نوشته شده توسط : xmovies
دانشمندان هسته ای ایران در یک مرکز غنی سازی اورانیوم

آمریکا همواره اعلام کرده که در استراتژی خود برای متوقف کردن برنامه اتمی ایران گزینه نظامی را کنار نگذاشته است

گروهی از شخصیت‌های دموکرات، جمهوریخواه و مستقل در آمریکا با انتشار گزارشی خواهان افزایش تهدید سیاسی و نظامی ایران با هدف توقف "برنامه هسته‌ای نظامی" این کشور شده‌اند.

مرکز سیاستگذاری فراحزبی (Bipartisan Policy Center) که یک گروه مستقل و متشکل از مقام های سیاسی و نظامی کنونی و سابق آمریکاست در گزارشی که روز چهارشنبه (اول فوریه - ۱۲ بهمن) منتشر کرد، اعلام کرد بزرگترین بخت برای متوقف کردن تلاش ایران در جهت به دست آوردن سلاح هسته ای، نمایش عزم ایالات متحده برای کاربرد نیروی نظامی جهت متوقف کردن آن است.

بی بی سی فارسی در گفتگویی با بلیز میزتال، دبیر بخش امنیت ملی در مرکز سیاستگذاری فراحزبی از او درباره علت تاکید این گزارش بر لزوم تاکید بر گزینه نظامی جویا شد.

بلیز میزتال گفت: "عصاره این گزارش که "متوقف کردن ساعت" نام گرفته، دقیقا ً بیانگر این باور ما است که برنامه هسته ای ایران باید متوقف شود. دادن اجازه دستیابی به سلاحهای هسته ای به ایران تبعات غیر قابل قبولی خواهد داشت، نه تنها برای امنیت ایالات متحده و منطقه، بلکه برای اقتصاد و امنیت سراسر جهان. علت تمرکز ما بر گزینه نظامی در بین گزینه های دیگری که برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران وجود دارند، دو دلیل مکمل هم دارد: اولا ً وقتی رهبران جهانی و خصوصا رهبران ایالات متحده مرتب از باز بودن همه گزینه ها صحبت می کنند، گزینه نظامی معمولا ً محل بحث قرار نمی گیرد. ما ظرف دو سال و نیم گذشته شاهد تنگ تر شدن حلقه تحریمها بوده ایم، اما در باره اینکه آیا باید گزینه نظامی را اتخاذ کنیم و این گزینه چقدر می تواند موقر باشد، بحث علنی صورت نگرفته.

دلیل دوم این است که ما فکر می کنیم آغاز بحث درباره گزینه نظامی می تواند پیام مفیدی به ایران و به جامعه جهانی منعکس کند. این بدان معنی نیست که ما آرزوی آغاز جنگ را داریم، اتفاقا ً کاملا ً برعکس. اما ما اعتقاد داریم که در این مقطع بهترین گزینه برای امیدوار بودن به صلح، دقیقا ً تهدید به جنگ است. نگاهی مختصر به تاریخچه برنامه هسته ای ایران نشان می دهد که هنگامی که ایالات متحده و متحدانش در سال ۲۰۰۳ عراق را اشغال کردند، ایران برای حدود یک سال برنامه غنی سازی خود را متوقف کرد، چون رهبران ایران نگران بودند به فرجامی شبیه صدام حسین دچار شوند. در نتیجه ما اعتقاد داریم اگر رهبران ما عزم راسخشان را برای توسل به گزینه نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای نشان دهند، ایران ممکن است در پافشاری خود بر ادامه این برنامه تجدید نظر کند.

