نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا، در دیدار نهایی وزن 120 كیلوگرم كه امشب (یكشنبه) در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، 'محمدرضا آذرشكیب' در دو وقت و با نتایج مشابه یك بر صفر (وقت دوم كلینچ)، 'كمیل قاسمی' را شكست داد و قهرمان شد.

در دیدارهای رده‌بندی نیز 'ماگومد گادجی نوراسولوف' از روسیه 'امید گل محمدزاده' از ایران را شكست داد و 'یرژان دویسن بیكوف' از قزاقستان مقابل 'اصغر لاغری' از ایران به برتری رسید.

به این ترتیب، نوراسولوف از روسیه و بیكوف از قزاقستان به طور مشترك مقام سوم را كسب كردند.

رده ‌بندی انفرادی رقابت های وزن 120 كیلوگرم به شرح زیر است:

1 - محمدرضا آذرشكیب از ایران

2 - كمیل قاسمی از ایران

3 - ماگومد گادجی نوراسولوف از روسیه و یرژان دویسن بیكوف از قزاقستان/مشتركا/.

7537 / 1589



:: برچسب‌ها: ماکرو , معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

' سعید درخشنده ' كه عصر یكشنبه به عنوان ناظر، دیدار سوم تیمهای كاله مازندران و پیكان تهران را در سالن پیامبر اعظم (ص) آمل نظارت می كرد، در پایان این دیدار از ارائه پیشنهاد به كمیته انضباطی برای محروم كردن تیم كاله از داشتن تماشاچی در دیدار خانگی خبر داد.

آخرین دیدار دو تیم نامدار والیبال كشور در مرحله نیمه نهایی لیگ برتر والیبال باشگاه های كشور در آمل با نتیجه سه بر یك به نفع تیم كاله مازندران پایان یافت.

درخشنده به خبرنگار ایرنا گفت: حركت تماشاچیان آملی پس از پایان بازی كه با پرتاپ ترقه برای نشان دادن خوشحالی همراه بود، روشی غیر عادی است و كمیته انضباطی فدراسیون والیبال باید در این خصوص تصمیم گیری كند.

دیدار دو تیم كاله مازندران و پیكان تهران را بیش از سه هزار نفر از شهروندان والیبال دوست آملی تماشا كردند.

در این حال ' خلیل یگانه مجد '، دبیر سازمان لیگ فدراسیون والیبال كه برای تماشای بازی در آمل حضور داشت، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، نظم حاكم بر فضای مسابقه دو تیم كاله مازندران و پیكان تهران را مطلوب و قابل قبول توصیف كرد.

تیم كاله مازندران با پیروزی در مقابل تیم پیكان تهران، نخستین بار فینالیست مسابقات لیگ برتر والیبال باشگاه های كشور شد.

این تیم نخستین دیدار مرحله نهایی را روز چهاشنبه هفته جاری با تیم سایپای البرز در كرج برگزار می كند.ك/3

7327/1654



:: برچسب‌ها: روز ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

فاجعه فوکوشیما برخی از باورها و بنیان‌های جامعه ژاپن را به لرزه درآورد. اعتماد به تکنیک و سیاست دستخوش نوسان شد و جامعه به تلاش برای ایجاد شبکه‌های دیگری از ارتباط و اعتماد سوق یافت. در جهان نیز فوکوشیما تاثیرات معینی بر جای گذاشت و بحث‌هایی برانگیخت که در ایران چندان دامن‌گستر نشد.

با یک مراسم رسمی برای بزرگداشت خاطره قربانیان و با شماری از تظاهرات جداگانه در شهرهای مختلف علیه انرژی اتمی، مردم ژاپن به یادمان سالگرد فاجعه فوکوشیما می‌روند.

فاجعه فوکوشیما در ۱۱ مارس ۲۰۱۱ با زلزله‌ای بزرگ به قدرت ۹ ریشتر در ۱۶۰ کیلومتری ساحل و سونامی ناشی از آن شروع شد. موج‌های بلند سونامی ۱۱۵ هزار خانه را در ۴۰۰ کیلومتر ساحل شمال شرقی ژاپن ویران کردند، ۳۴۰ هزار نفر بی‌خانمان شدند، ۱۵ هزار و ۸۰۰ نفر جان سپردند و هنوز هم از ۳ هزار ۷۰۰ نفر دیگر خبری نیست.

