نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار ایرنا در پایان این همایش از 11 نفر از خادمان استان كردستان و صاحب 12 مقاله برگزیده با اعطای هدایایی تجلیل شد.

170 مقاله از استان های كشور به دبیرخانه سومین همایش سراسری منادیان وحدت در سنندج ارسال شده بود كه از میان آنها 12 مقاله برگزیده شدند.

از این تعداد 52 اثر از كردستان، 23 اثر از كهكیلویه و بویر احمد، 21 اثر از آذربایجان غربی، 14 اثر از یزد و 60 اثر دیگر نیز از سایر استان های كشور به دبیرخانه همایش ارسال شده بود.

مدیركل تبلیغات اسلامی استان كردستان در رابطه با ضرورت این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: هفته وحدت كه دستاورد مهم انقلاب اسلامی است در واقع بزرگداشت اسلام و قرآن است.

حجت الاسلام 'مسعود صفی یاری' افزود: تقارن هفته وحدت با میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام صادق(ع) كه محور فرق و مذاهب اسلامی است، می تواند ارادتی به این دو بزرگوار باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینكه رهبرمعظم انقلاب، كردستان را استانی فرهنگی نامیدند، این همایش سعی درتقویت و بروز رسانی فضای فرهنگی استان می كند.ك/3

570/533



:: برچسب‌ها: بهار , سبز , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 634
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، روزنامه 'اوسترایش' با چاپ عكسی از رییس جمهوری اسلامی ایران در حین بازدید از یكی از تاسیسات هسته ای نوشت: احمدی نژاد از تهدیدها نمی ترسد.

این روزنامه با اشاره به اینكه عواقب حمله احتمالی به ایران بسیار سخت خواهد بود، تاكید كرد: تهران مقابله مثل می كند و این نگرانی وجود دارد كه دنیا تبدیل به صحنه جنگ شود.

'اوسترایش' با اشاره به مانور سپاه پاسداران در تنگه هرمز به مدت یك ماه، نوشت: رهبر انقلاب اسلامی تاكید نموده است كه هرگونه حمله احتمالی به ایران، به منافع آمریكا در خاورمیانه 10 برابر خسارت وارد خواهد كرد.

این روزنامه افزود: به همین دلیل باراك اوباما مخالف حمله نظامی به ایران است چرا كه عواقب آن را می داند.

این روزنامه اتریشی ادامه داد: در این راه، برلین، لندن و پاریس نیز از اوباما حمایت می كنند.

اوسترایش به نقل از وزیر دفاع آلمان تصریح كرد: 'ما به اسراییل نسبت به ماجراجویی هشدار می دهیم.'

اروپام 1344 ** 1574



:: برچسب‌ها: زرد , سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
جبهه متحد اصولگرایان

در فهرست کاندیداهای منسوب به جبهه متحد اصولگرایان، نام سه نماینده معروف منتقد دولت به چشم نمی خورد

در پی اعلام موجودیت جبهه "منتقدان دولت دهم"، علی مطهری خبر داد که وی و تعدادی از دیگر نمایندگان اصولگرای مجلس چون علی عباسپور و حمیدرضا کاتوزیان در لیستی به همین نام حضور خواهند داشت.

اظهارات آقای مطهری در شرایطی منتشر می شود که دوشنبه ۱۷ بهمن (۶ فوریه) تعدادی از سایت های اصولگرا فهرست کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان در تهران را منتشر کرده اند که در آن، نام این سه نماینده معروف به چشم نمی خورد.

هرچند خبرگزاری فارس نوشته که اسامی نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در تهران هنوز نهایی نشده و فهرست نهایی در جلسه دوشنبه شب شورای مرکزی این جبهه تعیین خواهد شد، اما علی مطهری به خبرگزاری مهر گفته که این فهرست، نهایی شده است.

این نماینده تهران با ذکر اینکه وی و همفکرانش بعد از مشخص شدن فهرست جبهه متحد با "جدیت بیشتری" به فعالیت انتخاباتی خواهند پرداخت، از ابوالحسن نواب معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز به عنوان یکی دیگر از اعضای فهرست انتخاباتی "منتقدان دولت نهم" یاد کرده است.

دو روز پیش از این تحولات، گروهی تحت عنوان "جبهه منتقدان دولت دهم" اعلام موجودیت کرده و با صدور بیانیه ای از آغاز فعالیت در "حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر" خبر داده بود. گروهی که به نظر می‌رسد همان فهرست انتخاباتی مورد اشاره علی مطهری باشد.

