نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، وی روز جمعه پس از انداختن رای خود به صندوق سیار شماره 409 حوزه انتخابیه مجلس نهم درقم افزود: این انتخابات، برای انتخاب افرادی متعهد، مستقل و مومن است و مردم باید در این انتخابات به امور داخلی و خارجی توجه داشته باشند زیرا حضور پرشور آنان موجب عظمت و شكوه اسلام و انقلاب می شود.

وی گفت: كسی كه عهده دار نمایندگی مجلس می شود، مسوولیت سنگینی بر عهده اش گذاشته شده است و باید به فكر مردم، فقرا و محرومین باشد.

وی گفت: مجلس شورای اسلامی همانطور كه از نامش پیداست، باید اسلامی باشد و توجه به معنای اسلامی بودن آن بسیار مهم است.

/8131/7408/ 550/



:: برچسب‌ها: نور , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'عباسعلی كدخدایی' روز جمعه و همزمان با برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا یادآور شد كه این بازرسان علاوه بر ناظران هیات های نظارت هستند كه در محل شعب اخذ رای و حوزه های انتخابیه حضور دارند.

وی یادآور شد: نظارت شورای نگهبان در تمامی ادوار مجلس انجام شده و این بار نیز بازرسان این شورا پای صندوق های رای حاضر خواهند بود و جزئی ترین و كلی ترین اتفاقات را زیر نظر دارند.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: بازرسان این شورا تا زمان شمارش آرا در پای صندوق های رای هستند و باید در پایان رای گیری صورتجلسه را امضا كنند.

سیام**9121**2026

9121



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا ،'صفر علی براتلو ' صبح امروز (جمعه) در ستاد انتخابات استان تهران در پاسخ به سووال خبرنگار ایرنا درباره ارزیابی حضور مردم در انتخابات مجلس نهم افزود: شهروندان تهرانی با حضور به موقع و دشمن شكن خود در تمام صحنه ها، همواره مشت محكمی بر دهان استكبار جهانی زده و قطعا حضور پرشور آنها، امید دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی را به یاس تبدیل خواهد كرد.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز (جمعه) از ساعت هشت صبح آغاز شده است و طبق قانون تا ساعت 18 ادامه دارد كه البته زمان رای گیری با تصمیم وزیر كشور قابل تمدید خواهد بود.

سیام** 1988**1572



:: برچسب‌ها: نشان , غروب , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
دادگاه فعالان مصری

دادگاه فعالان مصری در روز یکشنبه

هفده نفر از فعالان خارجی سازمان های غیر دولتی که در مصر فعال بودند و از سوی این کشور اتهام هایی متوجه آنها بود، توانستند یک روز بعد از رفع ممنوعیت خروج، این کشور را ترک کنند.

این افراد که آمریکایی، فلسطینی، صرب، نروژی و آلمانی بودند، با یک هواپیمای نظامی آمریکا که گفته شده بود به قبرس می رود، از مصر خارج شدند.

اتهامی که مصر به این افراد وارد کرده بود، این بود که آنها به صورت غیرقانونی از کشورهای خارجی پول می گرفتند و در شعله ور شدن آتش اعتراض ها دست داشتند.

این اتهام که هنوز ادامه دارد باعث به وجود آمدن شبهه هایی در ارسال کمک های آمریکا به مصر شد که حدود یک میلیارد و سیصد میلیون دلار است.

با این که آنها از مصر خارج شدند، هنوز امکان دارد که محاکمه غیابی شوند و ختی محکوم هم بشوند.

مصر در این پرونده به ۴۳ نفر اتهام زده بود که عده ای از آنها تبعه خود کشور مصر بودند.

آمریکایی ها برای هر کدام از اتباع کشورشان که در این پرونده متهم شده بودند ۳۰۰ هزار دلار وثیقه پرداخت کرده است. عده ای از متهمان پیش از ممنوعیت خروج توانسته بودند از مصر خارج شوند که دولت آمریکا برای آنها هم وثیقه پرداخته است. کل وثیقه ای که آمریکا پرداخته چهار میلیون هشتصد هزار دلار است.

"ری لاهود، وزیر ترابری آمریکا از رفع ممنوعیت خروج متهمان از کشور ابراز خرسندی کرد. فرزند او یکی از متهمان است."

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفته که خیال آمریکا راحت شده است اما هنوز این کشور درباره کمک هایش به مصر تصمیم نگرفته است.