فاجعه پرپیامدتر اما اندکی بعد شروع شد. هم زلزله و هم اصابت موج‌های سونامی به نیروگاه‌های اتمی مستقر در فوکوشیما سه راکتور یک بلوک اتمی را از کار انداخت و به ذوب و انتشار مواد تششع‌زای هسته‌ای در آب و هوا انجامید؛ بیش از ۱۰هزار تن آب آلوده به مواد رادیواکتیو وارد دریا شد و تشعشعات رادیواکتیوی منطقه‌ای به وسعت نزدیک به ۲۵۰۰ کیلومتر مربع را آلوده‌اند.

بیش از صد هزار نفر به همین خاطر از خانه و کاشانه خود آواره شده‌اند و در خانه‌های موقتی زندگی می‌کنند. شاید آنها هیچگاه دیگر امکان برگشت به محل سکونت خویش را نیابند. دو میلیون نفر دیگر از اهالی فوکوشیما که مجبور به ترک محل سکونت خود نشده‌‌اند، باید تا سال‌ها به طور پیوسته مورد معاینه و آزمایش قرار گیرند تا اثرات احتمالی مواد رادیواکتیو بر سلامتی آنها مهار شود.

رفع آلودگی‌های رادیواکتیو منطقه به دهه‌ها و شاید سده‌ها وقت نیاز دارد. خودایمن‌کردن نیروگاه‌های آسیب‌دیده که تشعشعات بیشتری نکنند نیز دست‌کم ۴۰ سال طول می‌کشد.

از ۱۱ سپتامبر تا ۱۱ مارس

برای ژاپنی‌ها زلزله امری عادی و طبیعی است و کوشیده‌اند که اثرات آن را تا حد ممکن مهار کنند. اما کمتر کسی تصور می‌کرد که زلزله‌ای به ابعاد و پیامدهای زلزله ۱۱ مارس ۲۰۱۱ روی دهد. شاید بی‌سبب نیست که از این ۱۱ مارس به عنوان ۱۱ سپتامبر ژاپنی‌ها یاد می‌شود. آمریکایی‌ها هم تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ امنیت خود را امری بدیهی می‌پنداشتند و تصوری از آسیب‌پذیری در این زمینه نداشتند.

معبد میوکو در ژاپن؛ زائران برای قربانیان زمین‌لرزه ژاپن دعا می‌کنند

اعتماد به نفس ژاپن در برابر زلزله تا پیش از ۱۱ مارس بر قدرت و توانایی تکنولوژی و فناوری استوار بود. در این کشور برای هرگونه معضل اجتماعی و اقتصادی و زیست‌محیطی معمولا راه‌حل‌های مبتنی بر فناوری جستجو می‌شد. این گونه بود که شهرهای ژاپن به بهترین سیستم حمل و نقل مجهز شدند، تولید پیشرفته‌ترین ربوت‌های صنعتی به نام این کشور رقم خورد و انرژی اتمی هم به یکی از ستون‌های اصلی رفع نیازهای الکتریکی آن بدل شد.

به عبارتی، در کشوری محروم از منابع زیرزمینی انرژی اتمی سهم عمده‌ای در رشد و پیشرفت اقتصادی به عهده گرفت. این فکر هم در اذهان وجود داشت که ظرفیت‌‌های هسته‌ای، کشوری را که به لحاظ پیشینه تاریخی‌اش در دریایی از کینه و بی‌اعتمادی همسایگان زندگی می‌کند، بالقوه به یک قدرت اتمی مجازی (دارای امکان ساخت بمب اتمی) تبدیل کرده که در تامین امنیت آن بی‌تاثیر نیست. این اواخر حفظ محیط زیست و ممانعت از آلودگی هوا با سوخت‌های فسیلی نیز توجیهی برای محبوبیت انرژی اتمی و بسط و توسعه آن بدل شده بود.

در واقع، تکنیک در ژاپن پدیده‌ای بود فراتر از ابزاری برای مهار و به تسخیر درآوردن امکانات و انرژی‌های طبیعت و بسط توانایی‌های انسان. اعتماد، فسادناپذیری و فقدان علاقه و منافع شخصی صفاتی بودند که در ژاپن به راحتی به فناوری اطلاق می‌شدند و آن را در چشم بسیاری از مردم عزیز و محبوب می‌کردند. در چهره تکنیک یاوری دیده می‌شد که بهبود گام به گام زندگی، یعنی آن چه را که سیاست لزوما قادر به انجامش نبود را تحقق می‌بخشید.

اگر باد در جهت غرب می‌وزید

اعتماد به خویش جامعه ژاپن در مهار طبیعت به پشتوانه اتکای به فناوری چنان بود که تصور نمی‌رفت ایمنی نیروگاه‌های فوکوشیمای روزی چنان به خطر بیافتد که نیاز به ربوت‌های مخصوصی برای مهار فاجعه در آنها بیافتد و مجبور باشند که از خارج آن را وارد کنند.

