است.



:: برچسب‌ها: کلیسا , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'حسین توكلی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: داوطلبان آزمون دكتری می توانند در مهلت تعیین شده با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org نسبت به مشاهده و گرفتن پرینت از كارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام كنند.

وی با بیان اینكه شمار داوطلبان آزمون دكتری سال 91 نسبت به سال 90 بیش از 35 درصد رشد یافته است، گفت: تعداد 178 هزار و 424 نفر برای شركت در آزمون دوره دكتری نیمه متمركز سال 1391 ثبت نام كرده اند كه 70 هزار و 498 نفر آنها زن و 107 هزار و 926 نفر مرد هستند.

توكلی با یادآوری اینكه آزمون دكتری سال آینده در 9 گروه آموزشی و 285 كدرشته امتحانی برگزار می شود، گفت: این آزمون در 47 كدرشته امتحانی گروه علوم انسانی با تعداد 68 هزار و 831 داوطلب، 48 كدرشته امتحانی گروه علوم پایه با 29 هزار و 747 داوطلب، 73 كدرشته امتحانی گروه فنی و مهندسی با 33 هزار و 640 داوطلب و شش كدرشته امتحانی گروه هنر با شش هزار و 326 نفر برپا خواهد شد.

وی ادامه داد: در آزمون دكتری سال 91 تعداد سه هزار و 60 داوطلب علوم پزشكی در 19 كدرشته امتحانی، هزار و 608 داوطلب گروه دامپزشكی در 25 كدرشته امتحانی، 13 هزار و 854 داوطلب گروه زبان های خارجی در 11 كدرشته امتحانی و چهار هزار و 67 داوطلب گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی در 5 كدرشته امتحانی با یكدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مشاورعالی سازمان سنجش تصریح كرد كه رقابت داوطلبان آزمون دكتری در دو آزمون عمومی شامل درس های زبان انگلیسی و استعداد تحصیلی و آزمون درس های تخصصی در دو مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد صورت خواهد گرفت.

وی درمورد ضریب درس های امتحانی آزمون دكتری سال 91 نیز توضیح داد: در این آزمون، سوالات درس زبان انگلیسی با ضریب 2 ، سوالات استعداد تحصیلی با ضریب 1 و مجموعه درس های اختصاصی به عنوان یك ماده با ضریب 4 محاسبه خواهد شد.

توكلی زمان برگزاری آزمون دكتری نیمه متمركز را جمعه، 25 فروردین 91 ذكر كرد و گفت: آزمون اختصاصی دكتری در نوبت صبح و آزمون عمومی آن در نوبت بعدازظهر 25 فروردین برگزار می شود.

وی افزود: نتایج اولیه آزمون دكتری به صورت كارنامه تنظیم می شود و روز سوم خردادماه 91 از طریق پایگاه اینترنتی سنجش به نشانی www.sanjesh.org به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

فراهنگ**1055**1588



:: برچسب‌ها: قدیمی , قرمز , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 438
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، بر اساس اعلام مركز آمار كره جنوبی در روز جاری (چهارشنبه)، نرخ بیكاری كره جنوبی از 2/3 درصد به 7/3 درصد رسیده است كه بالاترین افزایش از ژانویه 2010 تاكنون است.

همچنین نرخ بیكاری كره جنوبی در ماه فوریه بیش از متوسط برآورد 2/3 درصدی 11 اقتصاددانی است كه از سوی بلومبرگ مورد پرسش قرار گرفتند.

افزایش نرخ بیكاری در چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا، كه در سه ماهه گذشته نیز كمترین رشد اقتصادی در دو سال گذشته را تجربه كرده است، تایید دیگری برای استفاده این كشور از سیاست افزایش بودجه دولت و كاهش نرخ بهره از سوی بانك مركزی آن به مدت 9 ماه است.

نرخ بیكاری در كره جنوبی هنوز كمتر از 9/3 درصد ماه فوریه سال 2011 است.

'وی لیانگ' اقتصاددان ارشد منطقه آسیا پاسیفیك در بانك باركلیز كپیتال سنگاپور گفت: افزایش نرخ بیكاری در كره جنوبی به دلیل هجوم بیش از انتظار فارغ الاتحصیلان دانشگاهی به بازار كار است.

وی افزود: این هجوم، ظرفیت بالای و قدرتمند بازار كار كره جنوبی را تحت الشعاع قرار می دهد.