در دسامبر ۲۰۱۱ (حدود سه ماه پیش) پلیس به دفتر هفده سازمان غیردولتی یورش برد و مدارک و کامپیوترهای آنها را ضبط کرد. یک ماه بعد هم برای کارکنان این سازمان ها قرار منع خروج از کشور صادر کرد.

چهار سازمان غیردولتی در آخر اتهام هایی متوجه اشان شد که از میان آنها یکی آلمانی و سه تای دیگر آمریکایی بودند.

اتهام های آنها این بود که مردم را برای تظاهرات علیه حاکمان نظامی مصر تحریک کردند، به صورت غیرقانونی پول هایی از کشورهای خارجی دریافت کردند و در آخر اینکه سازمان هایشان را در دستگاه های دولت به ثبت نرسانده اند.

وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرده که این پرونده بسته شود تا این سازمان ها بتوانند فعالیت های "ارزشمند خود را بدون مانعی از سر بگیرند."

فرزند وزیر ترابری آمریکا هم در میان متهمان بود. او به سفارت آمریکا پناه برده بود و حال از کشور خارج شده است.

خبرگزاری رسمی مصر گزارش کرده است که آمریکایی ها در پنج اتومبیل به فرودگاه مصر رفتند. یک مقام سفارت مصر هم همراه آنها بوده است.

ری لاهود، وزیر ترابری آمریکا، از این که دادگاه ممنوعیت خروج از کشور را برداشته ابراز خرسندی کرده است.

قاضی های این پرونده روز سه شنبه به خاطر "شرمساری" از سمت خود استعفا کردند. حال معلوم نیست که آیا این پرونده ها دنبال خواهند شد یا نه.

دادگاه در یکشنبه همین هفته آغاز شد اما به ماه آوریل موکول شده بود.

منتقدان می گویند که "تحقیقات" بیشتر برای پرونده، در واقع بهانه ای از سوی حاکمان نظامی مصر بوده که بتوانند منتقدان خود را ساکت کنند.

اما مقام های مصری می گویند که این موضوع، امری قضایی است و نه سیاسی.

خبرنگار بی بی سی در قاهره می گوید که بسیاری از مصری ها از این اقدام دولت استقبال کرده اند و آن را نشانه ای از گام برداشتن مصر به سوی استقلال دانسته اند.



:: برچسب‌ها: جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

شرکت‌کنندگان در تظاهرات چندین‌هزارنفری در اوش قرقیزستان خواهان استعفای دولت و تغییرات در قانون اساسی کشور شدند.

مخالفان دولت همچنین تقاضا کرده اند که در جریان انتخابات اعضای شورای شهر در روز ۴ مارس از تقلب جلوگیری شود.

تظاهرات در میدان واقع در روبروی اداره مرکزی حکومت اوش ادامه‌ دارد.

خبرگزاری ریا نوستی گزارش داده است که تا ظهر روز پنج‌شنبه‌ در این میدان حدود شش هزار نفر تجمع کرده بودند.

اما خبرگزاری فرانسه به نقل از شهرداری اوش خبر می‌دهد که در این شهر که در ماه ژوئن سال ۲۰۱۰ شاهد درگیری‌های خونین قومی میان قرقیزها و ازبکها شده بود، بیش از ۱۰ هزار نفر تجمع کرده‌اند.

گفته می‌شود، این تظاهرات از سوی حزب آتا جورت، حزب اصلی ملی گرای مخالف قرقیز پشتیبانی می‌شود.

آداخان مادعمراف، نماینده حزب "بتون قرقیزیستان"، از برگزارکنندگان این تظاهرات به خبرگزاری فرانسه گفته است: "تقاضای اصلی تظاهرگران استعفای دولت قرقیزستان است."

وی همچنین افزوده است که تظاهرگران می‌خواهند، افراد مقصر در حوادث خونین ماه ژوئن سال ۲۰۱۰ مجازات شوند.

برخی صاحب‌نظران می‌گویند که نگرانی‌ها در باره احتمال بروز ناآرامی‌ها در جریان این تظاهرات وجود دارد.

در جریان درگیری‌های سال ۲۰۱۰ در قرقیزستان، بیش از ۴۰۰ نفر کشته شده بودند.

طبق گزارش کمیسیون مستقل بین‌المللی، بیشتر قربانیان آن حوادث ازبک‌ها بوده و قرقیزها نیز در این درگیری‌ها به طور قابل ملاحظه آسیب دیده‌اند.

قرقیزستان از کشورهای فقیر آسیای مرکزی و هم مرز با چین است. پایگاه نظامی آمریکا مستقر در این کشور برای انتقال تدارکات به نیرو های ائتلافی به رهبری آمریکا در افغانستان مهم تلقی می شود.