گزارش‌هایی که تازه به بیرون درز کرده‌اند، نشان می‌دهند که دولت با فشار مدیریت صنایع اتمی را وادار کرده است که به تلاش برای مهار انفجارهای هسته‌ای در نیروگاه‌های فوکوشیما ادامه دهند، چون بروز انفجار احتمالی در برخی دیگر از راکتورها و یا حتی وزیدن باد در سمت غرب می‌توانست تخلیه توکیوی ۱۳ میلیون نفری را هم الزامی کند، امری که برای آن نه طرح جامعی وجود داشت و نه تمرین و آمادگی‌های لازم. اعتماد به تکنیک تا مرز بی‌خیالی پیش رفته بود.

زلزله مارس ۲۰۱۱ بسیاری از معادلات را به هم زد

اعتماد به سیاست‌ و احزاب حاکم هم نیز کمتر از باور بی‌چون و چرا به تکنیک نبود؛ نهادهای دولتی اغلب راهگشا و هدایت‌کننده پیشرفت‌های تکنولوژیک ژاپن بوده‌اند و همکاری تنگاتنگ میان سیاستمداران و کنسرن‌های صنعتی از ستون‌های ثابت عرصه سیاسی این کشور به شمار می‌آمده است. هر بازنشسته ارشد پیر یا جوان عرصه سیاست معمولا صاحب پست و مقامی در صنایع و اقتصاد ژاپن می‌شود. این که این درهم‌آمیختگی سیاست و اقتصاد و کم‌توان شدن نهادهای کنترل‌کننده می‌تواند خطرناک شود کمتر برای جامعه ژاپن حساسیت‌برانگیز بوده است.

زلزله مارس ۲۰۱۱ این معادلات را تا حدود زیادی بر هم زده است. کمتر نتیجه تحقیقی درباره فاجعه فوکوشیما تاثیرپذیری نهادهای نظارتی از منافع صاحبان صنایع اتمی را به عنوان یکی از عوامل مهم عدم آمادگی در قبال فاجعه ناگفته می‌گذارد.

این که ۸۰۰ سال پیش سونامی مشابه‌ای در همین منطقه روی داده و این که بسیاری از شبیه‌سازی‌های کامپیوتری، بروز وضعیتی مشابه ۱۱ مارس برای نیروگاه‌های فوکوشیما را امری غیرمتحمل نشان نمی‌دادند نیز از دیده‌ها پنهان ماندند تا تردید درباره انرژی اتمی و نوع مدیریت آن به ذهن‌ها خطور نکند.

در واقع، از سودهای کلانی که انرژی اتمی به بار می‌آورد هم صاحبان نیروگاه‌ها بهره‌مند می‌شده‌اند و هم سهمی هم به دولت و نهادهای وابسته به آن می‌رسید تا در کنترل‌ها سخت‌گیری نکنند و رسانه‌های عمومی را نیز در خدمت تبلیغ و ترویج مزیت‌های انرژی اتمی و تکنیک پیشرفته و ایمن ژاپن در این زمینه قرار دهند.

از اعتماد عمودی تا اعتماد افقی

این که اطلاع‌رسانی دولت نیز در جریان فاجعه، مخدوش و قطره‌چکانی بوده، ضربه‌ای بزرگ به اعتماد عمومی به نهادهای حکومتی وارد کرده است. حالا خود مردم عادی و سازمان‌ها و نهادهای محلی به جای اعتماد به داده‌های دولت در زمینه میزان تشعشات هسته‌ای دست به کار شده‌اند و با وسایل عادی و پیشرفته به این کار مشغولند تا زندگی و مراقبت‌های مربوط به سلامتی خود را متناسب با میزان تشعشات تنظیم کنند.

یک سال بعد از زمین‌لرزه و سونامی سهمگین ژاپن، هنوز از ۳ هزار ۷۰۰ نفر خبری نیست

تکنیک اعتماد سابق را برنمی‌انگیزد، اما تردید و سوءظن به دولت استفاده مفید از آن را وارد اشکال جدیدی کرده و همبستگی، ایجاد شبکه‌های اجتماعی و بسط و گسترش اعتماد افقی در جامعه را ابعادی کم‌‌سابقه بخشیده است.

ژاپن در زمینه مسائل مربوط به حفظ محیط زیست در مجموع کارنامه بدی ندارد. ولی این کارنامه عمدتا به عرصه‌هایی غیر از انرژی اتمی و مشکلات آن محدود می‌شود. پس از مارس ۲۰۱۱ هشدارها و حرف‌های هواداران محیط زیست در این زمینه نیز گوش‌های شنواتر بیشتری پیدا کرده است.