آقای میزتال در دوره ریاست جمهوری جرج بوش، رئیس جمهوری سابق آمریکا، مقامهایی حتی در ارشد ترین سطوح دولت خواستار اتخاذ گزینه نظامی علیه ایران بودند ولی در آن دوره، بیشترین مخالفت نسبت به این ایده ها از سوی فرماندهان ارشد پنتاگون و حتی سیا مطرح شد. آیا به نظر شما اکنون رویکرد محافل نظامی امنیتی آمریکا نسبت به این گزینه تغییر کرده است؟

اولا ً در تیمی که در تهیه گزارش ما دست داشته اند، سه ژنرال چهار ستاره و دریادار بازنشسته حضور دارند، از جمله ژنرال چاک والد که در پرونده خود فرماندهی نیروهای هوایی در عملیات افغانستان را بر عهده داشته است. ژنرالهایی با تجربه که در این گزارش می گویند هر چند هر نوع اقدام نظامی علیه ایران یا هر کشور دیگری یک نتیجه دهشتناک است، اجازه دادن به ایران برای اینکه به سلاح هسته ای دست یابد فرجامی به مراتب بدتر است. اما من فکر می کنم یکی از دلایلی که ما را بر آن داشت که این گزارش را منتشر کنیم، شنیده شدن همان ملاحظاتی است که شما به آن اشاره کردید.

شما دیده اید که رابرت گیتز و لئون پانه تا، وزرای دفاع سابق و فعلی هر دو گفته اند که گزینه نظامی می تواند تبعات ناخوشایندی برای ما داشته باشد. ما در حالی که فکر می کنیم باید تبعات اقدام نظامی ارزیابی شده و در نظر گرفته شوند، اما در عین حال اعتقاد داریم که در راستای سیاست اعلام شده دولت ایالات متحده، دلیلی وجود ندارد که ما به داشتن این ملاحظات اعتراف نکنیم، اما اگر عزم خود را برای باز نگه داشتن همه گزینه ها نشان دهیم، نتایج به مراتب بیشتری در عرصه دیپلماتیک به دست خواهیم آورد.



:: برچسب‌ها: مکزیک , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 550
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'شهریار افندی زاده' معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در مراسم رونمایی از این آیین نامه به خبرنگار ایرنا گفت : این آیین نامه مصوبه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری است.

وی با بیان اینكه راهدارخانه ها یكی از مراكز بسیار مهم و استراتژیك برای راه های كشور است، اظهارداشت: راهدارخانه ها محل استقرار نیروهای راهدار، تجهیزات و ماشین آلات راهداری و انبارهای نمك و شن است.

افندی زاده تصریح كرد: بر اساس این آیین نامه، نیروهای امدادی و پلیس نیز در راهدارخانه ها مستقر می شوند.

وی با بیان اینكه این آیین نامه در كمتر از یك ماه مصوب شد، گفت: طراحی و آماده سازی آن زمان قابل توجهی را صرف كرد.

وی با بیان اینكه این راهدارخانه ها در سه تیپ 200، 400 و 600 متری خواهند بود، تصریح كرد: سعی شده این راهدارخانه ها دارای امكانات مستقل از نظر استفاده از انر‍‍ژی خورشیدی، عایق حرارتی و استحكام و مقام سازی باشند.

افندی زاده اظهارداشت: در محور دلیجان ، اصفهان راهدارخانه ای در حال احداث است كه تا پایان فرودین ماه سال 91 به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینكه در كشور 625 راهدارخانه وجود دارد، افزود: راهدارخانه ها تاثیر مهمی در كشور دارند ، زیرا 90 درصد جابجایی های كالا و مسافر از راه های كشور صورت می گیرد.

افندی زاده با بیان اینكه در گذشته راهدارخانه ها بر اساس نیاز ساخته می شد، تصریح كرد: در زمان حاضر راهدارخانه ها بر اساس مطالعات داخلی و نیز بهره گیری از تجارب كشورهای دیگر احداث می شود.

7137/1011



:: برچسب‌ها: انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 525
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش چهارشنبه شب خبرنگار ایرنا 'عبدالمهدی مستكین' در اختتامیه همایش ملی سازه های آبی در محل سالن شیخ 'مرتضی انصاری' دانشگاه آزاد دزفول، پل باستانی این شهر را از جلوه های بی بدیل دنیا دانست و افزود: پیشینیان با هنرمندی بسیار، اثری را خلق كردند كه یكهزار و 700 سال پا برجا است.