:: برچسب‌ها: خانه , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

روزنامه های روز پنجشنبه، یک روز پیش از انتخابات مجلس، بیشتر بازتاب دهنده ارزیابی های نهایی جناح های مختلف از انتخابات و شرایط برگزاری انتخابات است. اما حتی در روزنامه های وابسته به رهبر جمهوری اسلامی هم آنچنان علاقه ای به اظهار نظر در باره اهمیت این که چه کسی برنده انتخابات باشد، دیده نمی شود. روزنامه های جناح های میانه رو و اصلاح طلب هم چندان ابراز هیجانی نسبت به انتخابات . نتیجه آن نشان نداده اند.

صفحه اول روزنامه اعتماد

انتخابات در صفحه اول اعتماد

روزنامه کیهان در عنوان اول خود می نویسد « رأی فردا ، ضربه دیگری به استکبار» و روزنامه تهران امروز به نقل از سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی تیتر زده است « ملت روز جمعه سیلی سختی به استکبار می‌زند» , روزنامه شرق در تیتر اول خود نوشته است « ملت اراده مستحکم خود را به رخ دشمن خواهد کشید» و روزنامه آرمان روابط عمومی در عنوان اصلی خود نوشته است « گزارش پرونده فساد اقتصادی به خبرگان ».

روزنامه جهان صنعت در عنوان اول خود نوشته « مشکلات بودجه افزایش می یابد» و روزنامه دنیای اقتصاد در تیتر اول نوشته « سناریو های آینده اقتصاد جهان».

رونامه های اعتماد و مردمسالاری هم بخش عمده صفحه اول خود را به عکس و اخبار دیدار تیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی فوتبال قطر اختصاص داده اند.

رای دهندگان تیرانداز

روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «تک تیراندازان به صف !» به قلم محمد ایمانی، رای دادن را به تیراندازی و رای دهندگان را به تیراندازان تشبیه کرده است. سرمقاله نویس کیهان می نویسد « می شود پیشاپیش برآورد کرد که «برندگان» و «بازندگان» این مصاف بزرگ انتخاباتی چه کسانی هستند؟» روزنامه کیهان در توصیف برندگان و بازندگان انتخابات می نویسد «طیف ها و گروه هایی که دست رد به دعوت دشمن زدند و نامزد آوردند، پیروزند چه آنها که به مجلس راه پیدا می کنند و چه آنان که بار امانت به دوششان نمی افتد.»

همین روزنامه سپس در تهدیدی نسبت به کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند می نویسد: « اما آنها که رسم وفا به جا نیاوردند و به مردم خود جفا کردند، بازنده و زیانکار اصلی هستند. نام و اثر انگشت آنها نیز پای صفحات تاریخ خواهد ماند. آنها لعنت شدگان ابدی هستند»

روزنامه کیهان در پایان یادداشت خود می نویسد « فردا ضمن انتخاب صالحان، انگشتان هویت یافته از خون سرخ شهیدان را با چشم طمع بدخواهان آشنا می کنیم!»

جای خالی احزاب

روزنامه مردمسالاری یادداشتی دارد با عنوان « بعد از امروز».

روزنامه مردمسالاری که انتخابات را تمام شده فرض کرده، در باره نبودن احزاب در کشور نوشته است. « با اتمام انتخابات مجلس و فرو نشستن به اصطلاح رقابت های انتخاباتی، ضرورت وجود احزاب و تشکیلات منسجم، پایدار و مقبولی که بتوانند برنامه ریزی علمی و اصولی برای حل و فصل مسائل کلان کشور و حفظ منافع ملی و تقویت جایگاه کشور ارائه دهند و با برنامه های از پیش تعیین شده بر آن نظارت کنند، کاملا احساس می شود."

ضیا مصباح می نویسد « تاریخ معاصر ایران نشان داده که هر زمان حکومت برای ایجاد تشکیلات سیاسی اقدام کرده یا در زمان قدرت در تاسیس حزب یا ایجاد سازمان های سیاسی ذینفع بوده، چنین سازمان هایی به علت هجوم افراد سودجو، با یک رشد و توسعه ظاهری همراه شده است.»

کارتون جهان صنعت

کارتون جمال رحمتی در جهان صنعت

سرمقاله نویس مردمسالاری در باره جناح بندی های نمایشی که جایگزین احزاب شده است می نویسد: « بر اثر عدم استقبال افراد معتقد، میهن دوست و با ایمان از اینگونه سازمان ها، این دسته بندی ها برخلاف ظاهر قدرتمند از درون تهی شده و به محض پایان یافتن موقعیت ها و شرایط یا مواجه شدن با مشکل از میان رفته اند.»