دولت در واکنش به خشم عمومی از نبود نظارت درست بر فعالیت‌های اتمی قانونی را به پارلمان ارائه کرده که بر اساس آن نهاد ناظر بر این گونه فعالیت‌ها به زیر مجموعه وزارت محیط زیست بدل می‌شود. این نهاد تاکنون از زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد بوده و حفظ منافع ارباب صنایع اتمی برای آن اولویت داشته است نه لزوما سلامت و ایمنی مردم.

وقتی که ۵۲ نیروگاه از فعالیت بازمی‌ایستند

استفاده از انرژی اتمی که ۴۶ سال پیش در ژاپن شروع شد، در جریان بحران نفت در سال ۱۹۷۳ ابعادی وسیع یافت. ساختن نیروگاه‌های جدید شتابی بی‌سابقه گرفت و سهم تولید الکتریسته از این نوع انرژی را نهایتا به سی درصد رساند.

تا پیش از ۱۱ مارس کمتر کسی تصور می‌کرد که ژاپن به عنوان سومین کشور دارنده‌ نیروگاه‌های هسته‌ای پس از آمریکا و فرانسه، با ۵۴ نیروگاه اتمی‌اش حاضر به صرفنظر‌کردن ولو تدریجی از این نوع انرژی شود.

تا زمان بروز فاجعه فوکوشیما برنامه دولت این بود که سهم یادشده را تا سال ۲۰۱۷ میلادی به چهل و تا سال ۲۰۳۰ میلادی به پنجاه درصد افزایش دهد. حال نه تنها این برنامه‌ها کنار گذاشته شده‌اند، بلکه چشم‌پوشی تدریجی از انرژی اتمی در دو سه دهه آینده به استراتژی دولت بدل شده است.

مراسم یادبود قربانیان زمین لرزه ژاپن در شهرهای مختلف این کشور برگزار شده است

هم‌اکنون البته از ۵۴ نیروگاهی که تا قبل از فوکوشیما به کار مشغول بودند، تنها دو نیروگاه فعالند؛ بقیه یا در حال تعمیر و وارسی وضعیت ایمنی هستند یا این مرحله را پشت سر گذاشته‌اند، اما بدبینی مقام‌های محلی به انرژی اتمی مانع از فعالیت مجدد آنها می‌شود.

در چنین وضعیتی هزینه‌های تامین انرژی برای ژاپن، آن هم در شرایطی که اقتصادش از رهگذر ویرانی زلزله و بحران اقتصادی جهانی با رکود و کاهش رشد مواجه است، تبعا زیانمند است و نمی‌تواند بدون جایگزینی تدریجی نیروی اتمی با انرژی‌های تجدید‌پذیر ادامه یابد. ولی دست‌کم این تاثیر را داشته است که هم افسانه ناممکن‌بودن زندگی در ژاپن بدون انرژی اتمی را زیر سوال ببرد و هم درک و حساسیت‌های مردم در زمینه لزوم کنترل مصرف انرژی را به شدت افزایش دهد.

نیروگاه بوشهر ایمن‌تر از فوکوشیما؟

فاجعه فوکوشیما این فرق را با فاجعه اتمی چرنوبیل داشت که در کشوری با سطح ایمنی‌های نازل مانند شوروی یا اروپای شرقی سابق روی نداد، بلکه سومین قدرت اقتصادی دنیا را با سطحی پیشرفته از دانش و تکنولوژی و استانداردهای ایمنی و امنیت به چالش کشید و با مشکلات اساسی مواجه کرد.

به این ترتیب این سوال پیش آمد که در کشورهایی با فرهنگ و سطح تکنولوژیک ابتدایی‌تر چنین آسیب‌هایی به تاسیسات اتمی چه پیامدهایی خواهد داشت؟

آنچه در نیروگاه فوکوشیمای ژاپن رخ داد، تردیدها در استفاده از انرژی اتمی را بیشتر کرد