وی كسب علم و دانش را از باستانی ترین مفاخر مردم دزفول دانست و گفت: مردم دزفول در زمان باستان كه هیچ دانشگاهی وجود نداشته در رشته های پزشكی،نجوم و ستاره شناسی مردم كشورهای چین،هند،روم ،بلخ و دیگر كشورها را به سوی دانشگاه جندی شاپور كشانده اند.

مستكین در این همایش با قدردانی از همكاری و همدلی مسوولان و مردم شهرستان دزفول به ارابه راهكارها و پیشنهاداتی در این زمینه پرداخت.

113 مقاله به دبیرخانه همایش ملی باستان شناسی سازه های آبی دزفول ارسال شد كه در این همایش دو روزه 22 سخنرانی انجام و 30 مقاله چاپ و 30 پوستر نیز پذیرفته شد و در پایان از مقالات برتر و مهمانان ویژه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

538/8111



:: برچسب‌ها: رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 494
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'رضا شاهرودی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا

اضافه كرد: بازی فردا (پنجشنبه) برای هر دو تیم مهم خواهد بود و اطمینان دارم تیم پرسپولیس، برنده بازی فردا است.

شاهرودی ادامه داد: امیدوارم بازیكنان پرسپولیس، فردا بتوانند برخلاف بازی های قبل از موقعیت خود استفاده كنند و سه امتیاز حساس را بدست بیاورند.

پیشكسوت باشگاه پرسپولیس تهران گفت: با حضور دنیزلی، روند پرسپولیس بسیار خوب شده است و این تیم منظم تر از گذشته عمل می كند.

وی تصریح كرد: تیمی در این بازی موفق خواهد بود كه بازیكنانش بتوانند در طول دیدار تمركز كافی داشته باشند.

وی اظهار داشت: حضور بازیكنانی چون علی كریمی و مهدی مهدوی كیا برای پرسپولیس بسیار مهم خواهد بود زیرا بازیكنان با تجربه، نقش مهمی در طول بازی خواهند داشت.

شاهرودی گفت: پیش بینی من این است كه پرسپولیس با نتیجه 2 بر یك برنده این بازی خواهد بود زیرا این تیم از هر لحاظ آماده تر از استقلال است.

9118 / 1589



:: برچسب‌ها: عشق , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 490
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

- امام خمینی(ره) قبل از ترك پاریس در پیامی از مهمان نوازی فرانسوی ها تشكر كردند.

- امام خمینی(ره) پس از 14 سال دوری از وطن در میان استقبال پر شور مردم به ایران بازگشتند.

- حضور میلیونی مردم در مسیر فرودگاه تهران تا بهشت زهرا كه به استقبال امام خود نشسته بودند عشق، علاقه و اعتقاد بی‌نظیر آنها به مراد خویش را نشان می داد و جهان نظاره گر این عشق و اعتقاد بود.

- امام خمینی(ره) پس از اقامه نماز در هواپیما، با آرامش خوابیدند. این در حالی بود كه همه علاقه مندان، دوستداران و نزدیكان ایشان، نگران انجام این پرواز بودند. خطر انهدام هواپیما و یا ربودن آن در آسمان چیزی بود كه همه را تا لحظه فرود آن در فرودگاه تهران، نگران ساخته بود.

- با وجود سرمای زمستان، دیشب هزاران مشتاق زیارت حضرت امام، در مسیر حركت ایشان خوابیدند.

- با ورود حضرت امام به سالن فرودگاه، فریاد 'الله اكبر' سالن فرودگاه را به لرزه در آورد. استقبال كنندگان با خواندن سرود'خمینی ای امام'، اشك‌ شوق بر گونه‌هایشان جاری شد.

- حضرت امام (ره) طی بیاناتی در این روز فرمودند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشكر می‌كنم. عواطف ملت ایران به دوش من بارگرانی است كه نمی‌توانم جبران كنم. ایشان ضمن اشاره به اینكه طرد شاه از كشور قدم اول پیروزی بود، همگان را به وحدت كلمه و ادامه مبارزه تا قطع كامل ریشه‌های فساد ترغیب كردند. ایشان از فرودگاه عازم بهشت زهرا شدند.

