نوشته شده توسط : xmovies
اوراق مشارکت پارس جنوبی

اوراق مشارکت پارس جنوبی پیش از این چند عرضه شده بود اما خریداری نداشت

در حالی که حجم زیادی اوراق مشارکت برای توسعه پارس جنوبی، صنعت برق و راه و حمل ونقل منتشر شده، بانک صادرات ایران و بانک صنعت و معدن نیز دو هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر می کنند.

بانک صنعت و معدن یک هزار میلیارد تومان برای تامین منابع مالی طرح های صنعتی و معدنی از اول اسفند منتشر می کند و بانک صادرات نیز یک هزار میلیارد تومان اوراق گواهی سپرده در ششم اسفند منتشر خواهد کرد.

سه هفته بعد از بحران ارزی و در پیش گرفتن سیاست ارز تک نرخی و افزایش سود اوراق مشارکت از ۱۷ درصد به بیست درصد، سیلی از فروش انواع و اقسام اوراق مشارکت به راه افتاده است.

این اقدام در حالی صورت گرفته که تا پیش از این وزارت نفت چند بار تلاش کرد تا اوراق مشارکت طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی را که به شدت از کمبود منابع مالی رنج می برد، بفروشد اما نتوانست بیش از بیست درصد این اوراق مشارکت را بفروشد.

علت اصلی این بود که نرخ تورم به مرز بیست درصد رسیده بود و کسی علاقمند نبود که با پولهایش اوراقی را بخرد که سودش چند درصد کمتر از نرخ تورم بود.

با آنکه حجم نقدینگی در ایران به رقم ۳۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است اما واحدهای تولیدی و صنعتی به شدت از کمبود نقدینگی رنج می برند.

در ماههای اخیر بانک مرکزی تلاش کرده بود تا نظر شورای پول و اعتبار برای تغییر در میزان سود سپرده های بانکی و اوراق مشارکت را افزایش دهد بلکه بخشی از این نقدینگی را جذب بانکها کند تا بانکها منابع را به سمت نیازهای تولیدی و صنعتی هدایت کنند.

اوراق مشارکت نیروگاهی

چند وزارتخانه اوراق مشارکت منتشر کرده اند و چند بانک نیز در روزهای آینده اوراق مشارکت منتشر می کنند

اما درخواست بانک مرکزی برای افزایش سود تا زمانی که بازار سکه و ارز به شدت متلاطم نشده بود، گوش شنوایی پیدا می کرد و دولت محمود احمدی نژاد به شدت با این درخواست مخالفت می کرد.

انتشار و فروش اوراق مشارکت از ابتدا تاکنون (میلیارد ریال) - منبع بانک مرکزی

سال انتشار میزان انتشار میزان فروش
۱۳۷۳ ۷۵ ۷۵
۱۳۷۴ ۲۲۵ ۲۲۵
۱۳۷۵ ۴۰۱ ۴۰۱
۱۳۷۶ ۲,۵۴۸ ۲,۴۷۲
۱۳۷۷ ۳,۱۳۰ ۳,۱۳۰
۱۳۷۸ ۲,۴۵۰ ۲,۳۷۷
۱۳۷۹ ۲,۳۸۰ ۲,۳۸۰
۱۳۸۰ ۶,۱۰۰ ۶,۰۹۹
۱۳۸۱ ۶,۱۰۰ ۵,۳۷۷
۱۳۸۲ ۱۱,۸۸۵ ۱۱,۷۹۶
۱۳۸۳ ۱۹,۷۰۰ ۱۸,۵۹۰
۱۳۸۴ ۱۷,۰۰۰ ۱۷,۰۰۰
۱۳۸۵ ۱۹,۲۰۰ ۱۵,۷۷۵
۱۳۸۶ ۳۳,۰۵۰ ۲۳,۵۱۰
۱۳۸۷ ۱۱,۸۰۰ ۱۱,۲۹۹
۱۳۸۸ ۱۷,۷۰۰ ۱۷,۶۹۷
۱۳۸۹ ۱۷۹,۴۲۰ ۱۵۶,۸۰۵
جمع ۳۳۳,۱۶۴ ۲۹۵,۰۰۸

سرانجام بعد از یک ماهی که بحران ارزی، بر فضای کشور سایه انداخته بود، دولت مجبور شد نظر شورای پول و اعتبار را بپذیرد بلکه با افزایش نرخ سود سپرده های بانکی و سود اوراق مشارکت، بخشی از نقدینگی سرگردان که بازار سکه و ارز را به هم ریخته بود، به سمت بانک ها برگردد و بخشی از نیازهای واحدهای تولیدی از این طریق تامین شود.

بازار اوراق مشارکت سکه شد

بعد از بحران ارزی، در اولین قدم شرکت ملی نفت ایران که تجربه ناموفقی در فروش اوراق مشارکت داشت، مجددا اوراق مشارکت پارس جنوبی را عرضه کرد که برعکس دفعات گذشته، با استقبال رو به رو شد.

احمد قلعه بانی مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران گفته که یک هزارو ۱۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت در مرحله دوم به فروش رسیده و در مرحله سوم نیز ۵۰۰ میلیارد تومان عرضه شد که نصف آن به فروش رسید.

همزمان با شرکت ملی نفت ایران، وزارت نیرو نیز یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت طرح توسعه نیروگاهی را منتشر کرد که با واکنش وزارت نفت رو به رو شد.

نگرانی وزارت نفت این بود که با انتشار اوراق مشارکت از سوی بقیه بخش های اقتصادی، تقاضا برای خرید اوراق مشارکت پارس جنوبی کم شود.

آقای قلعه بانی با ابراز تاسف از همزمان شدن اوراق مشارکت پارس جنوبی با اوراق مشارکت سایر وزارتخانه ها گفت که امیدوارم بودیم که با این اوراق مشارکت "سرمایه اندکی جذب پروژه ملی پارس جنوبی شود.