دولت ایران و رسانه‌های وابسته به آن در واکنش به نگرانی‌های موجود در خصوص ایمنی نیروگاه هسته‌ای بوشهر بلافاصله اعلام کردند که در این راکتور تمام موازین و مقررات ایمنی و بالاترین استانداردهای بین‌المللی رعایت می‌شوند. محمود احمدی‌نژاد در مصاحبه با یک رسانه ژاپنی با کهنه شمردن فن‌‌آوری هسته‌ای این کشور گفت که در صورت وقوع زلزله‌ای سهمگین مانند آنچه که در ژاپن روی داد، "فکر نمی‌کنم مشکل بغرنجی داشته باشیم زیرا استانداردهای به کار رفته در نیروگاه بوشهر استانداردهای روز است". دو هفته بعد اما ناصر راستخواه، رئیس مرکز نظام ایمنی هسته‌ای ایران در مصاحبه‌ای صراحتا اعلام کرد که "این مسئله صحت ندارد که چون رآکتور فوکوشیما قدیمی بود این اتفاق رخ داد." او سانحه طبیعی غیرقابل پیش‌بینی را عامل فاجعه فوکوشیما دانست ولی توضیح نداد که حتی در شرایط بروز صانعه طبیعی یا اختلالات اساسی ناشی از خطای انسانی در نیروگاه بوشهر تا چه حد آمادگی‌ها و پیش‌بینی‌های لازم برای ایمن‌‌کردن محیط اطراف وجود دارد.

امنیتی شدن انرژی اتمی و انسدادها و ممنوعیت‌ها

این در حالی است که راکتور هسته‌ای بوشهر نوعی سرهم‌بندی از فن‌آوری‌های قدیمی و از دور خارج شده محصول دهه ۱۹۷۰ میلادی کشورهایی نظیر آلمان و روسیه یا خریداری‌شده از بازار سیاه است که براساس استانداردهای امروزی از کاستی‌ها و نقاط ضعف فراوانی برخوردار هستند.

تحریم‌ها علیه ایران نیز سبب شده‌اند که کارشناسان اتمی این کشور از تعامل و انتقال تجربه با همتایان خود در کشورهای غربی که به مسائل ایمنی نیروگاه‌ها بیش از کشورهایی مانند روسیه توجه دارند، محروم بمانند.

موج‌های بلند سونامی ۱۱۵ هزار خانه را در ۴۰۰ کیلومتر ساحل شمال شرقی ژاپن ویران کردند

آموزش عمومی مردم منطقه بوشهر و دوردست‌تر برای رفتار در موقعیتی که احیانا برای نیروگاه اتمی بوشهر حادثه‌ای پیش آید، کمتر محلی از اعتنا بوده است. نشانه و اطلاع بارزی هم در دست نیست که ایمنی مردم بوشهر و سایر نقاط نزدیک به نیروگاه این شهر در صورت بروز سانحه طبیعی یا خطای انسانی در تنظیمات و نگهداری نیروگاه قابل تامین باشد یا طرح و نقشه و آمادگی‌های لازم برای تخلیه احتمالی مناطق مسکونی اطراف نیروگاه پیش‌بینی شده باشد.

این که مناقشه هسته‌ای ایران عملا برنامه اتمی این کشور را به شدت ابعاد امنیتی بخشیده است و رسانه‌های کشور از جمله به همین دلیل چندان مجاز نیستند که با ابراز دیدگاه‌های انتقادی درباره کاستی‌های پادمان‌ها و مسائل ایمنی این برنامه، روشنگری و اطلاع‌رسانی کنند نیز مزید بر علت شده است.

ضعف فرهنگ توجه به زیست‌بوم و اهمیت نازل مسائل زیست‌ محیطی نزد شهروندان عادی نیز نقش کمی در این ماجرا بازی نمی‌کند.

"رنسانس انرژی اتمی" یا کاهش تولید آن؟

فاجعه فوکوشیما کم و بیش "رنسانس اتمی" در جهان را که در دهه گذشته به جریان افتاده بود، با سوال‌ها و تردیدهای بیشتری روبرو کرد.

آلمان، سوییس، سوئد و ایتالیا به کناره‌گیری از انرژی اتمی رای دادند و فرانسه با ۵۹ نیروگاه اتمی‌اش برای اولین‌بار بحث خروج از انرژی اتمی را گشود و به آن اعتنا نشان داد. برای نخستین بار در تاریخ فرانسه، مسئله کاستن از سهم انرژی اتمی در تولید الکتریسته نیز به بحث‌های جاری انتخاباتی راه یافته است.

روسیه، چین و هند اما کمتر از فاجعه فوکوشیما آموختند و صرفا به انجام اقداماتی محدود در کاستن از خطرات انرژی اتمی بسنده کردند. به ویژه دو کشور اخیر دست‌اندرکار ساخت شمار قابل اعتنایی از نیروگاه‌های اتمی جدید هم هستند.