- امام (ره) در نخستین سخنرانی خود در میان انبوه مستقبلین مشتاق در بهشت زهرا، فرمودند: من وقتی چشمم به بعضی از اینها كه اولاد خودشان را از دست داده‌اند می‌افتد، سنگینی‌ای در دوشم پیدا می‌شود كه نمی‌توانم تاب بیاورم. محمدرضا پهلوی فرار كرد و همه چیز ما را به باد داد. مملكت ما را خراب كرد و قبرستان‌های ما را آباد.

- ایشان در ادامه خاطر نشان كردند كه من به ارتش یك نصیحت می‌كنم و یك تشكر ..... [ما] می‌خواهیم ارتش مستقل باشد. آقای ارتشبد شما نمی‌خواهید؟ آقای سرلشكر شما نمی‌خواهید مستقل باشید؟ و اما تشكر می‌كنم از قشرهایی كه متصل شدند به ملت.

- در حالی كه مراسم ورود حضرت امام به طور مستقیم از تلویزیون پخش می‌شد، نظامیان با یورش به سازمان رادیو و تلویزیون از ادامه پخش آن ممانعت كردند.

- عده‌ای از مردم با قطع جریان پخش مستقیم ورود حضرت امام از تلویزیون، از فرط عصبانیت گیرنده های تلویزیون‌ را به خیابان پرت كردند.

- روحانیون متحصن در دانشگاه، با انتشار آخرین اعلامیه خود ضمن تبریك و گرامی داشت ورود امام، به تحصن خود پایان دادند.

- امام خمینی(ره) در شب اول اقامت خود در مدرسه رفاه، طی سخنانی با اعضای كمیته استقبال، بر لزوم حفظ وحدت تأكید فرمودند.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: شهرستان , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

12 بهمن 1357

'امام‌خمینی'(ره) پس از 14 سال دوری از وطن در میان استقبال پر شور و میلیونی مردم به ایران باز گشتند. روزنامه كیهان طول جمعیت استقبال كننده را 32 كیلومتر اعلام كرد.

12 بهمن 1357

'امام‌خمینی'(ره) پس از ورود به تهران درمیان انبوه جمعیت استقبال كننده به سوی قطعه شهدا در بهشت‌زهرا رفتند و در آنجا طی یك نطق تاریخی و مهم پیرامون شاه، دولت، مجلسین، ارتش و برنامه‌های آینده انقلاب صحبت فرمودند.

12 بهمن 1357

در پی قطع تصاویر پخش مستقیم مراسم ورود امام (ره) به ایران و برانگیخته شدن خشم مردم، شاپور بختیار گفت : من دستور قطع برنامه زنده تلویزیون را ندادم.

12 بهمن 1343

سفیر كبیر آمریكا در تهران هنگام تحویل جت های جنگی جدید‌ آمریكا به ایران گفت كمك‌‌های نظامی آمریكا در ایران در 15 سال گذشته 150میلیون دلار بوده است.

12 بهمن 1337

موافقتنامه همكاری بین دولت های ایران و آمریكا در مورد استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی به تصویب مجلس شورای ملی رسید. این موافقت نامه كه در 14 اسفند 1335 (5 مارس 1957) امضاء شد. مشتمل بر یك مقدمه و یازده ماده بود.

12 بهمن 1336

'هنری كیت‌لاج' نماینده دائمی آمریكا در سازمان ملل با هدف تسلیم پیام '‌آیزنهاور' به 'محمدرضا پهلوی' وارد تهران شد، متن پیام فاش نشد.

12 بهمن 1335

احداث شبكه لوله نفت سراسری ایران به انجام رسید و این شبكه مراكز تولید نفت را به پالایشگاه شهرری در جنوب تهران متصل می ساخت.