بانك مركزی كره جنوبی هفته گذشته اعلام كرد، اقتصاد این كشور علایمی دال بر كاهش سرعت رشد نشان نمی دهد و احتمالا شرایط به روند بلند مدت رشد باز خواهد گشت.

نرخ برابری وون در مقابل دلار در ساعت 10 و 39 دقیقه صبح امروز در سئول 1/0 درصد افزایش یافت و هر دلار در مقابل یك هزار و 95/122 وون معامله شد.

اقتصام**1063/1594



:: برچسب‌ها: عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

در واكنشی جانبدارانه، هیلاری كلینتون وزیر خارجه آمریكا فلسطینی ها را متهم كرد و بدون در نظر گرفتن كشتار غیرنظامیان به انتقاد از آنان پرداخت.

به گزارش سی ان ان، هیلاری كلینتون به شدت از آنچه 'تجاوزات موشكی فلسطینی ها علیه سرزمین های اسراییلی' نامید، انتقاد كرد و خواستار توقف فوری این اقدامات شد.

در همین حال بان كی مون دبیر كل سازمان ملل متحد نیز گفت: موشك پرانی از غزه علیه غیرنظامیان قابل قبول نیست، باید فورا متوقف شود و من از اسراییل می خواهم كه خویشتنداری به خرج دهد.

این موضع آمریكا و دبیركل سازمان ملل درحالی ابراز می شود كه چین، روز دوشنبه با ابراز نگرانی از وخامت اوضاع امنیتی در منطقه غزه، از رژیم صهیونیستی خواسته بود حملات به این منطقه را متوقف كند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، 'لیو ویمینگ' سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: ما از طرف اسرائیلی می خواهیم حملات به غزه را متوقف كند و امیدواریم دو طرف درگیر هرچه زودتر حملات را متوقف كنند تا از آسیب بیشتر به شهروندان بی گناه جلوگیری شود.

به نوشته این خبرگزاری، واكنش جدی چین به حملات هوایی درحالی مطرح شد كه قرار است 'آویگادور لیبرمن' وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، روز پنج شنبه از پكن دیدن كند.

این مقام صهیونیستی قرار است با 'یانگ جیچی' همتای چینی خود و دیگر مقام های ارشد پكن دیدار و مذاكره كند.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه تا روز سه شنبه، شمار تلفات سه روز گذشته در این منطقه را به بیست و پنج نفر افزایش داده است. در همین حال اظهارات جانبدارانه بان كی مون به عنوان دبیركل بزرگ ترین سازمان بین المللی با واكنش انتقادآمیز جنبش حماس روبرو شد.

جنبش حماس موضع دبیركل سازمان ملل در قبال تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را به مثابه جانبداری آشكار وی از این رژیم و نقض آشكار منشورهای سازمان ملل خواند.

حماس در این بیانیه تاكید كرد: ما موضع نامتعادل دبیركل سازمان ملل در نشست شورای امنیت این سازمان در قبال تجاوزات اخیر دشمن صهیونیستی علیه ساكنان نوار غزه را به شدت محكوم می‌كنیم.

در این بیانیه آمده است: موضع بان كی مون نشانگر جانبداری آشكار وی از تل‌آویو و برخورد دوگانه وی با قربانی و جلاد است؛ به نحوی كه قربانی را مقصر جلوه می دهد و جلاد را به خاطر آغاز جنایات خطرناكش علیه مردم بی دفاع فلسطین محكوم نمی‌كند.

به گزارش مركز اطلاع‌رسانی فلسطین، حماس همچنین تصریح كرد: این موضع به مثابه نقض آشكار موازین و قوانین بین الملل است كه سازمان ملل براساس آنها شكل گرفته است، قوانینی كه تاكید می كند كه دفاع از خویشتن حق ملت تحت اشغال است.

همچنین 'داود شهاب' سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، تاكید كرد كه این جنبش به جنایات رژیم صهیونیستی پاسخ كوبنده ای خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شهاب روز سه شنبه در ادامه سخنان خود گفت: اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست به ترور فلسطینی ها بزند، جهاد اسلامی پاسخ كوبنده ای به آن خواهد داد.

وی در عین حال گفت كه این جنبش خود را پایبند به آتش بسی می داند كه با میانجی گری مصر صورت گرفته است، مشروط بر اینكه اشغالگران نیز به آن پایبند باشند.