سال گذشته دست‌کم ۶۰ کشور به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع دادند که در تدارک یا بسط برنامه اتمی خود هستند. در آمریکا هم فوکوشیما تاثیر چندانی بر جای نگذاشت و طرفه این که ساخت نیروگاه‌های اتمی که از سال ۱۹۷۸ میلادی متوقف شده بود با صدور مجوزهای جدید دوباره به جریان افتاد. الکتریسته تولید شده در این دو نیروگاه اما در قیاس با تولید انرژی ناشی از فعالیت ۱۰۴ نیروگاه هسته‌ای دیگر آمریکا که به تدریج باید بازنشسته شوند، مقدار چندان قابل اعتنایی نیست.

یکی از نجات‌یافتگان سونامی در شهر ایشیماکی ژاپن

به رغم برخی گرایش‌ها و تلاش‌ها به ویژه در آسیا برای ساختن نیروگاه‌های جدید، به نظر می‌رسد که هم زمان نسبتا طولانی لازم برای ساخت این نیروگاه‌ها و هم توقف فعالیت شمار هر چه بیشتری از نیروگاه‌های موجود لزوما به افزایش سهم انرژی اتمی در تولید انرژی در جهان نیانجامد و روند تولید انرژی اتمی در مجموع رو به کاهش باشد.

پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال ۱۹۷۴ میلادی این بود که تا سال ۲۰۰۰ میلادی نیروگاه‌های اتمی در جهان به تعدادی خواهند رسید که ۴۵۰۰ گیگاوات برق تولید کنند. اما حتی در سال ۲۰۱۰ میلادی هم این میزان از ۳۷۵ گیگاوات فراتر نرفت.

هزینه‌ای که می‌تواند مفیدتر مصرف شود

با هزینه ساخت یک نیروگاه اتمی می‌توان حدود ۱۰ نیروگاه گازی ایجاد کرد یا سرمایه‌گذاری‌های اساسی در تولید انرژی‌های تجدید‌پذیر انجام داد. نگهداری زباله‌های اتمی و اسقاط‌سازی نیروگاه‌ها پس از طی‌شدن عمر مفید آنها نیز هزینه قابل اعتنایی را می‌طلبد. این نیز هست که بروز فاجعه طبیعی قابل پیش‌بینی یا غیرقابل پیش‌بینی و بروز فاجعه ناشی از خطاهای انسانی می‌تواند بسان چرنوبیل یا فوکوشیما، نیروگاه اتمی را در قیاس با سایر منابع تولید انرژی به تهدیدی بزرگ و پایدار برای محیط زیست و سلامت انسان و حیوان بدل کند.

زمین‌لرزه و سونامی خسارات شدیدی را به اقتصاد ژاپن و زندگی مردم عادی این کشور وارد کرد

مشکل لاینحل دفع زباله‌های اتمی به گونه‌ای که خطری برای انسان و طبیعت نداشته باشند نیز همچنان بر انرژی اتمی سایه افکنده است و نکته‌ منفی قابل اعتنایی در کارنامه آن به شمار می‌رود. این جنبه‌های منفی استفاده از انرژی اتمی قبلا هم ناشناخته نبوده‌اند، اما بروز فاجعه فوکوشیما مجددا به آنها رونق بخشیده و در مرکز توجه قرارشان داده، هر چند که در ایران به دلایلی که اشاره رفت، این گونه بحث‌ها راهی به فضای عمومی نمی‌یابند.



:: برچسب‌ها: کریسمس , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies


:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری , فوتبال , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی روز یكشنبه مجلس به بررسی جزییات طرح یك فوریتی اجازه دریافت و پرداخت های دولت در ماه های فروردین و اردیبهشت سال 91 پرداختند و جزییات این طرح را تصویب كردند.

جزییات این طرح با 148رای موافق، 9 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 198 نماینده حاضر تصویب شد.

كلیات این طرح نیز با 143 رای موافق، 15 رای مخالف و 13 رای ممتنع از مجموع 199 نماینده حاضر به تصویب نمایندگان رسید.

یك فوریت این طرح در جلسه روز سه شنبه 16 اسفندماه مجلس تصویب شد.

با تصویب نمایندگان مجلس و براساس ماده واحده این طرح به دولت اجازه داده می شود در چهارچوب قانون پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب 15 دی ماه 89 و قانون بودجه سال 90 كل كشور در ماه های فروردین و اردیبهشت سال 91 درآمدها و سایر منابع عمومی و اختصاصی را وصول و به خزانه واریز كند و اعتبارات هزینه ای و تملك دارایی سرمایه ای، مالی و اختصاصی از آن محل در چهارچوب احكام و جداول قانون بودجه سال 90 تا مبلغ 220 هزار میلیارد ریال دریافت و پرداخت كند. مشروط بر این كه هزینه های جاری بیش از 10 درصد نسبت به سال قبل افزایش نیابد.