"از روز شنبه گروهی تحت عنوان 'جبهه منتقدان دولت دهم' اعلام موجودیت کرده و با صدور بیانیه ای از آغاز فعالیت در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر خبر داده است"

در همین ارتباط، مصطفی رضاحسینی قطب‌آبادی نماینده شهر بابک، به عنوان یکی از اعضای جبهه منتقدان دولت دهم، از انتشار فهرست نهایی این جبهه تا سه شنبه خبر داده است.

مشخص نیست که عضویت این نماینده شهر بابک در تشکل انتخاباتی جدید، نشان دهنده امکان انتشار فهرست انتخاباتی منتقدان دولت دهم در خارج از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر است، یا آنکه به معنی عضویت احتمالی تعدای از نمایندگان فعلی شهرستان ها در لیست تهران خواهد بود.

"حق می‌دهم اسم ما را در لیست قرار ندهند"

علی مطهری در مصاحبه امروز خود، در باره فهرست انتخاباتی منتقدان دولت گفته است که وی و همفکرانش به دنبال ارائه یک لیست ۳۰ نفره نیستند و ممکن است لیست آنها شامل تنها نیمی از این تعداد شود.

وی با این حال افزوده است: "اگر بتوانیم کسانی را پیدا کنیم که معیارهای مد نظر ما را داشته باشند، حتما آنها را در لیست قرار خواهیم داد و شاید این لیست به ۳۰ نفر هم برسد."

اظهارات آقای مطهری در مورد فهرست ۳۰ نفره، اشاره ای به تعداد نمایندگان حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر در مجلس شورای اسلامی است.

این نماینده تهران، معیارهای مورد نظر فهرست انتخاباتی منتقدان دولت را "مبارزه با قانون گریزی، مبارزه با حرمت شکنی، اعتدال، عقلگرایی و احترام به آزادی ها و حقوق مردم در چارچوب قانون اساسی" ذکر کرده است.

علی مطهری در عین حال، اخبار حاکی از قرار نگرفتن نام خود و همفکرانش در فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان را مثبت ارزیابی کرده و اظهار داشته که برداشت اعضای این جبهه از اصولگرایی را قبول ندارد.

"علی مطهری اخبار حاکی قرار نگرفتن نام خود و همفکرانش در فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان را مثبت ارزیابی کرده و اظهار داشته که برداشت اعضای این جبهه از اصولگرایی را قبول ندارد"

وی ادامه داده: "ما در برخی مبانی اصولگرایی مانند مفهوم آزادی و ولایت فقیه با آنها اختلاف داریم و من شخصاً حق می دهم اسم ما را در لیست قرار ندهند و فکر می کنم با این شرایط رقابت جدی‌تر و شور انتخاباتی بیشتر خواهد بود."

جبهه متحد اصولگرایان، ائتلافی از تشکل های سیاسی اصولگراست که رقبای سیاسی محمود احمدی نژاد و همکارانش محسوب می شوند. رهبران این تشکل ها، در پی ایجاد اختلاف میان رئیس جمهور و رهبر ایران بر سر مدیریت وزارت اطلاعات در فروردین ماه گذشته، به انتقاد پی در پی از سیاست های دولت دهم می پردازند.

با این حال گروهی از اعضای جبهه متحد اصولگرایان، با وجود انتقاد از قوه مجریه، حاضر به همراهی با اقدامات نمایندگانی مانند علی مطهری علیه دولت و دیگر نهادهای حکومتی نبوده اند و این اقدامات را در راستای مصالح کلی حکومت ندانسته اند.

در واکنش به مواضع معتقدان به این تفکر در مجلس هشتم، آقای مطهری در تیر ماه گذشته، به انتقاد از نمایندگانی پرداخته بود که به ادعای وی "دائما برای هر کاری از دفتر رهبری سوال می‌کنند و به صورت شاخه‌ای از دفتر رهبری درآمده اند".



:: برچسب‌ها: شهرستان , تورنتو , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

رهبر ایران می گوید ما هم در برابر تهدید و تحریم نفتی، تهدیدهایی داریم و هر وقتی لازم باشد، اعمال می کنیم

در حالی که فشارها بر ایران در قالب های مختلف افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است، مقامات ایرانی می گویند برای بدترین سناریوها آماده‌اند.

علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران روز یکشنبه (۵ فوریه/۱۶ بهمن) در سخنانی گفت که کشورش در برابر تحریم های فزاینده جهانی بر سر برنامه های اتمی ایران، "بدترین سناریوها" را بررسی کرده و برای "هرگونه رویارویی احتمالی" آماده می شود.

آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، هم در نماز جمعه هفته پیش گفت "آمریکا و دیگران بدانند و می دانند که ما هم در برابر تهدید و تحریم نفتی، تهدیدهایی داریم و هر وقتی لازم باشد، اعمال می کنیم".

از دیگر سو، روزی نیست که یک یا چند مقام اسرائیلی، آمریکایی یا دیگران درباره جدی بودن احتمال یا نزدیک بودن موعد تحقق احتمال حمله به ایران توسط اسرائیل سخنی نگویند و به تیتر روزنامه ها تبدیل نشود.

منافع تهدید به جنگ با ایران

توسل به جنگ یک ابزار سیاسی است با ماهیتی نظامی که هدف تامین منافع را دنبال می کند. در تاریخ یا در رفتار فعلی بسیاری از کشورهای جهان می توان ردپای استفاده از این اهرم را مشاهده کرد.

استفاده از اهرم جنگ هم از تحلیل هزینه و سود جدایی ناپذیر است. به نظر می رسد که در حال حاضر، منطق آندسته از طرفداران توسل به اهرم نظامی آن است که اشاره صریح به اهرم نظامی علیه ایران فوایدی دارد.

یک فایده دامن زدن به بحث حمله نظامی به ایران، آن است که افکار عمومی را متوجه ایران می‌کند و به شکل‌گیری افکار عمومی جهانی در این رابطه کمک می کند. و در چنین حالتی، رفتار جمهوری اسلامی در بحث برنامه هسته ای و همچنین رفتارش با مردم و سیاست هایش در قضیه حقوق بشر و تا حتی مسائل سیاسی، اثر زیادی روی افکار عمومی جهانی برجای می‌گذارد.

در حال حاضر، رفتاری که جمهوری اسلامی تحت فشار فزاینده بیرونی از خود نشان می دهد، بیشتر واکنشی دفاعی است. این واکنش دفاعی تا آنجا که به نشان دادن استقامت جمهوری اسلامی ایران در مقابل تحریم‌ها و جنگ لفظی با اسرائیل یا آمریکا مربوط باشد، قابل تامل و جا افتاده است.

اما رفتار ایران در حوزه داخلی با انعکاسی که در دنیای بیرون از مرزهای ایران پیدا می کند، رفته رفته بر ایجاد جبهه افکار عمومی در مقابل ایران منجر می شود. در این رابطه نمی‌توان گفت که واکنش افکار عمومی در آمریکا و دیگر کشورها برای جلوگیری از جنگ احتمالی با ایران، از رفتار مناسب خود تهران ناشی می شود.

بیشترین عامل مخالفت افکار عمومی با جنگ علیه ایران، بیشتر در مسائل اقتصادی، تجارب جنگ در عراق و افغانستان و احتمال قویتر شدن دست رژیم ایران برای برخورد با ملت ایران ریشه دارد.

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا

"فکر نمی کنم که اسرائیل هنوز تصمیم گرفته باشد که چه باید بکند"

دومین منفعت احتمالی از کوبیدن به طبل تهدید نظامی علیه ایران آن است که جمهوری اسلامی ایران با مشاهده جدی‌تر شدن احتمال درگیری، از باب مذاکره و تفاهم وارد شود.

مرکز سیاستگذاری فراحزبی (Bipartisan Policy Center) که یک گروه مستقل و متشکل از مقام های سیاسی و نظامی کنونی و سابق آمریکاست در گزارشی که روز چهارشنبه (اول فوریه - ۱۲ بهمن) منتشر کرد، اعلام کرد بزرگترین بخت برای متوقف کردن تلاش ایران در جهت به دست آوردن سلاح هسته ای، نمایش عزم ایالات متحده برای کاربرد نیروی نظامی جهت متوقف کردن آن است.

کم نیستند تحلیلگرانی که معتقدند جمهوری اسلامی ایران حاضر به مذاکره و مصالحه نیست مگر آنکه فشار وارده لایه اصلی حاکمیت را نگران بقای سیستم کند. برخی برای این نظریه، پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل برای پایان جنگ عراق علیه ایران را نمونه ای می دانند که بعد از ورود محدود آمریکا و برخورد نظامی با نیروی دریایی ایران، حمله به سکوهای نفتی و در نهایت حمله به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس اتفاق افتاد.

نمونه دیگری که می توان برای این رویکرد در نظر گرفت دوران حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی است که پس از حمله به افغانستان در سال ۲۰۰۱ شکل قهری سیاست خارجی آمریکا در دوران پس از حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ را نشان می داد.