همزمان با وزارت نفت و نیرو، وزارت راه نیز ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای توسعه طرح های راه و حمل و نقل منتشر کرده که فروش آن تا ۲۹ بهمن ادامه خواهد داشت و تا چند روز دیگر نیز قرار است ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت دیگر نیز منتشر کند.

علی نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی به خبرگزاری دانشجویان ایران گفته که به دلیل استقبال "غیرمنتظره مردم در خرید اوراق مشارکت وزارت راه "مصمم هستیم کل ۴۰ هزار میلیارد ریال اوراق پیش بینی شده در سال جاری را به فروش برسانیم."

حالا بانک صادرات و بانک صنعت و معدن نیز اعلام کرده اند که در چند روز آینده اوراق تازه ای منتشر می کنند و این مشکل وزارت نفت را دو چندان می کند. چون میدان گازی پارس جنوبی که بزرگترین میدان گازی ایران است در چند سال گذشته و بعد از خروج شرکت های بین المللی به شدت با کمبود منابع مالی دست و پنجه نرم می کند و اجرای پروژه به دلیل کمبود منابع مالی با تاخیر طولانی مواجه است.

با وجود آرام شدن بازار، قیمت انواع ارزهای نظیر دلار و یورو و پوند همچنان بالاست و اگر بگیرو ببندهای نیروی انتظامی و فشارهای بانک مرکزی بر صرافی ها کم شود، ممکن است دوباره نقدینگی به سمت بازار سکه و ارز سرازیر شود و دست فروشندگان اوراق مشارکت خالی بماند و کسی رغبت نکند این اوراق را بخرد.

نگرانی دیگری که وجود دارد این است که نقدینگی سرگردانی که حالا بخشی از آن به سمت اوراق مشارکت سرازیر شده، یکباره تغییر جهت بدهد و بازار مسکن را به هم بریزد.

کارشناسان می گویند که اگر بانک مرکزی برنامه دقیقی برای کنترل این حجم عظیم نقدینگی که در شش سال گذشته تقریبا پنج برابر شده، نداشته باشد، هر آن باید منتظر بحرانی نظیر بحران سکه و ارز در بخش های اقتصادی باشد.



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

نقشه ولایت کنر

صدها نفر از معترضان در ولایت کنر در شرق افغانستان در یک راهپیمایی اعتراضی، خواهان برکناری والی این ولایت شده اند.

تظاهرکنندگان فضل الله وحیدی، والی کنر را متهم کرده اند که در کشمکش ها میان اعضای شورای ولایتی و همچنین تنشهای قومی در کنر دست دارد.

اعتراضها علیه آقای وحیدی، چهار روز پیش و زمانی بالا گرفت که شماری از اعضای شورای ولایتی کنر، او را متهم به دخالت در انتخابات داخلی برای انتخاب رئیس شورا کردند.

حاجی نورالدین، عضو شورای ولایتی و از سازمان دهندگان تظاهرات گفته که آقای وحیدی این انتخابات را در دفتر خود برگزار کرده و بر آن اعمال نفوذ کرده است.

بر اساس قانون، رئیس، معاون، منشی و دبیر شوراهای ولایتی برای یک دوره یک ساله انتخاب می شوند و انتخابات برای انتخاب آنها باید تحت نظر رئیس قبلی و در دفتر شورای ولایتی برگزار شود.

شرکت کنندگان تظاهرات گفته تا زمانی که آقای وحیدی از سمت خود برکنار نشده است، دست از اقدامات اعتراضی بر نمی دارند.

فضل الله وحیدی اما اتهامات مطرح شده از سوی معترضان را رد کرده و گفته که اختلافها میان اعضای شورای ولایتی ربطی به او ندارد و در تنشها میان قبائل هم دستی ندارد.

تنش در روابط میان والی ها و شوراهای ولایتی در بیشتر ولایتهای افغانستان پیش از این هم تا حدودی وجود داشته است.

اما این ظاهرا نخستین بار است که نمایندگان مجلس ولایتی، یک والی را متهم به دخالت در انتخابات داخلی خود می کند.

پیش از این اعضای شوراهای ولایتی در مواردی انتقاد کرده اند که مقامهای اجرایی و از جمله والی ها به مشورتهای آنها کمتر توجه می کنند.

ولایت کنر در شرق افغانستان از مناطقی است که به شدت ناآرام است و گروه طالبان در برخی از مناطق آن نفوذ کرده و حضور دارند.

برخی به این عقیده هستند که ادامه جنجالها در این ولایت می تواند بر وضعیت امنیتی آن اثر بگذارد.



:: برچسب‌ها: سبز , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
محمود احمدی‌نژاد

محمود احمدی‌نژاد: سر رفتن به مجلس چه خبر است که برخی تمام انقلاب را زیر سوال می‌برند؟

به گزارش رسانه های ایران، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، از میزان هزینه‌های تبلیغاتی "برخی افراد" برای انتخابات مجلس شورای اسلامی انتقاد کرده است.

آقای احمدی نژاد روز سه شنبه (۲۵ بهمن) در همایش "سازمان فراگیر مشاوران جوان ریاست جمهوری" که زیر نظر اسفندیار رحیم مشایی اداره می‌شود، این سئوال را مطرح کرده است که "بر سر رفتن به مجلس چه خبر است که برخی تمام انقلاب را زیر سوال می‌برند؟"

آقای احمدی نژاد مخاطب سخنان خود را مشخص نکرده، اما به نظر می‌رسد که منظور او جریان‌های رقیب دولت در طیف اصولگرایان حکومت ایران است.

به گزارش خبرگزاری فارس او به جلسه اخیر خود با فرمانداران در ایران اشاره کرده و گفته است: "در آن جلسه بنده گفتم مگر در مجلس چقدر حقوق می‌دهند که طرف حاضر است ۵۰ میلیون هزینه تبلیغات کند که فرمانداران گفتند برو بالاتر، گفتم ۱۵۰ میلیون؟ گفتند برو بالا..."