همچنین در اجرای قانون هدفمند كردن یارانه ها برای سه ماه سال 91 معادل سه ماه پایانی سال 90 عمل كند.

براساس این مصوبه، وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز موظف است تنخواه گردان حسابداری موضوع ماده 26 قانون محاسبات عمومی كشور را كه در چهارچوب ماده مذكور در سقف این ماده از محل اعتبار فوق به دستگاه های اجرایی مربوط پرداخت می كند حداكثر تا پایان سال 91 تسویه كند.

طبق تبصره 1 این ماده واحده، بودجه شركت های دولتی، بانك ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت و رابطه مالی دولت و نفت براساس قانون بودجه سال 90 كل كشور متناسب با زمان دوره مشابه قابل اجرا است.

همچنین نمایندگان در تبصره 2 این طرح تصویب كردند: با تصویب نهایی قانون بودجه سال 91 دولت موظف است به نحو مقتضی اعمال حساب براساس آن را از اول فروردین 91 اقدام كند.

این طرح ابتدا در كمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس بررسی شد.

سیام.9121 /1336



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , باغ وحش , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

'علی اصغر عنابستانی ' روز یكشنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا افزود: براساس قانون یك ماه پس از پایان اعلام قطعی نتایج انتخابات، باید دور دوم انتخابات برگزار شود.

به گفته وی،زمان برگزاری انتخابات دور دوم از سوی ستاد انتخابات كشور اعلام خواهد شد كه احتمال دارد این زمان حدود نیمه اردیبهشت ماه خواهد بود.

عنابستانی گفت:دست اندركاران انتخابات استان چهارمحال و بختیاری تجربیاتی را برای برگزاری انتخابات نهم كسب كرده اند كه در دور دوم نیز این تجربیات به كار گرفته می شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت:اصول اصلی مجریان انتخابات در دور دوم نیز همان اصول دور نخست انتخابات مجلس نهم است كه این اصول شامل قانون مداری ، بی طرفی كامل و سلامت و امنیت كامل انتخابات می باشد.

عنابستانی یادآور شد: در دور دوم انتخابات مجلس نهم در چهارمحال وبختیاری این تجربیات و اصول نیز به صورت كامل از سوی تمامی مجریان انتخاباتی رعایت می شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: منتخبان مجلس برای خدمت به مردم لباس نمایندگی مجلس را بر تن كرده اند و نگاه همه به استان نگاه جامع باشد و فضای استان فضای همدلی و همبستگی و همراهی برای هم افزایی و كار تلاش باشد.

وی ، مردم استان را مردمی فهیم و بصیر دانست و گفت: محور این نیست كه به هر قیمتی افراد به مجلس بروند بلكه سلامتی كامل در تبلیغ باید رعایت شود.

به گزارش ایرنا،از چهار حوزه انتخابیه در چهارمحال و بختیاری تعیین نماینده حوزه انتخابیه اردل ، فارسان ،كوهرنگ و كیار به دور دوم كشیده شده است.

7359



:: برچسب‌ها: شهرستان , اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، 'محمود احمدی نژاد' در بدو ورود به استان البرز مورد استقبال مقامات محلی استان قرار گرفت.

رییس جمهوری قرار است پس از استقبال مردمی در ورزشگاه مخابرات شهرستان كرج در جمع مردم مركز استان البرز و مناطق و شهرهای اطراف سخنرانی كند.

سخنرانی در جمع مردم شهرستان های مختلف این استان، شركت در كارگروه اشتغال، شركت در جلسه استانی هیات دولت، دیدار با مدیران، منتخبان و فرهیختگان استان و همچنین دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران استان البرز از جمله برنامه های رییس جمهوری در این سفر استانی است.

همزمان با سفر رییس جمهوری به استان البرز جمعی از اعضای هیات دولت نیز به شهرهای مختلف این استان سفر كرده اند.

سیام**9012**9129



:: برچسب‌ها: واشنگتن , نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، 'علی اصغر یوسف نژاد' نماینده ساری در جلسه علنی روز یكشنبه مجلس و در هنگام بررسی كلیات طرح یك فوریتی اجازه دریافت و پرداخت های دولت در ماه های فروردین و اردیبهشت سال 91 در تذكری به مواد 163 و 144 آیین نامه داخلی مجلس استناد كرد.