12 بهمن 1332

'آیت‌الله كاشانی' در مصاحبه با خبرنگاران اعلام كرد دولت در تمامی انتخابات دخالت دارد و از تمامی حوزه‌ها تنها كاندیداهای دولتی با اعمال نفوذ دولت از صندوق‌ها بیرون می‌آیند.

12 بهمن 1324

'مظفر فیروز' مدیر روزنامه رعد، معاون سیاسی قوام، نخست‌وزیر، شد. او مدیر روزنامه ای بود كه توسط سید ضیاء در آذر 1292 و با كمك مالی سفارت انگلیس منتشر می شد.

12 بهمن 1291

هیأت افسران سوئدی، كه برای اداره امور نظمیه استخدام شده بودند، وارد تهران شدند.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، ‌سید 'محمد حسینی'‌ شامگاه چهارشنبه در دیدار با هیات رسانه ای مدعو در اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی، ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارك فجر خطاب به این هیات اظهار داشت: شما در ایام بسیار فرخنده و خوبی به ایران سفر كرده اید چرا كه این روزها انقلاب اسلامی ایران نقطه آغازی برای تحولات منطقه و در میان مسلمانان است.

وی با بیان اینكه امام خمینی (ره) این حركت و تحول را به وجود آورد، تصریح كرد: ما می‌خواهیم استقلال 33 ساله و مقاومت خود در برابر فشارها را با دستاوردهای مختلفی كه در زمینه های گوناگون طی این سال‌ها به دست آورده ایم، به جهان اسلام معرفی و تبیین كنیم.

حسینی به ولادت پیامبر (ص) كه در ایران با نام هفته وحدت شناخته می‌شود، اشاره كرد و گفت:‌ پیامبر (ص) محور وحدت در جهان اسلام است و خدا را شاكریم كه تحولات در منطقه بویژه در مصر به نتیجه نهایی رسیده‌ و با كنار گذاشته شدن 'مبارك'، دیواری كه به مدت 30 سال میان ما و مصر ایجاد شده بود، از بین برود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: ‌روابط میان دانشمندان و اندیشمندان دو كشور از دیرباز برقرار بوده و مردم ایران با مصر الفتی دیرینه داشتند كه امیدواریم كم‌كاری‌های چندین ساله، هم برطرف و هم كاهش یابد.

حسینی همچنین با بیان اینكه باید ارتباطات موثری میان ایران و مصر شكل بگیرد، از آمادگی چند برابری تعاملات فرهنگی و هنری با این كشور خبر داد و گفت: در گذشته هم تلاش كردیم در نمایشگاه‌های كتاب مصر حضوری فعال داشته باشیم كه متاسفانه این اجازه به ناشران ما داده نشد.

در ادامه این دیدار برخی از نمایندگان هیات رسانه ای، خبرنگاران و روزنامه نگاران مصر سووالاتی در خصوص مسائل فرهنگی و هنری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در میان گذاشتند كه حسینی به تمامی آنها پاسخ داد.

حسینی در پاسخ به خبرنگاری در خصوص نحوه ارتباط و تعامل فرهنگی با كشور مصر اظهار داشت: جمهوری اسلامی در راستای افزایش تبادلات فرهنگی میان دو كشور، این آمادگی را دارد تا با ساخت فیلم در باره مقاومت مردم مصر، با هنرمندان این كشور همكاری داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به سووال 'عمر عبدالعلی' از روزنامه الاخبار مصر در خصوص چگونگی تبادل فرهنگی میان دو كشور نیز گفت: قصد داشتیم با حضور در جشنواره‌های مصر، هرچه سریع‌تر این ارتباط فراهم شود اما با گذشت یك سال از بركنار شدن 'مبارك' هنوز این امكان ایجاد نشده است.

'یاسر سلیم' از روزنامه نهضت مصر هم از چگونگی حمایت زبان عربی در ایران پرسید كه وزیر ارشاد پاسخ داد: زبان رسمی كشور ایران فارسی است و مشتركات این دو زبان كم نیستند.