آقای احمدی نژاد در سخنان خود نسبت به منابع تامین هزینه های تبلیغات انتخاباتی برخی از افراد ابراز تردید کرد و گفت "معلوم نیست این افراد از کجا می‌آورند."

این انتقادات در حالی صورت می‌گیرد که در ماه‌های گذشته برخی اصولگرایان، حلقه نزدیک به دولت و آقای احمدی‌نژاد را به صرف "هزینه‌های میلیاردی" برای پیروزی در انتخابات آتی مجلس متهم کرده‌اند.

استخدام ۱۲۰۰ نفری

علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران هم در نشست مشاوران جوان ریاست جمهوری گفت که این وزارت‌خانه در یک ماه آینده با اعلام فراخوان عمومی "کاستی‌های خود را مرتفع خواهد کرد."

آقای صالحی یکی از برنامه‌های وزارت امور خارجه ایران در این ارتباط را "استخدام ۱۲۰۰ نفر" از میان مشاوران جوان ریاست جمهوری اعلام کرد.

اما آن طور که خبرگزاری فارس گزارش داده، تشکر از "خدمات" آقای مشایی در این جلسه و از زبان یکی از مسئولان مشاوران جوان رئیس جمهور ایران با واکنش منفی برخی حضار روبرو شده است.

حمیدرضا افراشته، از معاونان آقای مشایی در آغاز سخنان خود گفته است: "بنده تشکر خود را خدمت مهندس مشایی که در جمع حضور ندارند اعلام می‌کنم." به گزارش خبرگزاری فارس در واکنش به این سخنان برخی از حضار آقای افراشته را "هو" کرده‌اند.



:: برچسب‌ها: رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 506
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

روزنامه آمریكایی 'وال استریت ژورنال' در روز 9 فوریه (20 بهمن ماه) از آغاز نقل و انتقال نیروهای آمریكایی پس از توافق اخیر مقامات توكیو و واشنگتن خبر داد. پس از گفتگوهای مقامات آمریكایی و ژاپنی بر سر بازنگری پیمان استقرار نیروهای آمریكایی در خاك ژاپن، تفاهم نامه ای بین دو طرف در 15 بهمن ماه جاری به امضا رسید كه بر اساس آن چهار هزار و 700 تفنگدار آمریكایی به پایگاه های ارتش آمریكا در خلیج گوام واقع در اقیانوس آرام انتقال می یابند.

با وجود توافق اخیر برای خروج نیروهای آمریكایی از جزیره 'اوكیناوا' كه بر اساس آن هشت تا 9 هزار تفنگدار به دیگر پایگاه های نظامی آمریكا انتقال می یابند، پایگاه هوایی 'فوتنما' همچنان با وجود مخالفت های مردمی در اوكیناوا به فعالیت خود ادامه خواهد داد تا به تدریج زمینه انتقال آن به یكی از نواحی كم جمعیت ساحلی ژاپن فراهم شود.

رصد تحولات سیاسی اخیر ژاپن نشان داده است كه مساله تداوم استقرار و فعالیت پایگاه های نظامی آمریكا در خاك ژاپن به شكل یكی از مهمترین مولفه های روابط توكیو- واشنگتن حتی بر سرنوشت دولت های این كشور تاثیر مستقیم داشته تا جایی كه ناظران سیاسی سقوط 'یوكیو هاتویاما' نخست وزیر اسبق این كشور، در اوایل سال گذشته را نتیجه محقق نشدن وعده های انتخاباتی وی در زمینه تعطیلی پایگاه های نظامی آمریكا در اوكیناوا قلمداد كرده اند.

با توجه به شمار قابل توجه نظامیان آمریكایی (نزدیك به 48 هزار نفر) و تاسیسات و تجهیزات لجستیكی گسترده این نیروها نظیر فرودگاه ها و اسكله های نظامی در خاك ژاپن، انتظار می رود كه رایزنی بر سر تعیین وضعیت این نظامیان خارجی با مقامات آمریكایی به شكل یكی از مهمترین پروژه های سیاسی دولت ژاپن و به صورتی مستمر در دستور كار فعالیت رهبران این كشور قرار گیرد.

در خصوص تغییر و تحولات مربوط به پایگاه های نظامی آمریكا در كشورهای ژاپن و كره جنوبی برخی صاحب نظران عقیده دارند كه به جز متغیر تحولات و روندهای داخلی این دو شریك راهبردی واشنگتن، برنامه ها و صف بندی های جدید آمریكا در برابر دیگر قطب معادلات نظامی در شرق آسیا ایفاگر نقشی اساسی است.

تغییر و تحولات در تركیب و جغرافیای استقرار نیروهای نظامی آمریكا در روزهای اخیر تنها محدود به جزیره اوكیناوای ژاپن نبوده است بلكه در چارچوب سیاست های جدید نظامی، كنشگری آمریكایی ها در قالب فعالیت پایگاه های نظامی برون مرزی از سوی تحلیل گران موضوعات نظامی- امنیتی در حال دگرگونی و به سازی ارزیابی می شود.

** نقش پایگاه های نظامی در تداوم سیطره نظامی- امنیتی آمریكا

..................................................................................................

به گمان شماری از كارشناسان مسائل راهبردی، پایگاه های نظامی آمریكا در دوره زمانی پس از جنگ جهانی و به ویژه بعد از فروپاشی شوروی به شكل پایگاه های مستعمراتی جدید رخ نموده و وظایفی همچون تمدید تسلط امنیتی یك قدرت خارجی بر سرزمینی هایی اشغال شده و آماده برای استثمار جدید را بر عهده گرفته اند.

به نوشته 'چالمرز جانسون' متفكر مشهور آمریكایی، شبكه وسیع پادگان های نظامی متعلق به دولت آمریكا كه در تمام قاره ها استقرار یافته، در واقع شكل جدیدی از امپراتوری را تشكیل می دهد كه‏ در هیچ كلاس جغرافیای دبیرستانی آموزش داده نمی شود.