در آن مقطع ایران به اعتقاد منتقدان دولت سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری دوران اصلاح طلب که وجهه ای تنش زدا و اهل گفتگو و دیالوگ از خود بنمایش گذاشته بود، بیشترین سطح از مذاکره و مصالحه پذیری را از خود نشان داد. سیاستی که در دوران رئیس جمهوری بعدی، محمود احمدی نژاد، تقریبا بطور کامل پس گرفته شد و به مقطع قطع کامل مذاکرات ظرف یکسال گذشته رسید.

سومین منفعت کوبیدن به طبل تهدید نظامی ایران، می تواند در قانع کردن کشورهای دیگر به همراهی با فشارهای تحریمی و سیاست منزوی ساختن جمهوری اسلامی دیده شود.

ایراد تاکید زیاد روی احتمال جنگ

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا می گوید که اقدامات اسرائیل و آمریکا باید در هماهنگی کامل با یکدیگر باشد

دیپلمات های آمریکایی و غربی در مذاکره با کشورهایی که همراهی شان با سیاست های آمریکا و غرب برای تشدید تحریم ها علیه ایران ضروری است، احتمالا روی این نکته در مذاکراتشان تاکید می کنند که اگر این همکاری و همراهی ها صورت نگیرد، احتمال وقوع جنگی دیگر در نتیجه حمله احتمالی اسرائیل به ایران بیشتر است پس کشورهای جهان بهتر است چنان سطح فشار را بالا ببرند تا تحریم ها به حالتی "فلج کننده" برسند تا از این طریق، از وقوع جنگ جلوگیری شود.

اما بنظر می رسد که اکنون آمریکا خود احساس می کند که تاکید روی حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران می رود تا به جای مفید بودن، به عاملی تخریبی تبدیل شده است.

در حالی که لئون پانه‌تا‌ وزیر دفاع آمریکا چند روز پیش اعلام کرد که اسرائیل به احتمال قوی ظرف چند ماه آینده به ایران حمله خواهد کرد، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا می گوید که اقدامات اسرائیل و آمریکا باید در هماهنگی کامل با یکدیگر باشد.

روز پنجشنبه، دوم فوریه (۱۳ بهمن)، روزنامه واشنگتن‌پست در مقاله‌ای نوشت که آقای پانه‌تا از زیاد بودن احتمال حمله اسرائیل به ایران در بهار آینده خبر داده است.

نقطه نظری که رسانه ها از سخنان آقای اوباما تیتر کرده اند آن است که مقامات اسرائیلی تصمیمی برای حمله به ایران ندارند. در گفتگوی تلویزیونی با رئیس جمهوری آمریکا، خبرنگار شبکه ان بی سی آمریکا که با آقای اوباما گفتگو می کرد به طور مشخص از او پرسید که آیا اسرائیل برنامه ای برای حمله به ایران دارد یا نه. جواب آقای اوباما این بود:

"فکر نمی کنم که اسرائیل هنوز تصمیم گرفته باشد که چه باید بکند."

اما سخنانی که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر راستگرای اسرائیل مطرح کرده گویای وجه تخریبی موضعگیریهای متعدد مقامات سابق و کنونی اسرائیل درمورد حمله به ایران است.

وی این قبیل اظهار نظرها را "وراجی" در مورد احتمال حمله به سایتهای هسته ای ایران توصیف کرده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از روزنامه معاریو گزارش داده که آقای نتانیاهو این هشدار را به شماری از مقامات نظامی و وزرای دولت اسرائیل داده است که به عقیده او بیش از حد آزادانه در مورد احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران صحبت می کنند.

بر اساس این گزارش آقای نتانیاهو به مقامات اسرائیلی گفته که " چنین صحبتهایی به شدت زیانبار است و علاوه بر قرار دادن اسرائیل در خط مقدم ماجرا، به تحریمها هم ضربه می زند."

نگاه به جلو

مقامات اسرائیلی و آمریکایی با در پیش گرفتن یک سیاست خاص در آستانه یک همسویی مهم قرار گرفته اند

در چنین شرایطی، می توان چنین نتیجه گرفت که آمریکا و متحدانش تا حدود زیادی روی نتیجه بخش بودن تحریم ها امیدوارند. سطح تحریم ها بسرعت افزایش یافته و مشابهت زیادی با تاریخچه استفاده تدریجی از تحریم ها ندارد.

سفری که یک هیات آژانس بین المللی انرژی اتمی سازمان ملل چند روز پیش به ایران داشتند احتمالا حاوی نکاتی بوده که سخنان تازه آقای اوباما را باعث شده است.