حسینی اضافه كرد: ‌خدمات فراوانی از طریق زبان فارسی شكل گرفته و ما زبان فارسی را زبان دوم مردم جهان اسلام می‌دانیم.

وی ادامه داد: زبان عربی هم زبان قرآن و اهل جنت است و در قانون اساسی ایران بر لزوم آموزش این زبان در مقاطع تحصیلی اشاره شده است ضمن آنكه حوزه‌های علمیه ایران هم زبان عربی را زبان اصلی خود می‌دانند.

عضو كابینه دولت دهم در ادامه در پاسخ به برخی سووالات مطرح شده این چنین توضیح داد: جمهوری اسلامی همواره بر اعتقادات و ارزشهای دینی و مذهبی پایبند است و انتظار داریم دیگر كشورهای اسلامی هم به آموزه های قرآنی و دینی پایبند باشند.

حسینی گفت: همواره تاكید جمهوری اسلامی ایران در روابط و تعاملات با دیگر كشور بر وحدت، همبستگی ، همراهی و همدلی است و خشونت، جنگ طلبی و بی مهری در بین ملت ایران جایی ندارد.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دشمنان ما همیشه از اینكه بین مسلمان اتحاد، وحدت و همدلی بوجود آید خوف داشته و همواره درصدد ایجاد تفرقه و اختلاف میان آنان بوده و هستند.

در پایان این دیدار هیات رسانه ای مصر هدایایی به رسم یادبود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت كردند.

هیات رسانه ای مصری مدعو در اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی مركب از مدیران مسئول برخی رسانه ها، مطبوعات، خبرنگاران و روزنامه نگاران عصر چهارشنبه با حضور در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چند ساعتی بطور صمیمانه با 'سید محمد حسینی' گفت و گو كردند.

فراهنگ **1355**1597



:: برچسب‌ها: باند , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 500
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، ‌سید 'محمد حسینی'‌ شامگاه چهارشنبه در دیدار با هیات رسانه ای مدعو در اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی، ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارك فجر خطاب به این هیات اظهار داشت: شما در ایام بسیار فرخنده و خوبی به ایران سفر كرده اید چرا كه این روزها انقلاب اسلامی ایران نقطه آغازی برای تحولات منطقه و در میان مسلمانان است.

وی با بیان اینكه امام خمینی (ره) این حركت و تحول را به وجود آورد، تصریح كرد: ما می‌خواهیم استقلال 33 ساله و مقاومت خود در برابر فشارها را با دستاوردهای مختلفی كه در زمینه های گوناگون طی این سال‌ها به دست آورده ایم، به جهان اسلام معرفی و تبیین كنیم.

حسینی به ولادت پیامبر (ص) كه در ایران با نام هفته وحدت شناخته می‌شود، اشاره كرد و گفت:‌ پیامبر (ص) محور وحدت در جهان اسلام است و خدا را شاكریم كه تحولات در منطقه بویژه در مصر به نتیجه نهایی رسیده‌ و با كنار گذاشته شدن 'مبارك'، دیواری كه به مدت 30 سال میان ما و مصر ایجاد شده بود، از بین برود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: ‌روابط میان دانشمندان و اندیشمندان دو كشور از دیرباز برقرار بوده و مردم ایران با مصر الفتی دیرینه داشتند كه امیدواریم كم‌كاری‌های چندین ساله، هم برطرف و هم كاهش یابد.

حسینی همچنین با بیان اینكه باید ارتباطات موثری میان ایران و مصر شكل بگیرد، از آمادگی چند برابری تعاملات فرهنگی و هنری با این كشور خبر داد و گفت: در گذشته هم تلاش كردیم در نمایشگاه‌های كتاب مصر حضوری فعال داشته باشیم كه متاسفانه این اجازه به ناشران ما داده نشد.

در ادامه این دیدار برخی از نمایندگان هیات رسانه ای، خبرنگاران و روزنامه نگاران مصر سووالاتی در خصوص مسائل فرهنگی و هنری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در میان گذاشتند كه حسینی به تمامی آنها پاسخ داد.