حجم وسیع نظامیان مستقر در فراسوی مرزهای ایالات متحده یادآور پراكندگی گسترده نیروهای نظامی انگلیسی و مزدوران مسلح بومی آنان در سده های 18 و 19 میلادی در امپراتوری بود كه به باور رهبران لندن آفتاب در آن غروب نمی كرد.

بر اساس گزارش سالانه وزارت دفاع آمریكا در خصوص وضعیت پایگاه های نظامی این كشور در سراسر جهان تا پایان سال 2003 میلادی، تعداد بیش از 700 استقرارگاه نیروهای نظامی آمریكا در نزدیك به 130 كشور جهان فعال بوده است. در چارچوب سیاست های كلان كاخ سفید پایگاه های نظامی آمریكا در طول سال های گذشته در نقش نخستین سنگر حفاظت از منافع این كشور در سراسر جهان مورد توجه بوده اند. اطلاق استعاره 'بسترهای زنبق' به پایگاههای نظامی آمریكا نشان از كاركرد آنی نیروهای نظامی در عملیاتی دارد كه در شرایطی بحرانی برای پاسخگویی به نیازهای فوری تصمیم گیرندگان سیاسی در حوزه های نظامی- امنیتی تدارك دیده و به مرحله اجرا در می آیند.

تجزیه تحلیل راهبردی پراكندگی پایگاه های نظامی آمریكا بر روی نقشه جغرافیایی جهان نشان می دهد كه هر كجا هژمونی آمریكا در برابر قدرتی رقیب احتمال كشیده شدن به چالشی جدی را به خود می بیند، حضور نظامی ایالات متحده بسیار پررنگ تر می گردد. حضور نیروهای نظامی و وارد شدن آن ها به عرصه های عملیاتی، هر چند در پاره ای از مواقع با توجیهاتی همچون مبارزه با تروریسم، ایجاد امنیت دریایی در برابر خطراتی چون دزدی دریایی، تامین امنیت مبادله آزاد كالا و انرژی در گذرگاه های جهانی و برقراری صلح در مناطق بحرانی و مورد مناقشه سیاسی- نظامی صورت می گیرد، اما در این موضوع تردیدی نیست كه اولویت اساسی در این زمینه متوجه حفظ برتری و تسلط نظامی- امنیتی آمریكا در سراسر جهان است.

** نگاهی به پراكندگی نقاط استقرار و فعالیت فرامرزی نیروهای نظامی آمریكا

.........................................................................................................

بررسی پراكندگی نقاط پررنگ و پرتراكم پایگاه های نظامی آمریكا نشان می دهد كه توجه اساسی واشنگتن به كنترل رقیبان قدرتمند بین المللی و ایجاد تعادل امنیتی به نفع خود در فضای پیرامونی این قدرت های چالش زا بوده است.

به دنبال بازنگری در دكترین نظامی آمریكا و اشاره مستقیم به چین به عنوان كانون اصلی تهدیدزایی در برابر تسلط نظامی آمریكا در شرق آسیا، تحركات نظامی این كشور به سرعت وارد فاز انطباق با عناصر مورد تاكید در راهبرد جدید نظامی شد و تكاپوی سیاسی و دیپلماتیك واشنگتن برای زمینه سازی صف آرایی گسترده تر در برابر پكن شدت گرفت.

مذاكره با مقامات استرالیایی برای استقرار نیروهای آمریكایی كه به سرعت منجر به گسیل 2500 تفنگدار آمریكایی به پایگاه 'داروین' استرالیا شد، اقناع مقامات فیلیپینی به بازگشایی رسمی پایگاه های تعطیل شده در خاك این كشور همچون 'سوبیك' و رایزنی با مقامات سنگاپوری برای استقرار كشتی های نیروی دریایی در سواحل این كشور نشانه هایی آشكار از مهره چینی جدید واشنگتن در صحنه شطرنج امنیتی شرق آسیا در هفته های گذشته بود.

در برابر رقیبی دیگر همچون روسیه كه در راهبرد جدید نظامی آمریكا به صورت غیر مستقیم به تهدیدهای ناشی از این كانون قدرت نظامی- امنیتی اشاره شده است، تلاش های واشنگتن به حفظ پایگاه های نظامی و افزایش حوزه عملیاتی آن ها در منطقه پیرامونی روسیه موسوم به خارج نزدیك معطوف بوده است.

در مرداد ماه 1389 برخی منابع آمریكایی با افشای برنامه‌های جدید واشنگتن در زمینه گسترش فعالیت های نظامی برون مرزی در خارج نزدیك روسیه از تصمیم كاخ سفید مبنی بر تاسیس پایگاه‌های نظامی در پنج كشور آسیای مركزی خبر دادند. در این پیوند منابع مزبور آشكار ساختند كه دولت آمریكا كه برای تاسیس مراكز نظامی- آموزشی در مركز استان 'اوش' در قرقیزستان و شهر 'قرتاغ' در تاجیكستان، ایجاد پایگاه هوایی در حومه شهر 'آلماتی' در قزاقستان، بازسازی و تجهیز گذرگاه‌های مرزی در ازبكستان، تركمنستان و قرقیزستان برنامه ریزی كرده و با تخصیص منابع مالی مربوطه، وارد رایزنی با مقامات این كشورها شده است. البتّه به موازات این برنامه‌ها، واشنگتن در صدد بوده تا كمك‌های مالی مختلفی در اختیار این كشورها قرار دهد و از هر طریق ممكن آنها را به همكاری‌ها با خود متمایل سازد.

در هفته های اخیر تلاش آمریكا برای متقاعد كردن مقامات قرقیزستان به تمدید دوره فعالیت پایگاه 'ماناس' كه در جنوب غرب شهر 'بیشكك' و در فرودگاه بین المللی این شهر واقع شده نشان از بیش فعال شدن دیپلماسی آمریكایی جستجوی جای پا در ورای مرزهای این كشور دارد.