بعید بتوان از مقامات ایرانی حرفی در تایید احتمال موفقیت تحریم ها شنید. اما واقعیت آن است که تلاطم شدید بازار و در پیش بودن انتخابات پارلمانی و نگرانی هایی که مقامات ایران از بروز تنش و التهاب در جامعه در سایه این انتخابات دارند را نباید نادیده گرفت.

در نتیجه، افزایش سطح تحریم ها و قرار گرفتن رژیم جمهوری اسلامی ایران در آستانه از دست دادن بخشی مهم از درآمدهای نفتی از یک سو، و نگرانی نسبت به آینده نزدیک و افزایش خطر حمله اسرائیل از سوی دیگر، فضایی ایجاد کرده باشد که اکنون تهران از خود علائمی برای آمادگی جهت گفتگو و مذاکره نشان داده است.

مذاکره‌ای که در آن جدیت مورد نظر غرب در آن ملموس باشد و به اصطلاح خریدن وقت توسط تهران تلقی نشود.

از این رو می توان نتیجه گرفت که مقامات اسرائیلی و آمریکایی با در پیش گرفتن یک سیاست خاص در آستانه یک همسویی مهم قرار گرفته اند.

در این راستا، اسرائیل از تهدیدهای علنی خود علیه جمهوری اسلامی می کاهد و این فضا ایجاد می شود که به تحریم ها فرصت اثرگذاری داده شده و از التهاب آفرینی جلوگیری شود.

در این سیاست، اگر ایران بر طبل تهدیدات علیه اسرائیل و کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای مبادرت کند، در اصل به انزوای سیاسی خود کمک کرده است.

منطق این سیاست برای آمریکایی ها آن است که آقای باراک اوباما که خود را برای انتخابات دوره دوم ریاست جمهوری آمریکا مهیا کرده است، در شرایطی قرار می گیرد که ابتکار عمل را بدست دارد و از سر واکنش به شرایط دست به اقدامات متقابل نمی زند و منافع آمریکا را از طریق حفظ بازی در دستان آمریکا تامین می کند.

یک نکته مهم آن است که آمریکا و اسرائیل و شماری محدود از متحدان دیگر، در واقع با ایجاد یک مجموعه مشترک از کل اطلاعاتی که از پیشرفت برنامه هسته ای ایران و داده های پشت پرده در اختیار دارند، قاعدتا به این نتیجه رسیده اند که می توان چند ماهی را صرف اعمال شدیدتر تحریم ها کرد چون علائم اثرگذاری تحریم ها برای آمریکا و متحدانش اثبات شده یا در حال اثبات است.

اما نقطه حساس این سیاست آنجاست که در عمل به اسرائیل این امکان را می دهد تا با یک سکوت محدود، در عمل ایالات متحده آمریکا را در موقعیت همراهی و حتی همکاری با سیاست اسرائیل قرار می دهد، حتی اگر این سیاست آن باشد که ظرف چند ماه آینده تصمیم به حمله نظامی به ایران بگیرد.



:: برچسب‌ها: هنر , آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 610
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، 'آناتولی آنتونف' كه در چندین دور مذاكرات در باره قرارداد جدید كاهش تسلیحات راهبردی موسوم به 'استارت-2' با آمریكا شركت كرده است، در گفت و گو با روزنامه 'كامرسانت' گفت: با توجه به انتشار سلاح های هسته ای در جهان در آینده مجبور خواهیم بود تسلیحات هسته ای كشورمان را به جای كاهش، افزایش دهیم.

معاون وزیر دفاع روسیه خاطرنشان كرد: بر این باوریم كه در زمان حاضر با چالش های جدیدی در عرصه انتشار تسلیحات هسته ای و موشكی مواجه هستیم.

وی افزود: با توجه به تحولات خاورمیانه و بی ثباتی حاكم در این منطقه، راهبردی در دكترین نظامی روسیه در موارد جداگانه ای استفاده از سلاح هسته ای پیش بینی شده است.

معاون وزیر دفاع روسیه از جمله تهدیدات پیش روی كشورش به امنیت موشكی اروپا و تلاش آمریكا برای استقرار سامانه پدافند موشكی خود در این قاره اشاره كرد.

وی ادامه داد: آمریكا به افزایش توانمندی پدافند موشكی خود در اروپا و سایر مناطق جهان ادامه می دهد و بخش اروپایی سامانه موشكی آمریكا به معنای تلاش برای تغییر موازنه راهبردی در اروپا می باشد.

آنتونف گفت: پس از پایان جنگ سرد شاهد هستیم كه تسلیحات راهبردی آمریكا در نزدیكی مرزهای روسیه مستقر می شوند.