آقای مصباح در پایان اظهار امیدواری کرده است که « ضرورت سازماندهی احزاب قوی و پایدار در جامعه از هم اکنون تا انتخابات ریاست جمهوری آتی آنچنان فراهم شود که مملکت به صورت دائم مواجه با بی برنامگی، تغییر مکرر مدیران اجرایی براساس ارتباطات نه ضوابط و نهایتا افت ارزشهای اخلاقی و اجتماعی ناشی از عدم وقوف به مسائل اقتصادی و فرهنگی و... نباشد و دست به کاری زنند که غصه سرآید و مدیریت کشور طوری عمل کند که مدیریت امور بر برنامه های دقیق کلان متکی شود و احساسات، سلایق و روابط شخصی گذرا، مجال اثرگذاری نداشته باشد.»

خاطرات مجالس فرمایشی دوران پهلوی

روزنامه ابتکار یادداشتی دارد با عنوان «مجلس باید ضامن اجرای قانون باشد» از صالح نقره کار.

روزنامه ابتکار می نویسد « علی القاعده”مجلس”تجلی بی واسطه اراده عمومی است. هر قدر ضریب اتصال به خواست خالص شهروندان در این نهاد بالاتر رود،تامین”خیر عمومی” کلیت جامعه امیدوارکننده تر خواهد بود. همپوشانی اراده ملی با کارکرد مجلس، زمانی به اوج خود می‌رسد که این نهاد، تجانسی تمام عیار با آرمانها و ایده های جمهور مردم داشته و به جای تمسک به مناسبات مرسوم نهاد قدرت و ثروت یا دغدغه تامین تمنیات صاحبان مناصب عمومی،دلواپس جلب رضایت خاطر شهروندان و پشتیبانی از حقوق و آزادی های فردی و جمعی باشد.»

سرمقاله نویس ابتکار در پایان در توضیح آنچه باعث بی اعتباری مجلس است می نویسد « تاخیر فاز یا گسست از مطالبات مردم،خطر بی هویتی رکن تقنین را در پی خواهد داشت.تجربه ای که بفرموده امام خمینی در جمع نمایندگان نخستین دوره مجلس شورای ملی وقت یادآور خاطرات تلخ مجالس فرمایشی پهلوی اول و دوم و تعمیق چالش دولت-ملت خواهد بود.»

دعوت به شرکت در انتخابات برای لغو تحریم ها

روزنامه تهران امروز یادداشتی دارد با عنوان « برکات حضور مردم» از سید رضا اکرمی که عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است.

ضمیمه روزنامه شرق

ضمیمه روزنامه شرق

آقای اکرمی در توضیح علت دعوت به حضور در انتخابات می نویسد « شرکت مردم در انتخابات بر دو عامل مهم خارجی نیز تاثیرگذار است؛ نخست بر تحریمهایی که علیه کشور اعمال شده و دیگر در انقلابهای منطقه.»

این عضو جامعه روحانیت می نویسد « حضور گسترده مردم در انتخابات می‌تواند این انگیزه را در آنان تقویت نماید که مردم ایران نظام اسلامی خود را قبول دارند و به این دلیل پس از پشت سر گذاشتن فراز و فرودهای بسیار، بیش از ۳۰ بار و در انتخابات‌های مختلف وفاداری خود را به آن نشان داده‌اند. از این رو ممکن است این انگیزه را در کشورهای تحریم کننده به وجود بیاورد که در اعمال تحریمها تجدید نظر کنند. »

اصولگرایانی که اصلاح طلب شده اند

روزنامه آرمان روابط عمومی یادداشتی دارد از صادق زیبا کلام که به شرح گرایش اصولگرایان به زبان اصلاح طلبانه پرداخته است.

آقای زیبا کلام می نویسد « اگر مشاهده گری ظرف دو سال و هشت ماه گذشته ادبیات اصولگرایان را نســبتبه اصالاح طلبان و جریان اصالح طلبی ثبــت و ضبــط می کــرد، از تغییر آشــکار آن ظــرف یک ماه گذشــتهدر شگفت می شد. ظرف دو سال و هشت ماه گذشته، اصولگرایــان با ادبیاتــی دیگر از اصالح طلبان یــادمیکردند. بارها در پشــت تریبونهای رســمی و غیررسمی اعلام کردند که اصالح طلبان اگر می خواهندبازگردند، می بایستی ابتدا توبه کنند و آنان را جریانی تمامشــده می دانستند. »

به نوشته آقای زیبا کلام با شروع تبلیغات انتخاباتی،« اصولگرایان نه تنها اصرار ورزیدند کــه اصلاح طلباندر انتخابات شــرکت کرده انــد، بلکه آنان را با ادبیات قبل خطــاب نکردند. این فقط تغییر لحن اصولگرایاننسبت به اصلاح طلبان نبود. بلکه آنان در جریان این انتخابات مقدار زیادی از گفتمان اصلاح طلبی را هم بهعاریت گرفتند.»