با نزدیك تر شدن موعد مقرر برای تخلیه پایگاه ماناس یعنی ابتدای سال 2014 میلادی مقامات واشنگتن با پیشنهاد اعطای كمك سالانه 150 میلیون دلاری خود خواستار موافقت دولت قرقیزستان با ادامه كار این پایگاه شدند. در مقابل، 'آلمازبك آتامبایف' رییس جمهور جدید قرقیزستان، در اوایل دی ماه با خطرناك خواندن ادامه فعالیت ماناس خواهان برچیده شدن هر چه سریع تر پایگاه هوایی آمریكایی ها در فرودگاه ماناس شده بود. علاوه بر این در اوایل بهمن ماه جاری نیز شماری از مردم قرقیزستان در اعتراض به حضور نظامیان آمریكایی در این كشور در برابر سفارت آمریكا در بیشكك دست به تظاهرات زده و خواستار تعطیلی پایگاه هوایی این كشور شده بودند.

در برابر قدرت رو به رشد روسیه در عرصه های نظامی علاوه بر آسیای مركزی و قفقاز، در سال های اخیر ظرفیت كشورهای اروپای شرقی نیز در جهت محدود سازی قدرت روسیه و ایجاد وضعیت ابتكار عمل نظامی در برابر مسكو از دید تصمیم گیرندگان كاخ سفید دور نمانده است. تلاش برای ایجاد سپر دفاع موشكی در چك و لهستان نمود آشكار این رویكرد واشنگتن در اروپای شرقی در سال های گذشته بوده است. علاوه بر این رومانی، لهستان و بلغارستان با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی و چشم داشت به كمك های اقتصادی آمریكا در اروپای شرقی به زمره مهمترین كشورهای اعطا كننده پایگاه های نظامی به واشنگتن پیوسته اند.

** خاورمیانه و شمال آفریقا به عنوان مقصدی مهم در فعالیت برون مرزی نیروهای آمریكایی

............................................................................................................

اگر افغانستان را به عنوان بخشی از منطقه شبه قاره یا آسیای مركزی نیز به شمار آوریم نمی توان به راحتی از اهمیت حضور نظامی آمریكا در این كشور برای كنترل اوضاع امنیتی خاورمیانه و به خصوص قدرتی چون جمهوری اسلامی ایران گذر كرد. بدین ترتیب حضور در افغانستان برای نیروهای نظامی آمریكا در حكم اهرم مهار سه گانه ای در تقابل با كانون های تهدید زایی چون چین، روسیه و جمهوری اسلامی ایران اهمیت می یابد.

با نزدیك شدن به موعد خروج نیروهای آمریكایی از افغانستان یعنی سال 2014، تلاش های پنهان و آشكار واشنگتن در جهت جلب موافقت مقامات دولتی و پارلمانی افغان برای دایمی كردن پایگاه های نظامی آمریكا در افغانستان در جریان است. با توجه به حساسیت های موجود در این زمینه واشنگتن می كوشد تا در چارچوب انعقاد 'پیمان راهبردی دوجانبه' و بهره گیری از سازوكار های حقوقی پیش بینی شده در پیمان استراتژیك، ادامه حیات استقرارگاههای نظامی كنونی را زیر عنوان پایگاه های مشترك نظامی بین دولت آمریكا و افغانستان در سال های آینده تضمین نماید. بر اساس توافقنامه استراتژیك میان آمریكا و دولت كابل پایگاه ھای نظامی آمریكایی در 'قندھار'، 'ھلمند'، 'شیندند'، 'بگرام'، 'خوست'، 'جلال آباد' و 'مزار شریف' به پایگاه ھای نظامی دراز مدت آمریكا تبدیل خواھد شد.

با پایان یافتن جنگ در عراق و به دنبال یك سلسله تنش های سیاسی بین واشنگتن و بغداد در زمینه گرفتن مصونیت سیاسی برای اقامت تعدادی از نیروهای نظامی آمریكایی كه با مخالفت مردم و مسوولین عراقی مواجه شد، آخرین گروه از نیروهای نظامی خارجی مستقر در عراق، ناگزیر به ترك این كشور شدند اما واشنگتن در چارچوب قرار داد امنیتی با مقامات عراقی و از طریق مفاد قراردادهای تحمیلی تسلیحاتی در پی این هدف بوده است كه زیر ساخت های نظامی و امنیتی عراق را به خود وابسته كرده و به نوعی سیطره پنهان بر ساختار نظامی و امنیتی این كشور دست یابد.

در بازبینی راهبرد نظامی آمریكا تنها تهدیدهای ناشی از رشد فزاینده قدرت نظامی چین مورد نظر سیاست گذاران كلان واشنگتن نبوده است. تاكید بر كارایی و چابكی نیروهای مسلح آمریكا مستقر در منطقه خاورمیانه و به ویژه خلیج فارس به روشنی بر جدی تر شدن تقابل امنیتی واشنگتن با تهران صحه می گذارد.

تلاش برای ایجاد پایگاه های جدید در كشورهایی مانند یمن، افزایش فعالیت های نظامی نیروهای آمریكایی در پایگاه های مستقر در كشورهای بحرین، كویت، ‏قطر، عمان و امارات متحده عربی و.... و نیز تاكید بر مساله توانمند سازی تجهیزاتی این نیروها در منطقه خلیج فارس همگی گویای تسری دیپلماسی تقویت و گسترش جای پای نظامیان آمریكایی به این منطقه مهم ژئواستراتژیك است و هدف عمده ای چون مهار جمهوری اسلامی ایران را دنبال می كند.

به هر ترتیب واشنگتن در چارچوب نگاه كلان امنیتی با بازتعریف سیاست های نظامی برون مرزی در سراسر جهان قصد دارد تا در برابر تهدید های بازتعریف شده، مولفه قدرت مهار و توان كنترل كنندگی هژمونی خود را تقویت كند. تغییر در فرایند و تركیب فعالیت های پایگاههای نظامی به عنوان نمودهای آشكار در جهت سیطره نظامی واشنگتن بر جهان دلیلی بر این مدعا است؛ هرچند كه این سیطره طلبی چالشهای جدی و گسترده ای نیز در پی خواهد داشت.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: فلوریدا , انگلستان , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، 'علیرضا مرزبان ' سه شنبه شب پس از دیدار تیمش با تیم سایپا البرز در جمع خبرنگاران افزود: كادر فنی تیم فوتبال سپاهان براساس فیلمی كه از این بازیكن به دستمان رسید، با وی آشنا شد.