سخنگوی فلسطینی اضافه كرد، ما به میزان پایبندی اشغالگران به این توافقنامه، خود را ملزم به رعایت آن می دانیم. در اقدامی دیگر اتحادیه عرب هم بالاخره راضی شد كه حملات صهیونیست ها به غزه تحت محاصره را محكوم كند.

'نبیل العربی' دبیركل اتحادیه عرب حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را كه به شهادت و زخمی شدن دهها فلسطینی غیرنظامی انجامید، محكوم كرد.

العربی در بیانیه ای درباره پیامدهای این حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه هشدار داد و این رژیم را مسئول كامل كشتار فلسطینی ها دانست.

دبیركل اتحادیه عرب این حملات را بر خلاف قوانین بین المللی و معاهده 1949 ژنو توصیف كرد و اتخاذ تصمیم قاطع شورای امنیت سازمان ملل متحد را برای توقف این اقدامات اسرائیل خواستار شد. بر اساس این بیانیه العربی در این خصوص به تماس و رایزنی با كشورهای عربی و سران فلسطینی ادامه می دهد.

وی همچنین درباره راههای توقف حملات اسرائیل با 'محمود عباس' رئیس تشكیلات خودگردان فلسطین تلفنی گفت وگو كرد. حملات چند روز اخیر اسرائیل به نوار غزه تاكنون بیست و سه شهید و دهها زخمی برجای گذاشته است.

در تركیه نیز شماری از نهادهای اسلامگرا روز سه شنبه؛ شهروندان استانبول را به تظاهرات گسترده علیه جنایات رژیم صهیونیستی و آمریكا دعوت كردند.

خبرگزاری ایرنا ار آنكارا گزارش داد كه نهادهای اسلامگرای تركیه در بیانیه مشتركی؛ هواداران خود را به تجمع در میدان مركزی شهر استانبول دعوت كرده اند. در این فراخوان آمده است: برای محكوم كردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات آمریكا در افغانستان امشب ساعت 30:20 به وقت محلی(22 به وقت تهران) در میدان 'تقسیم' در مركز استانبول گردهم می آییم.

این فراخوان اضافه كرده است: برادران مسلمان خود را به شركت در این راهپیمایی علیه نیروهای صلیبی آمریكا و رژیم صهیونیستی دعوت می كنیم.

مالزی هم روز سه شنبه حملات هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به غزه را كه باعث كشته شدن 18 فلسطینی شد، محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی مالزی(برناما)،'عنیفه امان وزیرخارجه مالزی گفت: بیم آن است كه این اقدامات غیرمسوولانه رژیم صهیونیستی باعث بروز اقدامات تلافی جویانه شده و تلاش ها برای برقراری صلح در خاورمیانه را بی اثر سازد.

وی تصریح كرد: این حملات كه شمار زیادی زخمی نیز برجای گذاشت، بدترین و شدیدترین حملات علیه فلسطینیان از سال 2008 تاكنون است.

وزیر امورخارجه مالزی تاكیدكرد: براین اساس مالزی از هر دو طرف می خواهد اقدامات تحریك كننده خود را متوقف كنند و از جامعه بین المللی نیز درخواست دارد تا در یك اقدام سریع از اسراییل بخواهد تا حملات بر ضدفلسطینیان را متوقف كند.

پژوهش**9241**9123



:: برچسب‌ها: نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، محور اصلی نشست یك روزه وزرای این مجمع، نوسان ها و چگونگی كنترل قیمت های نفت است.

'دانیل پونه من' معاون وزیر انرژی آمریكا نیز برای شركت در این نشست راهی كویت شده است.

همچنین پایگاه اطلاع رسانی بلومبرگ ضمن بازتاب نگرانی غرب از روند افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی، گزارش داد: تصمیم آمریكا و اتحادیه اروپا درباره تحریم نفت ایران، ضمن افزایش نگرانی ها درباره آینده، موجب بالا رفتن 17 درصدی قیمت نفت خام دریای برنت در چند ماه گذشته شد.

آژانس بین المللی انرژی نیز ماه گذشته در این زمینه ابراز نگرانی كرده بود.

دستور جلسه آخرین روز نشست دو روزه كویت نشان می دهد كه شركت كنندگان درباره پیشرفت های حاصل شده در زمینه شفافیت اطلاعاتی، بازار انرژی و مسائل مربوط به نوسان قیمت ها بحث و گفت وگو كرده و به تبیین راهكارها و اولویت های آینده خواهند پرداخت.