وی اظهارداشت: براساس این مواد پس از تصویب طرحی در مجلس و ارجاع آن به كمیسیون های اصلی و فرعی، نمایندگان 10روز نیاز دارند تا آن طرح را رسیدگی كنند.

وی یادآور شد: در این طرح چنین فرصتی به نمایندگان داده نشده است، چرا كه یك فوریت آن در جلسه روز سه شنبه گذشته مجلس تصویب شد.

'علی لاریجانی' رییس مجلس نیز در پاسخ گفت: كمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات می توانست چهارشنبه برای بررسی این طرح جلسه ای تشكیل دهد ولی در شرایط حاضر وقت كم بود بنابراین بهتر است كه به اصل موضوع پرداخته شود.

** لاریجانی در واكنش به اخطار كواكبیان: برای بررسی بودجه اگر راهكاری دارید بفرمایید

رییس مجلس شورای اسلامی در هنگام بررسی كلیات این طرح در واكنش به اخطار 'مصطفی كواكبیان' نماینده سمنان گفت: اگر دولت در حال حاضر بودجه دو دوازدهمی هم ارایه دهد باید به كمیسیون ها ارجاع شود كه در حال حاضر زمان نداریم، بنابراین بهترین اقدام همین است كه در حال انجام است اگر راهكاری دارید بفرمایید.

كواكبیان در اخطاری با استناد به ماده 122 قانون اساسی، بررسی بودجه توسط مجلس را روالی خلاف قانون عنوان كرد و گفت: در حال حاضر دولت توپ را به زمین مجلس انداخته و مجلس مجبور شده تا بودجه دو دوازدهمی ارایه دهد.

وی افزود: رییس جمهوری اخیرا هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی تشكیل داده است كه مخالف نظر شورای نگهبان بوده است.

اما لاریجانی این اخطار را وارد نداست و گفت: در حال حاضر طرح چنین موضوع هایی جای بحث ندارد.

سیام**1053**9132



:: برچسب‌ها: خانه , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

آیت الله سید علی اكبر قرشی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: فرمایشان رهبر معظم انقلاب جهان سلطه را از توهم بیرون آورد و به آنها نشان داد كه هنوز ملت ایران را نشناخته اند.

وی گفت: ملت ایران هیچ نیازی به دوستی با غربی ها ندارد، ولی دشمنی غرب با ایران نیز هیچ سودی برای آنها ندارد زیرا بازنده این دشمنی بی هدف خود غربی ها خواهند یود.

قرشی اظهاركرد: دشمنان بالاترین سرمایه گذاری های را برای شكست انتخابات ایران انجام دادند، ولی نتیجه ای كه گرفتند اتحاد و انسجام بیشتر مردم ایران بود.

وی گفت: انها در آرزوی تكرار فتنه 88 بودند ولی نه تنها چنین نشد بلكه مردم به همراهی مسوولین آرام ترین و سالم ترین انتخابات 33 سال گذشته را برگزار كردند.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: شركت گسترده مردم در پای صندوق های رای نمونه بارز دموكراسی را به تصویر كشید كه جهان غرب هرگز چنین انتخاباتی را برگزار نكرده است.

آیت الله قرشی یادآوری كرد : برگزاری باشكوه انتخابات به تمام ملت های مظلوم راه روشنی را نشان داد و آن اینكه اسلام بهترین و روشن ترین راه برای اداره امور كشورها و حل مشكلات و معضلات مردم است.

وی افزود: نمایندگان منتخب باید با محور قرار دادن نیازهای اساسی مردم حركت كنند و بدانند پشتوانه اصلی آنها مردم هستند.

8135/583/587



:: برچسب‌ها: تابستان , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، ابراهیم رحیمیان موفق شد در مسابقات پیاده روی 20 كیلومتر قهرمانی آسیا كه در شهر نومی سیتی ژاپن برگزار شد، با ثبت زمان یك ساعت و 24 دقیقه و یك ثانیه ضمن كسب مقام پنجم آسیا ، ورودی المپیك 2012 لندن را به ارمغان آورد.

ورودی ب ماده دو پیاده روی 20 كیلومتر المپیك 2012 لندن، یك ساعت و 24 دقیقه و 30 ثانیه است.

ابراهیم رحیمیان ركورددار پیاده روی ایران است كه در این مسابقه بار دیگر ركورد ایران را بهبود بخشید.

وحید سپاهی دیگر ورزشكار كشورمان در این رقابت ها نیز همزمان با رحیمیان ركورد ایران را در این ماده بهبود بخشید.

1346/1553



:: برچسب‌ها: بریتانیا , سبز , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()