آقای زیبا کلام چنین نتیجه گیری می کند که « چه تغییر لحن شــماری از اصولگرایان و چه دعــوت آنان ازحضور اصلاح طلبان، مبین آن اســت که خود اصولگرایان هم وقتی می خواهند به مســائل به صورت جدی وفارغ از نگاه جناحی بپردازند، اذعان میکنند که نباید از نگاه اصلاحی به امور غافل شد.»

استفاده دولت از فضای انتخاباتی

روزنامه دنیای اقتصاد سرمقاله ای دارد با عنوان « ضرورت ارزیابی فاز اول یارانه قبل از آغاز فاز دوم».

محمد صادق جنان صفت در این یادداشت می نویسد« تغییر ۱۸۰ درجه‌ای سیاست پولی که چندی پیش اعمال شد نشان داد که تصمیمات غافلگیرکننده همچنان در دستور کار دولت قرار دارد.»

روزنامه دنیای اقتصاد می نویسد عجله دولت در شرایطی است که بیشتر اقتصاد دانان ادامه این سیاست را قابل تامل می دانند.

آقای جنان صفت علت این بی اعتنایی دولت به هشدار ها را در شرایط انتخاباتی جستجو می کند و می نویسد « مدت زمانی که از فعالیت دوره هشتم مجلس باقی مانده با فضای خاصی که از انتخابات مجلس نهم پدید آمده و می‌آید، احتمال نظارت دقیق از سوی این نهاد نیز وجود ندارد و این چیزی نیست که دولت نداند. همچنین شرایط ویژه‌ای بر اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن تحمیل شده که اعضای این نهاد نیز در فضای فعلی راهی برای بیان دیدگاه‌های خود ندارند. از سوی دیگر، دولت با انتشار اخباری درباره حذف ثروتمندان از دریافت یارانه و دادن مبالغ بیشتر به گروه‌های کم‌درآمد فقط بر جنبه خاصی از هدفمندسازی تکیه می‌کند که برای نقد ابعاد دیگر این تصمیم مهم ایجاد مصونیت اجتماعی می‌کند. بنابراین با توجه به اینکه آغاز فاز دوم، به مسیر غیرقابل برگشتی تبدیل خواهد شد آیا نباید با تامل و ارزیابی دقیق وارد این راه شد؟»

کارتون روز

کارتون کیوان زرگری در روزنامه شرق

کارتون کیوان زرگری در روزنامه شرق



:: برچسب‌ها: عروسی , غذا , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
شرکت اینترنتی گوگل

گوگل سیاست جدیدی را برای حفظ اطلاعات کاربران خود اعمال کرده است

شرکت اینترنتی گوگل اعمال سیاست جدید حفظ اطلاعات کاربران خود را علی رغم هشدارهای اتحادیه اروپا اعمال کرده است.

اتحادیه اروپا گفته بود که این سیاست جدید ممکن است ناقض قوانین لازم الاجرا در کشورهای عضو اتحادیه اروپا باشد.

تغییراتی که گوگل در سیاست حفظ اطلاعات کاربران خود داده سبب می شود که این شرکت بتواند اطلاعات موجود در یو تیوب، جی میل، بلاگر و دیگر سرویسهای خود را بطور مشترک در میان همه آنها استفاده کند.

مقامات فرانسوی گفته اند که این اقدام گوگل می تواند در اتحادیه اروپا خلاف قانون باشد و از آن شرکت خواسته اند که اعمال سیاست جدید را موقتا تعلیق کند.

شرکت گوگل گفته است که حاضر است به نگرانیهای مقامات اروپایی پاسخ دهد اما سیاست جدید خود را از امروز (پنجشنبه، یکم مارس) اجرا خواهد کرد.

شرکت گوگل عمده درآمد خود را از طریق آگهی کسب می کند و برای هدفمند کردن آگهی ها به تجمیع اطلاعات کاربران سرویسهای مختلف گوگل در یک جا نیاز دارد.