مقام ارشد نظامی روس خاطرنشان كرد: سران روسیه تلاش می كنند تا روابط با دیگر كشورها را بر اساس اصول اعتماد و احترام متقابل و توسعه مشاركت بنا كنند، اما سپر هسته ای روسیه باید همواره برای دفع خطرات احتمالی از طرف كشورهای ثالث آماده باشد.

آنتونف گفت: سخن گفتن از جهان عاری از سلاح هسته ای زودهنگام است و مجهز شدن به تسلیحات هسته ای به عنوان سلاح بازدارنده یك ضرورت می باشد.

اروپام/2242**518 ** 1574



:: برچسب‌ها: موزه , آب ,
:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ماه ژانویه، شمار کشته شدگان را ۵۴۰۰ نفر گزارش کرد

براساس گزارش های دریافتی آمریکا سفارتخانه اش را در سوریه تعطیل کرده و تمامی کارکنانش را از دمشق، پایتخت این کشور خارج کرده است.

در همین رابطه وزارت خارجه آمریکا گفته است به دلیل آن که مقامات سوری نتوانستند به نگرانی های امنیتی آمریکا پاسخ مناسبی بدهند، از این رو این کشور تمامی فعالیت های سفارتخانه اش را در سوریه به حال تعلیق در آورده است.

گزارش ها همچنین از خروج جان فورد، سفیر آمریکا از سوریه حکایت دارد.

به گفته خبرنگاران این تصمیم آمریکا که با هدف منزوی کردن بیشتر سوریه انجام شده، در حالی صورت گرفته که چین و روسیه قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل در باره سوریه را وتو کردند.

بریتانیا هم به نشانه اعتراض با سیاست های سرکوبگرانه بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، سفیرش را برای مشورت از این کشور فراخوانده است.

ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا هم ضمن انتقاد شدید از روسیه و چین به خاطر وتو کردن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، گفته است که این اقدام آنها به معنای خیانت به مردم سوریه است.

وزارت خارجه بریتانیا همچنین سفیر سوریه در این کشور را در اعتراض به خشونت علیه معترضان احضار کرده است.

در همین حال قرار است سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه فردا سه شنبه هیجدهم بهمن ماه (هفتم فوریه) در راس هیاتی برای گفتگو و مذاکره با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه به این کشور سفر کند.

آقای لاوروف در حمایت از اقدام روسیه مبنی بر وتوی قطعنامه اخیر شورای امنیت در باره سوریه گفته است که او خواستار به تاخیر افتادن رای گیری در شورای امنیت سازمان ملل متحد تا زمان دیدار او از سوریه و ارزیابی شرایط شده بود.

از سوی دیگر وزارت خارجه چین با اشاره به اختلافات زیاد دربین اعضای شورای امنیت سازمان ملل در مورد اوضاع سوریه گفته است در صورت تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت ، شرایط در سوریه پیچیده تر می شد.

این در حالی است که حملات ارتش سوریه و آتشباری به نقاط مسکونی شهر حمص شدت گرفته است.

روز دوشنبه، ۱۷ بهمن (۶ فوریه)، خبرگزاری های بین المللی گزارش کردند که حملات سنگین واحدهای ارتش سوریه به نقاط مسکونی شهر حمص، از مراکز اصلی مخالفت با حکومت سوریه، به شدت ادامه دارد و به خصوص این نقاط در فواصل زمانی کوتاه هدف اصابت گلوله خمپاره قرار می گیرند.

برخی از ساکنان حمص گفته اند که واحدهای توپخانه ارتش سوریه در حوالی شهر مستقر شده اند که این نگرانی را در پی آورده که ممکن است ارتش این کشور در صدد باشد این شهر را هدف آتشباری سنگین تر قرار دهد.

به گزارش گروه ناظران حقوق بشر سوریه، عملیات ارتش علیه معترضان طی چند روز اخیر چند صد کشته برجای گذاشته و تنها در طول روز یکشنبه، حدود سی نفر جان خود را از دست داده و شمار نامعلومی زخمی شدند.

شرایط در سوریه به خصوص در شهر حمص، که زیر آتش سنگین واحدهای نظامی و تک تیراندازان ارتش قرار دارد، بحرانی توصیف شده و ساکنان شهر گفته اند که از بیم حمله نفرات ارتش، شبانه به دفن اجساد قربانیان این حملات مبادرت می کنند.

کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ماه ژانویه، شمار کشته شدگان را ۵۴۰۰ نفر گزارش کرد اما از آن زمان به بعد، به دلیل دشواری در تایید شمار تلفات، از انتشار ارقام جدید خودداری ورزیده است.

چین و روسیه از وتو کردن قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد دفاع کردند

در مقابل، دولت سوریه گفته است که در این مدت حدود دو هزار تن از نظامیان و ماموران امنیتی "توسط گروههای مسلح و تروریست ها" کشته شده اند.

مخالفت با قطعنامه شورای امنیت و موقعیت روسیه و چین

روز شنبه ( پنجم فوریه)، پیش نویس قطعنامه مورد نظر اتحادیه عرب برای خاتمه بحران سیاسی سوریه در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رای گذاشته شد و از میان پانزده عضو شورا، دو کشور چین و روسیه، که دارای حق وتو هستند، به این قطعنامه رای منفی دادند.

در پیش نویس این قطعنامه، که از حمایت کشورهای غربی و سایر اعضای شورا برخوردار بود، از بشار اسد خواسته شده بود تا اختیارات خود را به معاون رئیس جمهوری تفویض کند تا به این ترتیب، زمینه تشکیل دولت وحدت ملی و برگزاری انتخابات آزاد در سوریه فراهم شود.

روسیه و چین شرط کنار رفتن بشار اسد و برگزاری انتخابات توسط دولت وحدت ملی را به منزله تلاش برای تغییر رژیم در سوریه عنوان کردند و گفتند که این قطعنامه حاوی محکومیت عملیات مخالفان حکومت نیز نبوده است.



:: برچسب‌ها: مرخصی , عکاسی , دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 475
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
چین، همواره تبت را بخشی از خاک خود تلقی کرده است

چین، همواره تبت را بخشی از خاک خود تلقی کرده است

دولت محلی تبت تحت کنترل چین به مقامات این منطقه هشدار داده که یا ثبات تبت را حفظ کرده و یا با انفصال از خدمت رو به رو شوند.

هشدار دولت تبت در آستانه سال نو تبتی در وب سایت رسمی آن منتشر شده است.

تبتی ها سال نوی خود را ۲۲ فوریه جشن می‌گیرند.

این اقدام به دنبال افزایش تنش‌ها در این منطقه و برپایی چند تظاهرات که منجر به مرگ تعدادی از تظاهرکنندگان شد، صورت گرفته است.

خودسوزی ۱۹ نفر در اعتراض به سیاست های چین در تبت نیز از دیگر دلایل صدور این هشدار بوده است.

بیشتر این تظاهرات و خودسوزی‌ها در استان "سیچوان" روی داده که با تبت هم مرز است و جمعیت زیادی از تبتی‌ها را در خود جای داده است.

روزنامه "تبت" گفته است که دولت محلی به مقامات هشدار داده شده که آنها باید "نهایت تلاش خود را برای برقراری ثبات" بکنند.

به نوشته این روزنامه، بر ضرورت و اهمیت حفظ این ثبات هم تاکید شده است.

این روزنامه هیچ اشاره ای به تظاهرات اخیر و موج خودسوزی ها نکرده است.

طبق گزارش‌ها، مناطق تبتی نشین استان سیچوان هنوز به شدت متشنج است.

خبرنگاران می‌گویند خشونت‌های اخیر در این منطقه، جدی ترین موج اعتراضی ضد دولتی در تبت طی چند سال اخیر است.

دالایی لاما، رهبر روحانی تبت و از مخالفان سیاست کنونی چین در این سرزمین، شرایط ناامید کننده و سرکوب تبتی ها توسط حکومت چین را عامل خودسوزی‌های اخیر خوانده است.

چین، همواره تبت را بخشی از خاک خود تلقی کرده است.

تبت پیش از قرن بیستم، برای مدتی خودمختار بود.

در سال ۱۹۵۶، مردم تبت علیه دولت چین قیام کردند که تا سال ۱۹۵۹ و سرکوب خشونت آمیز این قیام به دست ارتش سرخ چین، ادامه داشت.

پس از سرکوب اعتراضات، دالایی لاما همراه با جمعی از رهبران تبتی این سرزمین را ترک کرد و در هند دولت در تبعید تبت را تشکیل داد.



:: برچسب‌ها: بچه ها , رنگ , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا) ، در این حمله چند نفر از نظامیان مستقر در این مركز نیز ربوده شده و شماری از افراد مسلح و مهاجم نیز كشته و یا زخمی شدند.

در جریان حمله افراد مسلح به منطقه كورنیش در شهر ادلب نیز سه نفر از شهروندان در این شهر بر اثر تیراندازی افراد مسلح زخمی شدند.