وی در پاسخ به انتقادات مطرح شده مبنی بر اینكه بازی سوكای همسطح سایر بازیكنان نیست، تاكید كرد: این بازیكن آلبانیایی هنوز با سایر بازیكنان هماهنگ نشده است و برای هماهنگی به زمان بیشتری نیاز دارد.

مربی تیم فوتبال فولاد مباركه سپاهان با بیان اینكه ' این بازیكن با برخی از مشكلات جانبی روبرو است كه قادر به توضیحات پیرامون انها نیستم'، اظهار داشت: فقط به عنوان مثال می توانم بگویم كه بازیكنان دیگر سپاهان می توانند از مرخصی و دیدار با خانواده بهره مند شوند اما این امكان برای این بازیكن وجود ندارد.

وی با اشاره به اینكه این بازیكن برای كسب آمادگی بیشتر به زمان نیاز دارد، افزود: هواداران سپاهان دیدارهای آینده شاهد بازی زیباتری از این بازیكن خواهند بود.

7132/1011



:: برچسب‌ها: د , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 567
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'بمب‌گذار ایرانی' در انفجار بانکوک دو پایش را از دست داد

امروز در بانکوک، پایتخت تایلند، چند بمب منفجر شد. در جریان این انفجارها، بمب گذاری که پلیس تایلند می‌گوید احتمالا ایرانی است دو پایش را از دست داد و به بیمارستان منتقل شد.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

ساعاتی بعد از وقوع سه انفجار در بانکوک، پایتخت تایلند، وزیر دفاع اسرائیل دولت ایران را متهم به دست داشتن در این انفجارها کرد.

روز سه شنبه (۱۴ فوریه) پلیس تایلند اعلام کرد فردی که به ظن آنها ایرانی است، در پی انفجار نارنجکی که قصد داشت به سوی پلیس پرتاب کند، به شدت مجروح شد و دو پای خود را از دست داد.

به گفته یک سخنگوی پلیس تایلند این مرد یکی از پنج نفری است که در جریان سه انفجار در یک منطقه پررفت‌وآمد تجاری در بانکوک زخمی شده‌اند.

ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل گفت که این انفجارها "بار دیگر ثابت کرد که ایران و گروه‌های وابسته به آن همچنان دست به اقدامات تروریستی می‌زنند."

انفجارهای بانکوک یک روز بعد از حمله به دیپلمات‌های اسرائیلی در هند و گرجستان صورت گرفت. نخست‌وزیر اسرائیل، ایران و حزب‌الله لبنان را به دست داشتن در این حملات متهم کرده بود.

بانکوک

پلیس بانکوک می‌گوید یک کارت شناسایی ایرانی همراه فرد بمب‌گذار بوده است

'کارت شناسایی ایرانی'

بنا بر گزارش‌ها از بانکوک، انفجار اول در خانه‌ای که سه ایرانی آن را اجاره کرده بودند رخ داده است.

به گفته پلیس بعد از این انفجار دو مرد از این خانه فرار کرده‌ و و بمب دیگری را به سوی یک تاکسی که حاضر به توقف برای آنها نشده پرتاب کرده‌اند.

بمب سوم زمانی منفجر شده که مرد سوم تلاش کرده آن را به سوی پلیس پرتاب کند، اما موفق به انجام این کار نشده و انفجار بمب، خود او را به شدت زخمی کرده است.

معاون فرمانده پلیس بانکوک به خبرگزاری فرانسه گفته است که یک کارت شناسایی ایرانی همراه فرد بمب‌گذار بوده است.

این خبرگزاری همچنین گزارش داده است که پلیس بانکوک یک وسیله انفجاری دیگر را که در خانه تحت اجاره سه ایرانی یافته، خنثی کرده است.

'خطر برای ثبات منطقه و جهان'

آقای باراک که در هنگام سفر به سنگاپور نسبت به حوادث بانکوک واکنش نشان داد، روز یکشنبه بنا بر اعلام وزارت دفاع اسرائیل در بانکوک بوده است.

وزیر دفاع اسرائیل گفت ایران و حزب الله لبنان باعث "به خطر افتادن ثبات منطقه و جهان" شده‌اند.

چندی پیش سفارت آمریکا در بانکوک نسبت به احتمال وقوع حمله تروریستی در این شهر هشدار داده بود.

بعد از این هشدار پلیس تایلند یک مرد لبنانی را در پی یافتن مواد شیمیایی مورد استفاده در ساخت بمب دستگیر کرد.



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 522
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
 جبهه پایداری

نفر اول فهرست جبهه پایداری، مرتضی آقا تهرانی از شاگردان معروف محمدتقی مصباح یزدی است

جبهه پایداری انقلاب اسلامی، تشکل انتخاباتی مورد حمایت محمد تقی مصباح یزدی، نظریه پرداز نزدیک به رهبر ایران، فهرست ۳۰ نفره نامزدهای انتخاباتی خود در حوزه تهران، ری و شمیرانات را منتشر کرد.

جبهه متحد اصولگرایان، ائتلافی از احزاب اصلی محافظه کار ایران برای انتخابات مجلس نهم نیز فهرست نهایی ۳۰ نفره خود را برای تهران منتشر کرده که دارای تفاوتی اندک با فهرست قبلی منتشر شده از سوی همین تشکل در هفته گذشته است.

مقایسه لیست های منتشر شده از سوی این دو تشکل در سه شنبه ۲۵ بهمن (۱۴ فوریه) نشان می دهد که نام غلامعلی حداد عادل، مسعود میرکاظمی، اسماعیل کوثری و علیرضا مرندی در هر دو فهرست وجود دارد.