گوگل پیش از اعمال سیاست جدید حفظ اطلاعات کاربران برای مدتی پیامهایی را برای کاربران خود در این خصوص در صفحات اینترنتی مربوط به یو تیوب، جی میل و غیره گذاشته بود.

افرادی که موافق این تغییرات در نگهداری اطلاعات شخصی خود نباشند، تنها می توانند از استفاده از سایتهای مختلف گوگل خودداری کنند.



:: برچسب‌ها: بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
اشلی یانگ

اشلی یانگ گل دوم انگلستان برابر هلند را به ثمر رساند

تیم ملی فوتبال انگلستان در اولین بازی ملی پس از کناره‌گیری فابیو کاپلو از سرمربیگری این تیم، در مقابل هلند، نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، ۲-۳ شکست خورد.

در این بازی دوستانه که روز گذشته (۲۹ فوریه) در استادیوم ومبلی لندن و در حضور بیش از ۷۶ هزار تماشاگر برگزار شد، استیوارت پیرس، سرمربی موقت انگلستان، از بازیکنان جوانی استفاده کرد که عمدتا در تیم جوانان یا المپیک این کشور با آنها کار کرده است.

علاوه بر این کاپیتانی این تیم را هم برای نخستین بار اسکات پارکر، بازیکن میانی باشگاه تاتنهام، بر عهده داشت که پیش از این تنها ۱۰ بار برای تیم ملی انگلستان بازی کرده بود.

نیمه نخست این بازی با وجود فرصت‌های گلزنی برای هر دو تیم، بدون گل پایان یافت. اما دقایق آغازین نیمه دوم با دو گل هلند همراه بود. ابتدا آریل روبن، بازیکن پیشین چلسی و فعلی بایرن مونیخ، در دقیقه ۵۷ با یک حرکت انفرادی پا به توپ از نیمه زمین خود تا پشت محوطه جریمه انگلستان رفت و گل اول تیمش را به ثمر رساند.

گل دوم هلند تنها یک دقیقه بعد (۵۸) روی ارسال درک کویت، هافبک لیورپول و ضربه سر هونتلار شکل گرفت.

اما انگلستان با وجود دریافت این دو گل، به بازی خود سرعت بخشید و نفوذهای دانیل استوریج و ارسال‌های خطرناک استیوارت داونینگ چند موقعیت‌گلزنی برای این تیم ایجاد کرد که به نتیجه نرسید. اما در حالیکه به نظر می‌رسید بازی با همین نتیجه پایان یابد، گری کیهیل در موقعیت آفساید که از چشم کمک داور بدور ماند، در محوطه جریمه صاحب توپ شد و با خونسردی گل اول انگلستان را در دقیقه ۸۵ زد.

این گل بر شدت حملات این تیم افزود و ۵ دقیقه بعد، اشلی یانگ پاس دقیق فیل جونز را به گل تساوی این تیم تبدیل کرد.

نتایج بازی‌های دوستانه چهارشنبه ۲۹ فوریه

ولز ۰ کاستاریکا ۱

ایتالیا ۰ آمریکا ۱

استرالیا ۳ فنلاند ۱

سوئیس ۱ آرژانتین ۳

کرواسی ۱ سوئد ۳

ترکیه ۱ اسلواکی ۲

اسرائیل ۲ اوکراین ۳

دانمارک ۰ روسیه ۲

یونان ۱ بلژیک ۱

لهستان ۰ پرتغال ۰

جمهوری ایرلند ۱ چک ۱

اسکاتلند ۱ اسلوونی ۱

انگلستان ۲ هلند ۳

اسپانیا ۵ ونزوئلا ۰

ایرلند شمالی ۰ نروژ ۳

مکزیک ۰ کلمبیا ۲

شیلی ۱ غنا ۱

اما شادی هوداران میزبان دیری نپایید و لحظاتی بعد آریل روبن نمایش درخشان خود را تکمیل کرد و با یک ضربه فنی گل دوم خود و برتری هلند را وارد دروازه انگلستان کرد.

استیوارت پیرس بعد از دیدار از کیفیت بازی بازیکنان جوان تیم ابراز رضایت کرد و بار دیگر بر آمادگی‌اش برای عهده‌داری سرمربیگری انگلستان در جام ملت‌های اروپا که در حدود سه ماه دیگر برگزار خواهد شد تاکید کرد.

اما آقای پیرس گفت که تجربه کافی برای عهده‌داری دائم سرمربیگری انگلستان را ندارد.

کارشناسان و رسانه‌های این کشور نیز علیرغم باخت روز گذشته، از کیفیت بازی این تیم و استفاده از بازیکنان جوان تمجید کردند.