در منطقه معره النعمان در استان ادلب نیز شماری از افراد مسلح با حمله به منازل مردم ضمن سرقت دارایی ها و اموال آنان و تعرض به اهالی آنها شماری را كشتند.

افراد مسلح همچنین در جریان حمله به برخی از ساختمان های شهرداری و دولتی در شهر ادلب با مقابله نیروهای حفظ نظم و امنیتی مواجه شدند و در نتیجه شماری از افراد مسلح كشته و یا زخمی شدند.

در این درگیری ها برخی از نیروهای امنیتی و حفظ نظم سوری نیز دچار جراحت های سطحی شدند.

در ادامه هدف قرار دادن كارشناسان و استادان دانشگاه ها در سوریه نیز افراد مسلح امروز مدیر یك مركز آموزشی را در ادلب هنگام خروج از محل كار خود با شلیك رگبار مسلسل كشتند.

مدیر یك مركز فرهنگی در ادلب نیز از سوی افراد مسلح مورد حمله قرار گرفت.

در خبر سانا به كشته و یا زخمی شدن وی اشاره ای نشده است.

در حمله امروز افراد مسلح به یك خودرو كارخانه نساجی در شهر حمص نیز راننده آن كشته و شش نفر از كارگران این خودرو زخمی شدند.

این حمله در ادامه حمله خمپاره ای افراد مسلح به برخی از مناطق شهر حمص در بامداد امروز صورت گرفت.

خاورم**1436 ** 1574



:: برچسب‌ها: استرالیا , زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

اعتراضات از ماه گذشته در رومانی در مخالفت با برنامه ریاضت اقتصادی این کشور آغاز شد

امیل بوک، نخست وزیر رومانی در پی چند هفته اعتراضات خیابانی در مخالفت با برنامه های ریاضت اقتصادی دولت از سمت خود استعفا داده است.

آقای بوک گفته است که به خاطر فرونشاندن تنش های سیاسی و اجتماعی در کشور تصمیم به کناره گیری گرفته است.

از جمله برنامه های امیل بوک که اعتراضات گسترده ای را در پی داشت کاهش ۲۵ درصدی حقوق کارکنان دولت، منع افزایش مستمری بازنشستگان و افزایش مالیات بر خرید کالا به میزان ۲۴ درصد بود.

از نظر اقتصادی، رومانی دومین کشور فقیر اروپا محسوب می شود و تظاهرکنندگان گفته بودند که اجرای برنامه ریاضت اقتصادی فشار غیرقابل تحملی را بر مردم وارد می کند.

در مقابل، حامیان برنامه های ریاضت اقتصادی تاکید داشته اند که هدف از اجرای این برنامه ها، ایجاد شرایط مناسب برای افزایش رشد اقتصادی این کشور بوده است.

علیرغم رشد اقتصادی رومانی در سال گذشته، این کشور در هفته های اخیر شاهد اعتراضاتی به شرایط اقتصادی بود.

مقامات رومانی اجرای برنامه ریاضت اقتصادی را برای بازپرداخت وام دریافتی از صندوق بین المللی پول لازم دانسته بودند.

قرار است انتخابات پارلمانی آتی رومانی در ماه نوامبر سال جاری برگزار شود و انتظار می رود که رئیس جمهور این کشور تا زمان برگزاری انتخابات، یک دولت موقت را منصوب کند.

تظاهرات اعتراضی در رومانی در ابتدا با اعتراضاتی در مخالفت با کناره گیری وزیر بهداشت، که از محبوبیت برخوردار بود، آغاز شد.

با این همه، به زودی ماهیت این اعتراضات تغییر کرد و تظاهرات به نمایش مخالفت با کل سیاست های اقتصادی دولت آقای بوک مبدل شد.



:: برچسب‌ها: بریتانیا , مدل , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 498
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، در این دیدار كه ساعت 15 و 30 دقیقه امروز (دوشنبه)‌ در ورزشگاه شهید باهنر كرمان آغاز شده است، دو تیم در پایان نیمه نخست با نتیجه تساوی بدون گل به رختكن رفتند.

قضاوت این مسابقه بر عهده 'محمود رفیعی' با كمك های 'حسین خانبان' و 'حمیدرضا سیفی آذر' است.

تیم ذوب آهن اصفهان تا پیش از این دیدار با 32 امتیاز در مكان هشتم جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های ایران قرار دارد و تیم مس سرچشمه كرمان با 17 امتیاز قعرنشین این رقابت ها است.

7537 / 1589



:: برچسب‌ها: آلمان , روش , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 568
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()