نفر اول فهرست جبهه پایداری، مرتضی آقا تهرانی از شاگردان معروف محمدتقی مصباح یزدی و استاد اخلاق سابق هیات دولت ایران است.

در مقابل، فهرست جبهه متحد، دارای دو "سرلیست" است که عبارتند از غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس هفتم و رئیس کمیسون فرهنگی مجلس هشتم و محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رئیس دوم مجلس هشتم و عضو جامعه روحانیت مبارز.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بیانیه ای که به همراه فهرست نامزدهای خود برای تهران منتشر کرده، شاخص های مورد نظر خود برای گزینش کاندیداهای انتخاباتی را نیز توضیح داده است.

"سابقه شفاف در دفاع از مبانی انقلاب اسلامی و پیروی و تبعیت از ولایت فقیه"، "اعتقاد به صدور انقلاب اسلامی"، "برخورداری از شفافیت موضع و مواجهه به موقع درمقابل فتنه گران در سال ۸۸ و عدم انتساب به گروه ساکتین فتنه"، "شفافیت موضع نسبت به جریان انحرافی و مواجهه عملی با این جریان" و "اعتقاد به جنگ نرم در عرصه فرهنگی" از جمله شاخص های مورد اشاره این جبهه هستند.

"بعضی از اعضای جبهه پایداری گفته اند که علی رغم اختلافات میان فهرست های انتخاباتی آنها و جبهه متحد در شهرهای بزرگ، احتمالا در حوزه های انتخاباتی کوچک دارای نامزدهای مشترک بیشتری با جبهه رقیب خواهند بود"

نیروهای نزدیک به آیت الله خامنه ای، معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم را "جریان فتنه"، همفکران اسفندیار مشایی رئیس دفتر محمود احمدی نژاد را "جریان انحرافی" و محافظه کاران متهم به عدم مقابله کافی با اعتراضات انتخاباتی دو سال پیش را "ساکتین فتنه" توصیف می کنند.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بیانیه امروز خود، هشدارهای رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر "توطئه و برنامه ریزی دشمنان انقلاب اسلامی جهت ایجاد چالش امنیتی در انتخابات پیش رو" را مورد تاکید قرار داده است.

این جبهه افزوده است که بر مبنای همین هشدارها، به صورت مداوم "تحرکات دشمنان و پیاده نظام داخلی شان در عرصه های رسانه ای و سیاسی را رصد نموده و ضمن آگاهی بخشی به آحاد مردم در این خصوص، تمام توان خود را برای مقابله با توطئه ها به کار خواهد بست".

پیش از تشکیل فهرست های جداگانه جبهه متحد و جبهه پایداری، تلاش های زیادی در سطح شخصیت ها و تشکل های محافظه کار برای دستیابی به نوعی وحدت انتخاباتی میان این دو ائتلاف صورت گرفت که به نتیجه ای نرسید.

بعضی از اعضای جبهه پایداری گفته اند که علی رغم اختلافات میان فهرست های انتخاباتی آنها و جبهه متحد در شهرهای بزرگ، احتمالا در حوزه های انتخاباتی کوچک دارای نامزدهای مشترک بیشتری با جبهه رقیب خواهند بود تا شانس انتخاب کاندیداهایی چون اعضای "جریان انحرافی" افزایش نیابد.



:: برچسب‌ها: جشنواره , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
محمود احمدی‌نژاد

محمود احمدی‌نژاد: سر رفتن به مجلس چه خبر است که برخی تمام انقلاب را زیر سوال می‌برند؟

به گزارش رسانه های ایران، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، از میزان هزینه‌های تبلیغاتی "برخی افراد" برای انتخابات مجلس شورای اسلامی انتقاد کرده است.

آقای احمدی نژاد روز سه شنبه (۲۵ بهمن) در همایش "سازمان فراگیر مشاوران جوان ریاست جمهوری" که زیر نظر اسفندیار رحیم مشایی اداره می‌شود، این سئوال را مطرح کرده است که "بر سر رفتن به مجلس چه خبر است که برخی تمام انقلاب را زیر سوال می‌برند؟"

آقای احمدی نژاد مخاطب سخنان خود را مشخص نکرده، اما به نظر می‌رسد که منظور او جریان‌های رقیب دولت در طیف اصولگرایان حکومت ایران است.

به گزارش خبرگزاری فارس او به جلسه اخیر خود با فرمانداران در ایران اشاره کرده و گفته است: "در آن جلسه بنده گفتم مگر در مجلس چقدر حقوق می‌دهند که طرف حاضر است ۵۰ میلیون هزینه تبلیغات کند که فرمانداران گفتند برو بالاتر، گفتم ۱۵۰ میلیون؟ گفتند برو بالا..."

آقای احمدی نژاد در سخنان خود نسبت به منابع تامین هزینه های تبلیغات انتخاباتی برخی از افراد ابراز تردید کرد و گفت "معلوم نیست این افراد از کجا می‌آورند."

این انتقادات در حالی صورت می‌گیرد که در ماه‌های گذشته برخی اصولگرایان، حلقه نزدیک به دولت و آقای احمدی‌نژاد را به صرف "هزینه‌های میلیاردی" برای پیروزی در انتخابات آتی مجلس متهم کرده‌اند.

استخدام ۱۲۰۰ نفری

علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران هم در نشست مشاوران جوان ریاست جمهوری گفت که این وزارت‌خانه در یک ماه آینده با اعلام فراخوان عمومی "کاستی‌های خود را مرتفع خواهد کرد."

آقای صالحی یکی از برنامه‌های وزارت امور خارجه ایران در این ارتباط را "استخدام ۱۲۰۰ نفر" از میان مشاوران جوان ریاست جمهوری اعلام کرد.

اما آن طور که خبرگزاری فارس گزارش داده، تشکر از "خدمات" آقای مشایی در این جلسه و از زبان یکی از مسئولان مشاوران جوان رئیس جمهور ایران با واکنش منفی برخی حضار روبرو شده است.