اسکات پارکر، نیز نمایش بازیکنان این تیم را ستود و کاپیتانی خود را افتخار بزرگی دانست. پارکر از مدیریت استیوارت پیرس را نیز تمجید کرد و گفت: "صحبت‌های زیادی درباره سپرده شدن هدایت تیم به هری ردنپ وجود دارد. به نظر من هم ردنپ شانس زیادی دارد اما باید در این باره هر چه زودتر تصمیم‌گیری شود تا بازیکنان وظیف خود را بدانند و بلاتکلیف نمانند."

بازی یادبود برای گری اسپید

چهارشنبه شب، تیم ملی ولز به منظور بزرگداشت گری اسپید، سرمربی پیشین این کشور، بازی دوستانه‌ای را با حضور خانواده، هم‌بازی‌ها، و دوستداران او با کاستاریکا انجام داد که نتیجه آن ۱-۰ به سود تیم مهمان خاتمه یافت.

بازی یادبود گری اسپید

کرگ بلامی، کاپیتان ولز، و آرون رمزی به همراه دو پسر گری اسپید در بازی یادبود او مقابل کاستاریکا

خبر "خودکشی" گری اسپید در ۲۷ نوامبر سال گذشته انعکاس وسیعی در رسانه‌ها داشت.

شکست آلمان از فرانسه

علاوه بر بازی انگلستان - هلند، روز گذشته بازی‌های دوستانه متعددی در نقاط مختلف جهان انجام شد که در مهمترین آنها فرانسه ۱-۲ آلمان را شکست داد.

آلمان که با درخشش در جام جهانی گذشته چشم‌ها را خیره کرد، به همراه اسپانیا از امیدهای اصلی قهرمانی جام ملت‌های اروپای ۲۰۱۲ است. فرانسه که در استادیوم شهر برمن مهمان بود با دو گل الیور ژیرود و فلورن مالودا تماشاگران آلمانی را در سکوت فرو برد. تنها گل تیم میزبان را کاکائو در وقت‌های تلف شده بازی زد.

در دیگر بازی‌های مهم چهارشنبه شب،،اسپانیا، قهرمان جهان و اروپا، ۰-۵ ونزوئلا را شکست داد. برای اسپانیا روبرتو سولدادو سه گل، داوید سیلوا و آندره اینیستا هر کدام یک گل زدند.

سوئد با گل‌های سباستین لارسون و زلاتان ابراهیموویچ ۱-۳ کرواسی را شکست داد.

آرژانتین هم در زمین سوئیس با هت‌تریک لیونل مسی، ۰-۳ برنده شد.



:: برچسب‌ها: تورنتو , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
عربستان سعودی بزرگترین تولید کننده نفت جهان است

عربستان سعودی بزرگترین تولید کننده نفت جهان است

انتشار اخبار مربوط به انفجار در یک خط لوله عربستان سعودی، بهای نفت خام را در جهان به بیشترین میزان خود در بیش از سه سال و نیم گذشته رساند.

در آخرین معاملات نفتی در روز پنجشنبه در نیویورک بهای هر بشکه نفت خام برنت ۵ دلار و ۷۴ سنت افزایش یافت و به ۱۲۸ دلار و ۴۰ سنت رسید.

این بالاترین بهای نفت از ژوئیه سال ۲۰۰۸ به این سو بوده است.

هرچند با تکذیب خبر توسط عربستان کمی قیمت پایین آمد.

رکورد پیشین بهای نفت به سال گذشته باز می گردد. زمانی که در لیبی، مخالفان حکومت معمر قذافی دست به اعتراض زده بودند و در این کشور جنگ داخلی شروع شده بود.

وحشت در بازار نفت

از ابتدای سال میلادی جاری، با بالا گرفتن تنش بین ایران و غرب بر سر برنامه هسته ای این کشور، بهای نفت شروع به بالا رفتن کرده بود.

ایالات متحده تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرد که صنعت نفت این کشور را نشانه گرفته بود و اتحادیه اروپا هم اعلام کرده بود که از ایران دیگر نفت وارد نمی کند.

ایران هم بی کار ننشست و تهدید کرد که اگر تحریم های بیشتری علیه این کشور وضع شود تنگه هرمز را می بندد.

تنگه هرمز که بین خلیج فارس و دریای عمان قرار دارد شاهراه مهم انرژی جهان است. عربستان سعودی، بزرگترین تولید کننده نفت جهان و تعداد دیگری از کشورهای حوزه خلیج فارس، از طریق همین شاهراه است که به کشورهای دیگر نفت صادر می کند.