حسینی در پاسخ به خبرنگاری در خصوص نحوه ارتباط و تعامل فرهنگی با كشور مصر اظهار داشت: جمهوری اسلامی در راستای افزایش تبادلات فرهنگی میان دو كشور، این آمادگی را دارد تا با ساخت فیلم در باره مقاومت مردم مصر، با هنرمندان این كشور همكاری داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به سووال 'عمر عبدالعلی' از روزنامه الاخبار مصر در خصوص چگونگی تبادل فرهنگی میان دو كشور نیز گفت: قصد داشتیم با حضور در جشنواره‌های مصر، هرچه سریع‌تر این ارتباط فراهم شود اما با گذشت یك سال از بركنار شدن 'مبارك' هنوز این امكان ایجاد نشده است.

'یاسر سلیم' از روزنامه نهضت مصر هم از چگونگی حمایت زبان عربی در ایران پرسید كه وزیر ارشاد پاسخ داد: زبان رسمی كشور ایران فارسی است و مشتركات این دو زبان كم نیستند.

حسینی اضافه كرد: ‌خدمات فراوانی از طریق زبان فارسی شكل گرفته و ما زبان فارسی را زبان دوم مردم جهان اسلام می‌دانیم.

وی ادامه داد: زبان عربی هم زبان قرآن و اهل جنت است و در قانون اساسی ایران بر لزوم آموزش این زبان در مقاطع تحصیلی اشاره شده است ضمن آنكه حوزه‌های علمیه ایران هم زبان عربی را زبان اصلی خود می‌دانند.

عضو كابینه دولت دهم در ادامه در پاسخ به برخی سووالات مطرح شده این چنین توضیح داد: جمهوری اسلامی همواره بر اعتقادات و ارزشهای دینی و مذهبی پایبند است و انتظار داریم دیگر كشورهای اسلامی هم به آموزه های قرآنی و دینی پایبند باشند.

حسینی گفت: همواره تاكید جمهوری اسلامی ایران در روابط و تعاملات با دیگر كشور بر وحدت، همبستگی ، همراهی و همدلی است و خشونت، جنگ طلبی و بی مهری در بین ملت ایران جایی ندارد.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دشمنان ما همیشه از اینكه بین مسلمان اتحاد، وحدت و همدلی بوجود آید خوف داشته و همواره درصدد ایجاد تفرقه و اختلاف میان آنان بوده و هستند.

در پایان این دیدار هیات رسانه ای مصر هدایایی به رسم یادبود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت كردند.

هیات رسانه ای مصری مدعو در اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی مركب از مدیران مسئول برخی رسانه ها، مطبوعات، خبرنگاران و روزنامه نگاران عصر چهارشنبه با حضور در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چند ساعتی بطور صمیمانه با 'سید محمد حسینی' گفت و گو كردند.

فراهنگ **1355**1597



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 532
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'استفن كاتر' استراتژیست ارشد مسایل انتخاباتی باراك اوباما می گوید: پیروزی رامنی در انتخابات درون حزبی، حاصل شخصیت، عملكرد و سخنرانی های تاثیرگذار او نیست بلكه به خاطر هزینه های سرسام آور انتخاباتی است.

به گفته كاتر در شرایطی كه رامنی می كوشد همه باور كنند پیروزی نتیجه شرایط عالی اوست ولی نتایج انتخاباتی، حاصل هزینه های تبلیغات رسانه ای است.

تنها هزینه تبلیغات تلویزیونی رامنی در انتخابات مقدماتی ایالت فلوریدا بالغ بر 15 میلیون دلار گزارش شده است.

كاتر همچنین مدعی است؛ تاكتیك ها و پیام های رامنی برای انتخاباتی در سطح ملی مناسب نیست.

اما برخی دیگر از تحلیل گران معتقدند: بیان چنین اظهار نظرهایی از سوی نزدیكان اوباما ناشی از احساس خطر از رویارویی با میت رامنی است به همین دلیل از هم اكنون تبلیغات منفی علیه او را آغاز كرده اند.