براساس گزارش ارائه شده، پیامدهای نامطلوب اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و نوسانات شدید قیمت نفت از سال 2008 تاكنون، بیشترین نگرانی ها را در بازار انرژی بوجود آورده است.

قیمت نفت برنت روز گذشته با 88 سنت افزایش به 22/126 دلار رسید كه طی 11 ماه گذشته بی سابقه بوده است.

مترجمام**9156**1516



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
آمریکایی ها نظرهای متفاوتی درباره حمله به ایران دارند

آمریکایی ها نظرهای متفاوتی درباره حمله به ایران دارند

نتایج یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده نشان می دهد در صورتی که ثابت شود ایران به سلاح های هسته ای دست یافته است، اغلب آمریکایی ها با حمله به این کشور موافق هستند، حتی اگر این حمله باعث افزایش قیمت بنزین در آمریکا شود.

درنظرسنجی که خبرگزاری رویترز و موسسه نظرسنجی ایپسوس انجام داده اند، ۵۶ درصد آمریکایی ها گفته اند در صورتی که مشخص شود ایران به سلاح های هسته ای دستیابی پیدا کرده است، با حمله به این کشور موافقند.

تنها ۳۹ در صد از پاسخ دهندگان، با هرگونه برخورد نظامی با ایران ابراز مخالفت کردند.

ایران بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای اش تاکید دارد، اما آمریکا و اسرائیل نگرانند این فعالیت ها با هدف تولید سلاح های هسته ای انجام گیرد.

این نظرسنجی همچنان نشان می دهد در مجموع، تعداد جمهوری خواهانی که موافق حمله به ایران هستند، از دموکرات ها بیشتر است.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۷۰ درصد جمهوری خواهان موافق حمله به ایران هستند، در صورتی که این میزان در بین دموکرات ها ۴۶ درصد، و در بین رای دهندگان مستقل، ۵۱ درصد است.

اما، نظر سنجی دیگری که در همین روز (سه شنبه ۱۳ مارس)، منتشر شد، نتایجی عکس تحقیق قبلی ارائه کرده است. بر اساس نتایج این نظر سنجی که توسط مرکز سابان، وابسته به اندیشکده آمریکایی بروکینگز منتشر شده، اغلب آمریکایی ها مخالف حمله نظامی به ایران هستند و گفته اند در صورت حمله اسرائیل به ایران، ترجیح می دهند کشورشان دخالتی نکند.

در نظر سنجی سابان، ۶۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته اند آمریکا و دیگر قدرت های جهان باید تلاش کنند از طریق مذاکره، مسئله هسته ای ایران را حل کنند.

همچنین بر اساس این نظر سنجی، از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفته اند آمریکا باید ابتدا از طریق شورای امنیت سازمان ملل متحد با ایران برخورد کند.

باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا بارها تاکید کرده، برای برخورد با برنامه هسته ای ایران همه گزینه ها را در نظر خواهد داشت. او اما از اسرائیل خواسته است تا برای ایجاد تغییر رفتار در حکومت ایران، به تحریم ها فرصت بیشتری بدهد.

جمهوری خواهان اما آقای اوباما را به سستی و ضعف در برخورد با ایران متهم می کنند.

بحث حمله نظامی به ایران در ماه های اخیر و همزمان با آغاز رقابت های انتخاباتی در آمریکا اوج گرفته است.



:: برچسب‌ها: جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies


:: برچسب‌ها: سیاتل , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

' منتظر شب بر' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینكه امدادرسانی به آسیب دیدگان حوادث شب چهارشنبه آخر سال وظیفه هلال احمر نیست، افزود: با این حال، جمعیت هلال احمر به عنوان نیروی كمكی اورژانس و آتش نشانی، شب گذشته در حالت آماده باش قرار داشت.

این مقام مسوول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: نیروهای هلال احمر استان تهران در سراسر شهرستان های این استان تا ساعات پایانی شب در حالت آماده باش بودند اما خوشبختانه به علت نبود حادثه بزرگ، اورژانس و آتش نشانی از هلال احمر برای حضور در صحنه حوادث كمك نخواست.

پیش از این نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، آمار مصدومان ناشی از آتش سوزی مراسم شب چهارشنبه آخرسال در تهران را نسبت به سال های گذشته كمتر اعلام كرده بود.

اجتمام**9140*



:: برچسب‌ها: ایتالیا , اروپا , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()