تحلیلگران اقتصادی می گویند که همه این رویدادها باعث شد که بازار نفت دچار وحشت شود و خبر انفجار در خط لوله نفت عربستان سبب شد که این ترسها دو چندان شود و این طور شد که قیمت ها بالا رفت.

تلاش آمریکا برای کاهش خریداران نفت ایران

مهمترین خریداران نفت ایران، کشورهای آسیایی هستند که اقتصادهای روبه رشدی دارند. از جمله چین، ژاپن، کره جنوبی و هند.

آمریکا در این مدت سعی کرده که این کشورها را راضی کند تا میزان واردات نفت خود از ایران را کاهش دهند تا فشار بیشتری بر تهران وارد شود.

در ابتدای همین سال میلادی (یعنی حدود دو ماه پیش) وزیر دارایی آمریکا، به چین و ژاپن سفر کرد تا این کشورها را متقاعد کند از ایران کمتر نفت بخرند.

از سوی دیگر این بیم هم هست که با قطع خرید نفت از ایران، خریداران باید برای رفع نیازهای خود به سوی تولید کنندگان دیگر بروند. همین امر سبب می شود که قیمت ها بالا برود و رشد اقتصادی جهان دچار اختلال شود.

آمریکایی ها هم در برابر این واهمه خریداران نفت ایران، به آن کشورها اطمینان خاطر دادند که تولید کنندگان دیگری هم در جهان هستند که ذخایر کافی نفت در اختیار دارند و می توانند نیاز آنها را برآورده کنند.



:: برچسب‌ها: بچه ها , زن , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 527
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
سربازان ناتو

افغانستان شاهد دو هفته نا آرامی بوده است

مقامات محلی در جنوب افغانستان می گویند دو سرباز خارجی در اثر تیراندازی یک کارمند افغان در یک پایگاه نظامی ناتو کشته شده اند.

این حادثه در ولسوالی ژیری ولایت قندهار روی داده و مقامات می گویند که فرد مهاجم، همراه با یک سرباز ارتش افغانستان در اثر تیراندازی سربازان ناتو کشته شده اند.

گزارشها می رساند که سربازان کشته شده، شهروندان آمریکایی بوده اند.

ناتو با انتشار یک اعلامیه کشته شدن دو سرباز خود را در جنوب افغانستان تائید کرده اما هویت آنها را افشا نکرده است.

در اعلامیه ناتو آمده که مهاجمان دو نفر بوده اند که یکی از آنها لباس ارتش ملی افغانستان و دیگری لباس غیرنظامی به تن داشته است.

مقامات افغان در ولسوالی ژیری می گویند این حمله از سوی یک معلم افغان صورت گرفته که مسئولیت پیشبرد یک برنامه سوادآموزی برای سربازان ارتش ملی افغانستان را در این پایگاه برعهده داشته است.

این حادثه زمانی صورت می گیرد که کشته شدن دو مشاور آمریکایی در محوطه وزارت داخله (کشور) افغانستان که هفته قبل صورت گرفت، هنوز موضوع داغ در رسانه ها است.

این افراد ظاهرا مورد حمله یک کارمند وزارت داخله قرار گرفتند و تلاش پلیس افغانستان برای ردیابی فرد مهاجم که پس از حمله از محل فرار کرد، هنوز بی نتیجه مانده است.

آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان در پی این حمله کارمندان غیرنظامی خود را از ادارات دولتی افغانستان بیرون کردند و نگرانی ها در مورد آینده روابط متحدان بین المللی افغانستان با حکومت این کشور شدت گرفت.

افغانستان شاهد دو هفته نا آرامی بوده است که از انتشار خبر "بی حرمتی" به نسخه های قرآن در پایگاه نظامی آمریکایی ها در بگرام آغاز شد.

شهرهای مختلف افغانستان، حدود شش روز پی هم شاهد تظاهرات خشونت آمیز در اعتراض به سوزاندن نسخه های قرآن در پایگاه بگرام بود که بیش از سی کشته و دهها زخمی برجا گذاشت.

در مواردی، تظاهرکنندگان تلاش کردند به پایگاه های نظامی ناتو در شرق و همچنین دفتر سازمان ملل متحد در شمال حمله کنند.

سازمان ملل متحد اخیرا به دلیل نگرانی های امنیتی، کارمندان بین المللی خود را از دفتر این سازمان در ولایت قندوز، در شمال افغانستان به کابل فرا خواند.



:: برچسب‌ها: نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()