این تحلیل گران معتقدند؛ از میان نامزدهای كنونی جمهوری خواهان شانس رامنی برای شكست اوباما در انتخابات ریاست جمهوری امریكا كه در یازدهم ماه نوامبر آینده برگزار می شود، بیشتر است.

اروپام 1908** 1597



:: برچسب‌ها: نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 611
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

بحث مجلس نمایندگان افغانستان در مورد عدم مصرف بخش اعظم بودجه توسعه ای وزارتخانه های حکومت افغانستان در سال گذشته، موضوع اصلی مورد بررسی در روزنامه های کابل است و در کنار آن، خشونت علیه زنان و سفر احتمالی وزیر خارجه پاکستان به کابل نیز ارزیابی شده است.

روزنامه چراغ در سرمقاله خود بحث عدم مصرف بودجه توسعه ای وزارتخانه های افغانستان را بررسی کرده و نوشته که این مشکل تنها با بازخواست از وزرا در پارلمان افغانستان خلاصه نمی شود و باید موضوع را عمیق تر بررسی کرد.

مجلس نمایندگان افغانستان اخیرا گفت که هفده وزارتخانه حکومت نتوانسته اند بیش از چهل درصد بودجه توسعه ای خود را در سال ۱۳۹۰ مصرف کنند.

نویسنده چراغ نوشته که وزرا به عنوان تصمیم گیرنده ها، افراد مسئول هستند، اما به نوشته روزنامه، نباید این موضوع را جدا از سیاست کلی حکومت افغانستان بررسی کرد.

روزنامه نوشته که حکومت افغانستان در سالهای گذشته به استخدام افراد نخبه و حرفه ای کم توجه بوده و حقوق ناچیزی برای کار در حکومت در نظر گرفته شده است که این موضوع می تواند روی کارکرد کلی حکومت تاثیر منفی بگذارد.

روزنامه آرمان ملی اما از تصمیم مجلس نمایندگان به استیضاح شماری از وزرا استقبال کرده و نوشته که مردم باید بدانند که این وزرا چرا نتوانسته اند در سال گذشته بودجه توسعه ای وزارت خود را مصرف کنند.

نویسنده افزوده که این مسئله به جز در موارد معدودی، نمایانگر ضعف مدیریتی وزرا بوده است.

روزنامه ماندگار نیز به همین موضوع پرداخته و نوشته که فساد در ادارات حکومتی افغانستان رو به افزایش است.

نویسنده ماندگار افزوده که پارلمان افغانستان باید به جای پرداختن به جنجال های داخلی خود، نظارت بر کارکرد حکومت را آغاز کند و استیضاح برخی وزرا به دلیل عدم مصرف کل بودجه توسعه ای در سال گذشته، می تواند گام خوبی در این زمینه باشد.

روزنامه ویسا خشونت علیه زنان در افغانستان را بررسی کرده و حادثه اخیر در ولایت کندوز را که در نتیجه آن یک زن به دلیل بدنیا آوردن نوزاد دختر، از سوی خانواده شوهرش به قتل رسید، محکوم کرده است.

این روزنامه نوشته که حوادثی از این دست، به یاد آور دوره جهل انسان است و در عین حال، از علمای دینی و رسانه ها انتقاد کرده که در زمینه آگاهی دادن به مردم در مورد ارزشهای زندگی مدنی، تلاش کافی نکرده اند.

روزنامه هشت صبح به سفر قریب الوقوع وزیر خارجه پاکستان به کابل پرداخته و نوشته که حکومت پاکستان اخیرا در پی نزدیکی با حکومت افغانستان است تا از امتیازگیری های احتمالی از جریان مذاکره با طالبان دور نماند.

این روزنامه نوشته که پاکستان با اعلام آمادگی طالبان برای مذاکره با حکومت افغانستان، در حال از دست دادن "بزرگترین اهرم فشار" خود بر افغانستان و جامعه جهانی است.



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , مدل , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 بهمن 1390 | نظرات ()