حمیدرضا افراشته، از معاونان آقای مشایی در آغاز سخنان خود گفته است: "بنده تشکر خود را خدمت مهندس مشایی که در جمع حضور ندارند اعلام می‌کنم." به گزارش خبرگزاری فارس در واکنش به این سخنان برخی از حضار آقای افراشته را "هو" کرده‌اند.



:: برچسب‌ها: ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری رسمی ایتالیا، موسسه اعتبار سنجی 'Moody's' امریكا، رتبه اعتباری ایتالیا را از A2 به A3 كاهش داد.

' مودیز' برای نخستین بار در دو دهه اخیر، رتبه اعتباری ایتالیا را در مهرماه امسال با یك دورنمای منفی، سه واحد كاهش داد و آن را از Aa2 به A2 رساند.

این موسسه آمریكایی همچنین اعلام كرد كه اگر اوضاع منطقه یورو بهبود نیابد و وعده اصلاحات دولت ایتالیا، عملی نشود، این رتبه پایین تر نیز خواهد امد.

كاهش رتبه اعتباری ایتالیا از سوی موسسه اعتبار سنجی 'مودیز' پس از سفر 'ماریو مونتی' به واشنگتن و ارائه گزارش تدابیر ریاضتی و اصلاحاتی دولت این كشور برای خروج از اوضاع سخت اقتصادی و بدهی ها و بحران مالی به بارك اوباما و جامعه مالی امریكا، اعلام شد.

این در حالی است كه امروز نرخ سود اوراق قرضه سه ساله ایتالیا از 4.83 درصد در ماه گذشته میلادی به 3.41 درصد كاهش یافت.

ایتالیا همچنین چهار میلیارد یورو اوراق بهادار را در مزایده بفروش رساند.

كارشناسان موسسه مودیز همچنین رتبه اعتباری اسپانیا و پرتغال را كاهش داده و به فرانسه، انگلیس و اتریش نیز هشدار داده اند.

تردید در قبال اوضاع اروپا، از خطر ورشكستگی یونان تا مشكلات سران اروپایی جهت ایجاد یك شبكه حفاظتی سیستم مالی و اصلاحات قانونی و چشم انداز اقتصادی اروپا بویژه ایتالیا از جمله نقاط ضعفی است كه كارشناسان موسسه مودیز در رده بندی اعتباری خود در نظر گرفته اند.

موسسه اعتبار سنجی 'استاندارد اند پورز' نیز در ماه گذشته ایتالیا را در رتبه بندی اعتباری هم ردیف قزاقستان قرار داده بود.

بحران بدهی های عمومی، كشورهای اروپایی را وادار كرده است كه دست به اقدامات ریاضتی و اصلاحات سخت اقتصادی بزنند و ایتالیا در این خصوص تلاش دارد با اجرای تدابیر ریاضت اقتصادی تا سال 2014 میلادی 54 میلیارد یورو از كسری بودجه خود بكاهد و در همین حال رویكرد طرح های ازاد سازی های اقتصادی را در پیش گرفته است.

استاندارد اند پورز، در ماه گذشته رتبه اقتصادی ایتالیا بعنوان سومین اقتصاد بزرگ اروپا را با كاهش دو درجه‌ای اعتبار از A به BBB+ و چشم انداز اقتصادی این كشور را منفی ارزیابی كرد.

از سوی دیگر احتمال می‌رود كه كاهش رتبه اعتباری ایتالیا، بحران بدهی كشورهای منطقه یورو را عمیق تر و جدی تر كند.

ایتالیا با 1900 میلیارد یورو بدهی یكی از بدهكارترین كشورهای اروپاست كه صندوق بین‌المللی پول رشد 0.6 درصدی را برای آن پیش بینی كرده است ، كشوری كه سرمایه گذاران بازارهای سرمایه را دچار تردید كرده است.

اروپام ** 2171**1596



:: برچسب‌ها: فیلم , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، كمیسیون مشترك حمل و نقل كه بعد از كمیسیون مشترك اقتصادی و تجاری ایران و تركیه، دومین و مهم ترین كمیسیون مشترك برای پیگیری و حل مشكلات حمل و نقل و توسعه همكاریهای دو كشور در این حوزه مهم است، قرار است به ریاست مشترك نیكزاد و 'بنالی یلدرم' وزیر راه و ترابری، دریانوردی و مخابرات تركیه در آنكارا شروع به كار كند.

در این سفر دو روزه مهندس علی نیكزاد وزیر راه و شهرسازی، مهندس لطفی زاده معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل، مهندس صاحب محمدی معاون وزیر و مدیر عامل شركت راه‌ آهن جمهوری اسلامی، افندی زاده معاون وزیر و مدیر عامل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای، مهندس پرورش مدیر عامل شركت هواپیمایی جمهوری اسلامی، مهندس صادقی‌ فر معاون امور بندری و مناطق ویژه سازما ن بنادر و دریانوردی و دیگر مسئولان حضور دارند.

قرار است در هفتمین كمیسیون مشترك حمل و نقل ایران و تركیه در خصوص حمل و نقل كالا و مسافر، خطوط ریلی، افزایش پروازهای دو كشور و امور دریایی و بندری مذاكراتی بین دو كشور انجام و یادداشت تفاهمی به امضای دو طرف برسد.

همچنین در این سفر اعضای هیات‌ ایرانی با همتایان ترك خود دیدار و مذاكره خواهند كرد . دیدار هیات ‌ایرانی با اعضای اتاق بازرگانی تركیه برای جذب سرمایه‌ گذاری در حوزه زیر ساخت‌ های حمل و نقل و مسكن از دیگر برنامه ‌های پیش بینی شده است.

پیش بینی می شود كه نیكزاد علاوه بر دیدار و گفت و گو با بنالی یلدرم، با 'اردوغان بایراكتار' وزیر محیط زیست و شهر سازی تركیه و رییس طرف ترك كمیسیون مشترك اقتصادی و تجاری ایران و تركیه نیز دیدار و گفت و گو كند.

خاورم/2011**230** 1506



:: برچسب‌ها: خیابان , سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 481
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()